"פילה הבקר שלי ספוג היטב בטעם מיוחד של קפה, והוא שחום בקצוות ואדום-אדום מבפנים, נמס מעונג בפה ומתמזג עם טעם התפוח אדמה-מדורה שלצדו..." אפרת רוזן חייבת לבחור בין השוקונגו למוזונגו, אבל אחרי הסטייק בפויקה תל אביב
"על שולחננו הונחו לחמים טריים ופריכים וצלוחיות חרס קטנות עם צזיקי, טחינה, כדורי לבנה, גבינה בולגרית, בטטות אפויות מתובלות, זיתים דפוקים וחצילים..." אורלי-פרש אזולאי מוכנה לנסוע רחוק אל מסעדת רוטמן שביישוב לוטם
יובל בלנקובסקי: יינות לליווי ארוחת החג, לפי סדר המנות בארוחה. כי "אין סיבה (גם לא הלכתית) שלא לגוון ולהחליף יינות מסוגים שונים במהלך הסדר" כדי שיהיה לנו פסח שמח ומשכר. חז"לנו ידעו חירות מהי כשהחליטו על 4 כוסות
"בעודנו טובלים בסויה, מתבלים בוואסבי ונחים עם הזנגוויל המוחמץ נשלח אלינו קונוס נפלא של צלופח מעושן. הצלחנו להטביע את כל תכולת הספינה..." זיו תפוח ובנו חובב הסושי מטביעים ספינת סושי במסעדת יאמוטו כרמיאל
"הקנלוני היה מסוג המנות שנזכרים בהן בלילות קרים ומזי רעב רק כדי להתחרט מרה על שכבר חצות ושעריו של בורוכוב 88 נעולים..." אדוה גן סתיו וחברתה שכרסה בין שיניה בארוחת שחיתות בבית הקפה-מסעדה בורוכוב 88 שברעננה
"הגעתי מוכן לגמרי לעיקריות. כאן ציפה לי אתגר לא קל: הזמנתי אנטרקוט צלוי בגריל ברוטב וויסקי וציר בקר, זוגתי - תבשיל אוסובוקו עם ירקות שורש, ועוד ביקשה ממני לחלוק אתה את המנה..." יובל בלנקובסקי בגבריאל ירושלים
הצעה עסקית לארוחת צהריים בבית הקפה והמאפה מטילדה שבצפון תל אביב: פינידו, רולדות, ריבת דובדבנים ומטעמים אותנטיים רבים מהמטבח הבולגרי. תוכלו גם לארח ישיבה חשובה, לתכנן יום הולדת או להפתיע את החברים באירוע נעים
עם בוא האביב, הפריחה, זרימת הנחלים וסוף השבוע, מצאנו בשבילכם ארבע הזדמנויות לשלב את הטיול המתבקש שלכם עם חוויות קולינריות – פונדקי דרכים, מעדניות חבויות ומסעדות מעולות שיהפכו את הטיול שלכם בארץ לחוויה טעימה
שפרה צח וחברתה מבקרות בשעת צהריים במסעדת ארמנדו על הטיילת של תל אביב ("תפאורה של גלים מתנפצים כבר סידרנו לנו"). עכשיו כל שנותר הוא להתרשם מהמצעד המפואר של מנות הפתיחה וכמובן, מהדגים – "נופך ים תיכוני מובהק"
בצהרי שישי רגועים מבקרים דניאל לוין ועדי בפאב-מסעדה האני ביץ' שביפו. הישיבה מול הים והבריזה הנעימה משכנעת אפילו אותו ("איש של ויסקי ולא של קוקטיילים ורודים") לנסות את האפל אמרטו לפני השרימפס המוקפצים ביין
לכבוד חג הפסח מציעים לכם ברשת החנויות קוק סטור קוצץ מזון ייחודי ומהיר במימדי מיני. ברשת החנויות ספייסס כלים ומאכלים תמצאו מפצח אגוזים חדשני העשוי פלדת אל-חלד ואריזות שי דקורטיביות ואישיות לחג במגוון מחירים
"היו שם אורז בר וגריסי פנינה עם עגבניות שרי מוקפצות, תלולית שפצלי עם פטריות, חמאה וגבינת פיקורינו שעיטרה את ראשה. אך הקרפלאעך היו המפתיעים ביותר..." אדי רון מסביר את הזכרונות במסעדת שמיל במעבדה שבירושלים
