מיתוס גריל בר שבתל אביב היא מסעדה בשרית כשרה המציעה תפריט עסקי מגוון שמוגש עד שעות הערב. עת ערב מציעים לכם במיתוס גריל בר אולם אירועים הכולל כ-200 מקומות ישיבה ומציע מגוון מנות לצד תפריט אלכוהול איכותי
כשחג השבועות בפתח מפליאים כולם בפלפולים קולינריים ובמתכונים מיוחדים למאכלי חלב לסוגיהם. אולם למול עיניכם נגלים שני ימי חופש, שאותם מתחשק לכם לנצל במסעדות טובות. הנה כמה מהן, שמציעות לכם ארוחות מיוחדות לכבוד החג
"המטבח של רמה אינה עוד מסעדה אלא מקום שבו נפגשים אוכל יוצא דופן ומקורי עם מיקום פסטורלי בפאתי היישוב נטף..." יובל בלנקובסקי מתרשם עמוקות ממטבח הגורמה המשובח של מסעדת המטבח של רמה ביישוב נטף, בואך ירושלים
עומר גנור מבית הספר לברמנים, זמן אמיתי, פותח טור אלכוהול חדש שבו הוא מספר לנו את כל מה שיש לדעת עליו (האלכוהול). והפעם: וודקה סטולי עלית, זו ששמה בלבד גרם לו לרעוד. וזה עוד לפני שהוא טעם את החלקלקות שלה
אורן בקר, שף קונדיטור לבית בליקר בייקרי, מספר לנו על החלב: הידעתם מתי הוא הוזכר לראשונה בתנ"ך? ומהם הגושים הנוצרים בגבינה כשהיא מתקלקלת? כמה חלב אתם צורכים בשנה? ואיך תכינו מוס לקראת חג השבועות? זאת ועוד
מכיוון שאתם לא נותנים לאף אחד אחר להגיד לכם איך מכינים קיש ואיך אתם אוהבים את עוגת הגבינה שלכם, נוכל רק להציע לקנות את הרכיבים שיעשו לכם את החג: גבינות, טנא וקינוח שתתנו במתנה למארחים. לחג שבועות כהלכתו
אורלי פרש-אזולאי וחברה נמשכות באף אל בית הקפה קורטוש קולאץ' שבדרך הים בחיפה, שם הן מוצאות ארוחות בוקר מענגות, דונאטס נימוחות והחשוב מכל – המאפה ההונגרי קורטוש: לתפארת הונגריה אוכלים עם הידיים ומתמכרים
"הקלישאה מתבררת כנכונה: חומוס חייבים לעשות באהבה או לא לטרוח כלל. ואצל שייקל'ה אוהבים לשרת את הלקוח ולעשות לו מנה של אהבה..." קרן ויזנר מבקרת בשייקל'ה שבראשון לציון: אפשר לשבת ולאכול חומוס או פשוט להתקשר ולהזמין
"כשגיא קמחי חזר מדרום אמריקה הוא החליט לשלב בין היכולות שלו במטבח לבין המתכונים המסורתיים והמוזיקה הלטינית היפהפייה שהביא וכך נולדה לה מסעדת לה בוקה..." אמיר נהרי וזוגתו מבקרים במסעדת לה בוקה הירושלמית
תעשיית היין הישראלית: גאווה על ציר הזמן. חיים גן, איש הענבים, מסכם את העשור האחרון של תעשיית היין המקומית עם קריצה והמלצות לשנים הקרובות: מה למדנו? האם החיך שלנו השתנה? מה עוד נותר ללמוד בתעשיית היינות בארץ?
