''לראשונות הזמנו פטריות ממולאות בגבינות על מצע שמנת ובצל סגול, ותאנים ממולאות בגבינת עיזים ברוטב קסיס ופירות יער...'' אדי רון מספר חוויות מהביקור בטופולינו בירושלים ולבסוף, כמעט שוכח להוציא את הילד מהגן...
''למנה עיקרית, רותם קיבל פתאי צמחוני ואני קיבלתי ברווז בנוסח המסעדה הסינית. הפתאי של רותם היה עשוי אטריות אורז עבות, בצל, נבטים, כרוב, טופו בוטנים ועוד...'' שירי טוב חוגגת יום נישואין ראשון בסינית האדומה
''אני מזמינה שיפוד אחד של כבדי עוף והשני של קבב, שמגיעים בלווית סלט. הקבבים דחוסים ו''קפיציים'' כנדרש, וכבדי העוף עשויים בדיוק עד לנקודה הנכונה...'' שפרה צח מגיעה לטאבון והמנגל ונזכרת בסצינה מהמיתולוגיה המשפחתית
''כדאי לנצל את הפסטיבל בכדי לערוך טעימות אורך של יינות מקבילים ממספר יקבים. לא בכל יום עומדים לפניכם מאות בקבוקים פתוחים שיכולים לאפשר לכם טעימות שונות ומגוונות....'' יובל בלנקובסקי, פסטיבל היין, ירושלים
''חברתי ואני לקחנו מנה הנקראת ''השאוויש'' – המנה מוגשת כשני רולים אפויים מתולתלים וממולאים במבחר מילויים שונים...'' אורלי פרש אזולאי מבקרת בקפה מול הנוף ומסכמת במשפט אחד '' להתפעל מהנוף, ליהנות מהטעם''
מעוניינים לקחת פסק זמן מההמולה ולצאת לארוחת צהריים בתוך עמק מרהיב? כדאי שתכוונו את ה- GPS לכיוון עמק האלה, על כביש 38, לכיוון שריגים. הפעמון מציעה עסקיות צהריים בין הכרמים ואל מול נוף עוצר נשימה
תה בקיץ, זו לא מילה גסה, במיוחד עם זה יעשה לכם רק טוב על הלב והנשמה. בואו ותכירו, יותר לעומק, את הסגולות הבריאותיות של עלי הפסיפולורה. והפעם: תה להרגעת הנפש ותה להורדת לחץ דם. ממולץ לכל עונות השנה
גבינות, גאז' ו – 25 אלף ליטרים של יין הנשפכים כמו מים... הנכם מוזמנים לחוות שלושה ימים של שכרון חושים וטעמים, בפסטיבל ''חגיגת יין ישראלית'', בעיר הכי רומנטית בארץ. בואו להיות שיכורים מאהבה ומיין בירושלים
אולי הפעם נתחיל דווקא מהסוף, נוותר על המנה הראשונה והעיקרית ונגיע ישר לקינוח? חשוב להודות שזוהי בעצם הסיבה העיקרית שלשמה מגיעים למסעדה. תותים בשמנת ושוקולד לבן, סופלה עם הר שוקולד חם והרשימה עוד ארוכה ומתוקה...
