חיים גן מאמין שתעשיית היין הישראלית צריכה להתמקד כעת בדמרקציה, שיטה לקביעת תקנים למוצרים חקלאיים בין היתר לפי מוצאם הגיאוגרפי. בסוף השבוע הקרוב תתקיים אצלו טעימה של יינות יואב-יהודה למול יינות רמת הגולן שתבטא את הרעיון באופן מוחשי
פסטיבל האוכל הכפרי ה-6 של יואב יהודה ייפתח בסוף השבוע הבא ויציע, בנוסף לארוחות ביתיות כורדיות, הודיות, תימניות ואחרות, גם סדנאות בישול. רק שבניגוד למקובל מבוססות הסדנאות בפסטיבל על ליקוט חומרי הגלם בטבע ולא ממדפי הסופר
הארוחות הכי שוות ומפתות של הוולנטיינז דיי. פרויקט מיוחד ליום האהבה
מה הקשר בין הולנטיינז דיי לקפה? הבריסטה אבנר מירב הצליח להמציא תיאוריה שמסבירה את הפופולאריות של שניהם. רמז: השפעתם על החשק המיני
אחד המנהגים המרתקים בט''ו בשבט, הוא המנהג לאכול שלושה סוגי פירות, כאלה הנאכלים שלמים כמו תאנים, אלה שפריים נאכל וגרעינם נזרק כמו זיתים ואלה שפריים נאכל וקליפתם נזרקת כמו אגוזים. השף יניב גור אריה מ"לגעת באוכל'' הכין מכולם ארוחה
שפרה צח, הקופירייטרית הפרטית שלנו, המציאה את המילה שקובי מידן מחפש כבר ארבע תכניות – תחזוגיות. כדי לצקת בה תוכן היא לקחה את בן זוגה ואבי ארבעת ילדיה לארוחה רומנטית אצל השף ארז שטרן
השף המשובח דניאל בולוד מגיש אינטרפרטציה יחודית משלו למטבח הצרפתי. אחת המסעדות המשובחות בניו יורק, חובה להזמין מקום מראש.
מסעדת פורטבלו האיטלקית עורכת את פסטיבל הפסטה הראשון! 1-15/02, מכינה לנו המסעדה שבועיים של טעמים, בדיל לא רגיל!
באיזור השרון ידועה מסעדת ''אוקלוהומה'' כמובילה במטבח האמריקאי ובהתמחות בבשרים.
יש מי שחנויות לציוד משרדי עושות להם את זה. אנחנו בעד חנויות לכלי מטבח. אם הן מתהדרות בפרודוקטים מיוחדים ובאוסף סכינים שלא נראה כמותו, זה אפילו עוד יותר טוב
יש לא מעט סיבות לצאת מהבית גם בלילות החורף, כשבחוץ גשום וקר. ארבע מהן מובאות כאן בהרחבה
הזיכרון הראשון שלו מאוכל, מספר איציק תג'ר, השף של מסעדת תל אביב ברוהאוס, הוא ריח המאפים מהמאפייה השכונתית. מובן שהדבר הראשון שעשה כשגדל היה לקנות אותה. כרטיס ביקור עם שף שעובד מהבטן (ושני מתכוני בשר בסוף)
ניר צוק חונך חדר יין, הטמפטיישן בר יוצאים בתפריט וויסקי מורחב ובמסעדת Messa משיקים ליין של קוקטיילים בטעמי ילדות. החדשות הכי חמות בעולם האלכוהול
מאמצע פברואר ייחגג ברחבי הארץ פסטיבל החלב, הזדמנות מצוינת להרכיב מסלול מחלבות ולגלות לילדים שגבינות לא ''נולדות'' על המדף בסופרמרקט
לפני שהספקנו להתאושש מהסופגניות כבר נוחתים עלינו הפירות היבשים. איך עוברים את החג בלי להשמין? ל''שומרי משקל'' יש כמה הצעות מהודקות
ספר על תה נשמע לכם משעמם? מרדים? חיוור ותפל? ספר התה שכתב אהוד גונן הוא ספר עיון שפשוט כיף לדפדף בו, לשלוף מידע טריוויה משעשע ולתת לתמונות לקחת אתכם ל''קפיצה קטנה בחו''ל'' ועוד במקומות האקזוטיים שבהם מגדלים תה
מנת הדג היתה יוצאת מן הכלל. פילה של פרידה ועליו פרוסות בטטה, עטוף בעלי מנגולד ואפוי ברוטב שמנת ועירית. הדג, שממש נמס בפינו, היה מלווה בפרוסות בטטה נוספות ובבורגול. זללנו אותו וליקקנו את הרוטב
בקונדיטוריות ''לחמים'' הגיעו למסקנה שלמרות שהם יודעים לעשות יופי של לחם, הם רוצים לתת הרבה יותר מזה. כך נקלעתי עם חברה אותה לא ראיתי זמן רב למיני בית הקפה של ''לחמים'', בערב של השלמת אינפורמציה.
לאכול ארוחת בוקר עשירה וליהנות מקרני השמש הראשונות. צפוני בטיילת מציעים ארוחת בוקר מלאה במחיר מיוחד של 29 ש''ח.
אף מסעדה לא יכולה לסמל את העיר ניו-יורק טוב יותר ממסעדת The Four Seasons (''ארבע העונות'').המסעדה היא קלאסיקה מודרנית אשר מובילה את הטרנד בעולם המטבח האמריקאי מ- 1959 ומפורסמת במעדנייה, באווירה הפסטורלית השוררת בה ובעיצוב הפנים המיוחד.
בבית כבר חיכתה לי הקטנה כדי שאקח אותה לחוג, השניה - שאעזור לה בשיעורים, השלישית ביקשה ארוחת צהריים מאוחרת והרביעי – ארוחת ערב מוקדמת. שום דבר כבר לא הצליח למחוק לי את החיוך מהשפתיים. השעתיים בקפיטלו עשו לי את זה.
המסעדה הכפרית בנויה מעץ עם חלונות גדולים המשקיפים לנוף מדהים שנמצא בחוץ. בפנים מתנגנת מוסיקה אוטנטית ונעימה המשלימה את האווירה המיוחדת של המקום.
קרפה דיאם הוא הבר הידוע בעיר בתור בר הומו-לסבי, או כמו שהבעלים אוהבים להגדיר אותו ''סטרייט פרנלדי''. אחרי ערב במקום ובתור סטרייטית, אני בהחלט יכולה להעיד שהרגשתי שהיו סופר-פרנדליים אתי
שתי המנות העיקריות שנאכלו שלא לומר נזללו על ידינו, היו פנה פילה בקר בשמנת ופלפלת עם רוטב נפלא שהתחבר היטב לפסטה והיה ממש מעדן, וצלעות טלה בגריל, שהיו עסיסיות וקצת כמו בפרסומת למילקי, גרמו לנו להילחם על הביס האחרון