השף אשר מדר מבית קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון מספר לנו על הכשרתו (חוש שישי), על אהבתו (דפש מוד), על החלום (לעבוד ללא שכר), על ההשראה (ג'יימי אוליבר), וגם משתף אותנו בסוד הכנתו של פלוט איטלקי מעולה
"המטבח של פרימוורה משכיל לתמרן בין בסיס איטלקי איתן (אנטיפסטי, פסטות, לזניות ופיצות), נגיעות צרפתיות (קישים, גראטן וקרם ברולה) וקריצה אוריינטלית (סושי, Inside-Out)..." מיה בר מציצה בתפריט של פרימוורה תל אביב
סיינט פטריקס דיי – חגם של האירים אבל כבר מזמן הוכחנו שאנחנו שמחים גם בשמחת העמים – מתקרב אלינו במהרה, וחייבים להיות שמח. אספנו בשבילכם את מיטב המסעדות, הברים והפאבים שמציעים לכם חגיגות רוויות אלכוהול בלי סוף
קרן ויזנר מבקרת בבוקר של שמש בבית המאפה ההונגרי קיורטוש שברחוב בוגרשוב בתל אביב. הכיסופים לסבתא הצ'כית שבישוליה היו מתובלים בהונגרית מתעוררים מחדש, והיא מתנחמת בקיורטוש עם ריבת חלב, בגלושקה ובשטרודל אמתי
מסעדת מאנטה ריי שנמצאת ממש מול הים מציעה לכם מטבח ייחודי ויצירתי הכולל ארוחות בוקר אופטימיות, ארוחות צהריים עם שרימפס, סרטנים ומאזטים טריים, ארוחות ערב משתנות לפי מצב הים ותפריט אלכוהול לליווי מרווה של הארוחה
בשר, בשר, בשר – בשביל מה אנחנו כאן אם לא בשבילו. ובשבילכם אספנו שלוש מסעדות ואטליז אחד שיעניקו לכם חוויה גדולה לצד הבשר האדום אדום הזה, הניגר הזה, הסיבי הזה שכבר הבנתם שאתם לא יכולים להעביר יום בלעדיו
כשעוד היו ימים קרים וגשומים בירושלים ביקרו אמיר נהרי וזוגתו במסעדת אוסקה היפנית. העיצוב היפני, הסושי ופצפוצי הטמפורה שמגיעים בקומבינציות, הנושאות את צבעי הרכבת התחתית של אוסקה, מביאים את יפן עד לבירה המקומית
דניאל לוין וחבר נהנים מאירוע בערב חמישי באלפנט נתניה – מסעדה ביום ודאנס בר בלילה. הדיג'יי מנגן מוזיקה אלקטרונית, ועל הבר מוגשים המבורגרים, פיש אנד צ'יפס כמו בלונדון, בירה וצ'ייסרים. החברה, כמו האווירה, נהדרת
רשת החנויות קוק סטור מציגה לכבוד חג הפסח סיר חדש לאידוי מבית Russell Hobbs שמחזיר את הטעמים ואת הבריאות לתפריט הביתי, ומאפשר לנו ליהנות מבישול קל ונוח. אל הסיר מצורפים שלושה מיכלים שקופים וכפתור טיימר אוטומטי
קרן ויזנר ובן זוגה מבקרים במסעדת הבשרים פיאטניצה שבפתח תקווה: סלטים, סטייקים, נתחי עגל בשמנת ובפטריות, משחקים עם האוכל וקניבליזם ראוי לשמו, מהסוג שלא נראה מאז שהציל רובינזון קרוזו את ששת משיני הטורף האכזר
עוזי בשן נשרך אחרי אשתו לקניות בקניון כנען שבכפר ירכא. עייף ודואב מסחיבת שקיות הוא יורד לקומה מינוס אחת, שם מתמלאות עיניו אור למראה פודרוז. אחרי עיון בתפריט וטעימה מסמבוסק הכבש הוא משנה את דעתו בעניין ירכא
"על בסיס אלפחורס ניצבת כיפה של קציפת ריבת חלב מתוקה ועל קודקודה טיפה עשויה ריבת חלב. כשתלשתי אותה, כיבדה חברתי הרועמת את עצמה בעוגת הטריקולד המצוינת שלי..." שיר כידן וחברה רבות על הקינוחים בקפה מילאנו רחובות
אורלי פרש-אזולאי וחברה מבקרות ביום שמש חורפי בבית הקפה הרצל שברחוב הרצל בחיפה. במדרחוב ששופץ ושהחזיר לעצמו לא מעט מן האופי שהיה לו לפני 40 שנים, הן נהנות מארוחת בוקר חלבית ומשקשוקה רוחשת שזה עתה הוסרה מן האש