במסעדת הכבש שבדליית אל כרמל מאמינים במזון בריא ולכן מכינים אותו במקום במינון מבוקר ומחומרי גלם טבעיים. מתוך הטאבון של מסעדת הכבש מריחים מאכלים דרוזיים מסורתיים, והמסעדה הוותיקה באזור מציעה לכם הצעה עסקית
לרגל יום ירושלים הקרב ובא, אנחנו חושבים על עיר הקודש ומציינים את האירוע, איך לא, בארוחה טובה. למי מכם שנהנים לטייל בעיר, אספנו בשבילכם מסעדות מומלצות בירושלים שיהפכו את היום שלכם בירושלים למהנה וטעים
"המנות העיקריות של אינדירה הן יצירת אמנות קטנה של אורז בסמטי עתיר טעמים ותבלינים שנערם בדיוק מרשים לצורת פרח, ובו הוטמנו נתחי בשר טלה רך ומצוין..." אדוה גן סתיו מתגעגעת להודו (לא הייתי) באינדירה, תל אביב
"בטי פורד הוא ביסטרו בר אמריקאי שמציע מבחר אלכוהול אינסופי ומגוון, כולל בירהל'ה למאותגרי שתייה ו"דה זה וו"- דזסטיף על בסיס טקילה, פלפל אנגלי וכוסברה (טעים יותר מאיך שזה נשמע)..." ואפרת רוזן נהנית בליל חמישי
פרויקט בתים מבפנים מציע לכם סוף שבוע מרתק בתל אביב שבו תוכלו להתרשם ממבנים ארכיטקטוניים, לסייר בבתים או במוזיאונים ולקחת חלק בסיורים ובסדנאות ברחבי העיר. לצד כל אלו אספנו בשבילכם כמה מסעדות שילוו את היום
"התפריט של ג'וי מכיל מגוון של מנות המתבססות על טכניקות בישול צרפתיות ואיטלקיות עם טוויסט מזרחי-ישראלי של השף אבירם דותן..." יונתן שטרנברג וזוגתו נהנה ממנות מעולות במסעדת ג'וי הירושלמית, באמצעו של רחוב עמק רפאים
בתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל שנערכה השבוע זכה בכבוד שחר גרוסי, קרלטון תל אביב. חברי מסדר אבירי הגריל, שעורכים את התחרות כבר שנה שנייה ברציפות, מתרגשים לקבל לשורותיהם את מי שייצג אותם בתחרות העולמית
ב-5 במאי נפתחת במוזיאון ארצות המקרא בירושלים תערוכת "לכל הרוחות והשדים – לחשים וקמיעות במסורת היהודית". לפני או אחרי התערוכה תוכלו לבקר במסעדות הרבות שמציעה ירושלים – הצעות ליום מרתק בעיר מרובת האטרקציות
"רוב העובדים במסעדת האגם השקט הם בני המשפחה, ורוב הלקוחות מרגישים כמו בני משפחה..." שיר כידן רק רצתה אוכל ביתי שלא יצא מקופסה ועבר במיקרוגל בדרך לצלחת, ומצאה מסעדה ביתית, חמה וטעימה: האגם השקט, אור יהודה
השף קונדיטור אורן בקר (39) לבית בליקר בייקרי חושף רזומה באוסטרליה ובצרפת, השראה יפנית וחיבה מיוחדת למוסקת החצילים של אימא. עד שיבנה בית ספר לסדנאות אפייה גורמה הוא מתחיל במתכון לפאי פירות קיצי ובוואריית תותים
אצל עובד בכפר, אור יהודה, מסעדת בשרים המנותקת מן העיר וטובלת באווירה שקטה, כפרית ונעימה, מציעה לכם ארוחה עסקית מיוחד לשעת צהריים, הכולל מנה בשרית, משביעה ומשובחת, שהרי שמה של אצל עובד בכפר כבר יוצא לפניה
אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה פלוס: פעילויות, סדנאות, גלריות, חנויות, נוף מרהיב וסביבה מעניינת שיתבלו את האוכל (ואת הקפה) שלכם בעוד קצת אהבה ושיהפכו את עצירת הקפה להרבה יותר מכך. לקפה שמח ומעניין ולכל מה שלצדו
"הצלחת המוארכת והיפה, כמו כל הכלים של סושי מאניה, עושה לך חשק לבקר בחנות כלי הבית הקרובה לביתך ולחדש את הארסנל הביתי שחלק ממנו כבר היה אתך כשהגיל שלך עוד התחיל בשתיים..." אדוה גן סתיו בסושי מאניה, רעננה
קפה יפו, מגוון כמעט כמו העיר עצמה, הוא בית קפה בבוקר, מסעדה כשרה בצהריים ומועדון הופעות בערב. אורית ורייצ'ל מגיעות לערב יווני, ובזמן שהאורחים יוצרים מעגל ריקודים הן נהנות גם מהאוכל
עוד מעט קט וחג השבועות מבצבץ לו בפתח, אצלנו במטבח כבר מתכוננים. רשת קוק סטור מציגה את המגה קוצץ החדש וחוסך הזמן מבית KitchenCraft, וברשת ספייסס ממתינים לכם כלים מיוחדים להגשת גבינות וסכיני איכות לחיתוכן