טעון בהערצה לאוכל הטורקי באשר הוא, היה נטע גל מאושר לגלות שטיקה, המסעדה הטורקית החדשה בהרצליה פיתוח, עומדת בכל ציפיותיו ואף מתעלה עליהן. ''המטבח ניפק מנות נפלאות שזכו לטיפול מקצועי ומעודן'', הוא דיווח בהתרגשות בסופה של ארוחה משובחת, ''לתפארת האימפריה העות'ומנית לדורותיה''
רגע לפני החמסינים הכבדים ממליצה אדר קפלן-מור לשבת במרפסת עם פרוסת עוגה קרה וכוס לימונדה. שני מתכונים לעוגות גבינה קרות והגיג קיצי
קל מאוד למצוא את מרכז המבקרים של רולדין במושב קדימה. פשוט הולכים אחרי הריח. בחופש הגדול מתקיימות במרכז סדנאות אפייה לילדים וסיורים בעקבות הרוגלעך, הקרואסונים וכדורי השוקולד
עומר מילר, יד ימינו של ירון קסטנבוים, הוא האחראי על המטבח בבית פוד-ארט, משכנו של הקייטרינג היוקרתי, ושם הוא מדגים איך הופכים סל של חומרי גלם בסיסיים לחוויה חושית מסחררת. כרטיס ביקור עם נער הפלא של המטבח הישראלי
ישבנו כמעט שעה רק על הסלטים. ארז פיצל את הריכוז שלו והצליח גם לאכול וגם להתרשם מהעיצוב המושקע של המקום. חלל גדול, שיקי, בעל תקרה גבוהה ומדרגות שמובילות לקומה נוספת ובה חדר אירועים אינטימי
מבצע חגיגי באספניה לכבוד הקיץ! ארוחת דגים ופירות ים חגיגית במסעדת הדגים הספרדית של אשדוד !
אין לוקיישן מתאים לפגישה עם חברות ותיקות מהקפה השכונתי, במיוחד כשהוא מעוצב לפי כללי הפנג שואי, כלומר עתיר באנרגיות חיוביות. שפרה צח וחברתה לימי הקופירייטינג עשו את זה בקפה קרמל ברמת השרון והתקשו להיפרד
בבית כבר התרגלתם לתזונה מאוזנת ואפילו לתפריט דיאטטי אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים? מאמצים כמה כללים לאכילה במסעדות וממשיכים לבלות ולרזות
א', חובבת שוקולד ידועה, אהבה מאוד את מנת הכנפיים בצ'ילי ושוקולד של ''לה הולה''. אני התחברתי לרעיון קצת פחות ולא ויתרתי על הקינוחים: קרם חלבה ואגוזים על מצע שוקולד, וקרם ריבת חלב על מצע של בראוניז
בישול ועבודה במטבח מפתחים את הריכוז, המוטוריקה הגסה והעדינה, את יכולת שיתוף הפעולה ואת הידע הכללי , וזה עוד לפני שאמרנו מילה על מודעות לתזונה. אז למה שלא תשלחו את הילדים לקייטנת בישול חווייתית?
מה היתרונות הבריאותיים של פעילות גופנית? למה היא מעלה את החשק המיני לפחות כמו ויאגרה? וטבלה שמפרטת כמה סלסה תצטרכו לרקוד כדי לשרוף את ארוחת הערב
את עשרת ימי תחילת הקיץ הרשמיים חוגגים בתל אביב גם השנה בפסטיבל לילה לבן, משתה אורבני שנמשך לילות שלמים ומסתיים רק עם בוקר. ארבע המלצות למי שמחפשים איפה לבלות את לילות הקיץ ואיך לחגוג בגדול בלי להוציא יותר מ-75 שקלים
מבנה החאן בו שוכנת המסעדה מספק את התפאורה הראויה: מבנה אבן מסוגנן ומעוטר בקשתות, שחלונותיו הרחבים משקיפים את חצר פנימית מטופחת.
מסעדת הדגל של האחים לורן וג'אק פורסל, ממונפלייה שבצרפת. שני התאומים, הם גם הבעלים של מספר מסעדות נוספות
לקראת הקיץ, מסעדת Ocean - בר פירות ים, יוצאת במבצע ארוחה מלאה וכוס יין ב 88 ש''ח !
פקק השעם המסורתי, המלווה את תעשיית היין מזה מאות שנים, נדחק החוצה. את מקומו הולכים ותופסים פקקי הברגה אטומים ונוחים יותר לשימוש. רק מטקס חליצת הפקק המסורתי עוד קשה להיפרד
מי אמר שחובה לאכול ארוחת בוקר בבוקר? ומי אמר שאי אפשר להגיש סושי במסעדה מרוקאית או למרוח את השוקולד על הלחמנייה עוד לפני האפייה? ארבע מנות שישאירו אתכם פעורי פה או לפחות מחויכים מאוזן לאוזן
היוזמה של ''שמרית'' היא מסחרית גרידא אבל הרעיון מוצלח. הרבה ענני קמח יעופו במטבח לקראת תחרות הפיצות לילדים, אבל לא פחות חשובים העצמאות, היצירתיות והמיומנות שיתפתחו במהלך הקיץ, וכמובן, החופשה באילת, שמחכה לזוכים
בגלל טעות של הגורל נולד ג'אקומו ויולה, הלוא הוא יעקב פיאלקוב, בישראל ולא באיטליה. אבל גם טעויות של הגורל אפשר לתקן וג'אקומו הקים בכפר-סבא שלוחה איטלקית של ארץ המגף. שפרה צח כתבתנו קפצה אליו לביקור, התענגה על האנטיפסטי, התרפקה על הסיפורים והתלקקה מהזופה אינגלזה. את הביקור היא מסכמת בשתי מילים: לכו ותתמסרו
שתייה היא חלק חשוב מההנאה בארוחה במסעדות במיוחד אם אתם חובבי יינות או שתייה חריפה אחרת. אבל אם אתם שומרים על המשקל או מנסים לרזות, חשוב שתהיו מודעים לעובדה שיש לה ''מחיר'' בנקודות והוא עלול להיות כבד
אין דבר שדוד גול אוהב יותר מלדבר על אוכל. אולי רק לבשל תוך כדי שהוא מדבר, מספר סיפורים על האוכל ומציף בידע שימושי. את הסטנד-אפ הקולינרי הוא מאלתר במקום, בתיאום עם הלקוח, ומה שבטוח, המופע מסתיים עם טעם טוב
כמו כל ישראלי גם ששת נסע למזרח. בספר החדש שלו הוא מלמד איך מכינים בבית פאד תאי, דים סאם, פורי, צ'פאטי, גיוזה, סושי ועוד. לונה פארק של מאכלים אסיאתיים, למי שלוקחים את הבישול ברצינות
אחרי מבול עוגות הגבינה של שבועות והחמסינים שתקפו אותנו אחריו, חיפשה שפרה צח משהו קטן, מלוח ומפנק להעביר איתו אחר צהריים נעימים. בבית הקפה גאיה ברטלה היא הרגישה כמעט כמו בשווייץ
תחרות היין הבינלאומית הראשונה בישראל יוצאת לדרך. במרכז הירידים שבגני התערוכה בתל אביב יחולקו בימים הקרובים תארים ליינות מובילים ובעיקר, יכירו בנו סוף סוף כתעשיית יין
בבית כבר התרגלתם להתמודד עם תזונה בריאה ומאוזנת ואפילו עם תפריט לירידה במשקל. אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים, מוותרים על מסעדות? בשום אופן לא. פשוט מאמצים כמה כללים לאכילה בחוץ וממשיכים לבלות ולרזות