''מלצר מיומן צעד לקראתנו כשהוא נושא מגש אבן שחור עמוס לעייפה בצלעות טלה, נתח אנטריקוט עב בשר, פרגיות צלויות, נקניקיות מרגז וקבבים ביתיים...'' אדווה גן סתיו מבקרת בגשן ומגיעה למסקנה ''מזל שבני ישראל יצאו ממצרים''
מהו המתכון האידיאלי לאהבה? 100 גר' סובלנות, 200 גר' רומנטיקה והמון קילוגרמים של אהבה. ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, דואגת לאהבה שלכם, בואו לגלות כיצד עוברים את יום האהבה מבלי לעבור את המשקל הרצוי
''החבר'ה של מייק'ס פלייס יודעים למזוג, והבירה מגיעה עם שובל קצף שעושה נעים בשפם, ומשאיר את הבירה קרה עד שתגיע הבאה...'' אדם בר מעדכן מהשטח ''כשאתה שם, משהו באויר משדר לך שהגעת למקום עם אישיות ומסורת''
''על טס גדול הונחו אחר כבוד צלעות כבש, קבב על מקלות קינמון וטבעות פילה של טלה. את המנה ליוו בצל ועגבניות שניצלו על האש וכן מנת טוגנים ואורז. הבשר היה לא פחות ממושלם...'' זיו תפוז יוצא מוקסם מדיאנא בנצרת
''כמה יפה, כמה מוזר, גם אמיתי וגם מצוייר (תיסלם)...'' לפעמים המוזר הוא דווקא המעניין, והמענייין יכול להיות גם טעים מאוד. האם אכלתם חביתה עם נצרי במבוק? שמעתם על משמש לבן או אפרסק בצורת פיתה? כמה יפה, כמה מוזר
''הפאדג' של מתוקה תמיד מהווה עבורי חווייה על חושית של ממש. הפאדג' מורכב על מקל כך שניתן לאכול אותו כמו ארטיק והוא מתוק ורך ונימוח בפה...'' שיר כידן, כמו מכורה אמיתית, חוזרת לזירת הפשע במתוקה בתל אביב
''המנה שלי מנת כבד קצוץ הוגשה בצלחת חרסינה לבנה והייתה מלווה בלחם לבן פשוט, חם וטוב. על הכבד הקצוץ פוזר בצל מטוגן שהדיף ניחוח משכר...'' מרגלית אשכול פוסעת בבטחה לעבר שטיבלע- בית אוכל היהודי בראשון לציון
באומנות כמו באומנות צריך לשים לב לפרטים הקטנים, כך גם באומאי. תהליך יצירת הסושי היא יצירת אומנות בפני עצמה. מסעדת אומאי מזמינה אתכם להנות ממבחר עסקיות ביום ובערב, תפריט משלוחים מגוון ומבצעים על הבר
''למנה העיקרית הזמנתי צלופח אפוי בתנור. זו הייתה מנה מעולה ומיוחדת מאוד. הצלופח הוגש פשוט כפילה של דג חתוך לקוביות, ברוטב של יין סיני, דבש והוי-סין...'' נעמה הלוי לא נשברת וממשיכה להתנסות במאכלים מיוחדים בסין
סגרתם כבר מאפר, צלם, ודי.ג'י? עכשיו צריך להתפנות לחלק החשוב לא פחות, איפה כולם יפגשו? לפניכם ארבע המלצות למקומות שיהפכו את האירוע שלכם להצלחה ולזיכרון מתוק. אז מה אתם מעדיפים, צ'ק או מתנה?
''אני מקבלת ליקר שנקרא באטר שוט, שכשמו כן הוא: בטעם סוכריית חמאה. מדובר במשקה בנות נהדר...'' עיינה גל מבקרת ב YBAR ומציינת ש''אם הברמן יודע להכין לבנות משקאות בטעם מיץ שיפילו אותן לרצפה, הרי שהוא ברמן מצוין''
''כמה כשרוניים אנחנו! בשלבים הראשונים יצאו לנו דים-סאם פשוט ענקיים! בהמשך התמתנו וגם תפסנו מיומנות ליצירת דוגמאות קטנות יותר: המשכנו ולמדנו את קיפולי בצק השו-מאי והוון-טון...'' נעמה הלוי לומדות את נפלאות הדים סאם
''הגיע הזמן למנות העיקריות, ואל השולחן הגיע המלצר עם קבב לבנוני, המוגש עם מקלות קינמון כשלצידו צוואר כבש במילוי אורז עם בשר. יחד עם שתי המנות האלו הוגשו לנו גם שלושה סוגי אורז...'' נדב אבידן יצא לשיחת גברים בערבסקה
''לראשונות הזמנו רביולי תרד ואגוזי מלך ברוטב פרמזן – מנה מופלאה ממש: מספר כיסונים פריכים שטעמם פיקנטי, עטופים בשמנת ורוקפור. עוד הזמנו קלמרי פריך מצופה סולת...'' מיה בר מתיישבת בשורה ראשונה, מול הים, בקום איל פו
האם כדאי לערבב לתינוק תפוז עם בננה? מה עושים כשלתינוק יש עצירות? האם חטיפי בוטנים מגיל חצי שנה יועילו להתפתחות הדיבור? ליאורה חוברה ממשיכה לסקרן ולעניין אותנו בסדרת מיתוסים- והפעם מיתוסים בתזונה לגיל הרך
"כל המנות מוכנות במקום על ידי בני הזוג עם המון התמדה ואהבה. הטעם ביתי, פשוט, ללא יומרות. אחת ממנות הדגל של המקום, למשל, היא השקשוקה של עצמון (וכן יש אחד כזה)..." קרן ויזנר רושמת חוויות מתענוגות קפה בבוסתן