מסעדת Vongהיא פסיפס טעמים ותרבויות מדהים. השף ז`אן זארזס משלב במטעמיו טכניקות צרפתיות
מסעדת Vongהיא פסיפס טעמים ותרבויות מדהים. השף ז`אן זארזס משלב במטעמיו טכניקות צרפתיות, ובעיקר ממחוז אלזס, אליהן מצטרפות ההשפעות האסיאתיות שהביא עמו מתקופת שהותו במזרח הרחוק. יחדיו, מתקבלים מעדנים ייחודיים; יצירות אומנות קולינריות אשר לא נראו כמותן. עיצובו המרשים של הסניף בניו-יורק, בעזרתו של דייויד רוקוואל, מתמזג באלגנטיות עם המטעמים המיוחדים, ומהווה העתק מדויק של עיצוב אוריינטלי. הקטיפה התאילנדית מהווה מוטיב מרכזי וצבע הלכה האדום המשולב בעלים זהובים שולט בגווני החדר. הבר והטרקלין מעוטרים בתמונות מיוחדות העשויות מגזירי נייר, ומשוות למקום נופך קלאסי.דרך מעולה להתחיל את ארוחת הערב היא להזמין ''צלחת שחורה'', הכוללת גלילת סרטנים, שרימפס ולובסטר המתובלים בתבלינים תאילנדיים. מוגש על פלטת מתכת שחורה וגדולה. המנה כוללת שלושה סוגי רטבים.
לאחר מכן, תוכלו לבחור מנה עיקרית מבין מגוון המטעמים, דוגמת בשר בקר צלוי בתוספת נודלס ושורש ג`ינג`ר, לובסטר מתובל בצמחי מאכל תאילנדיים ועוד.
דורגה על-ידי הניו-יורק טיימס בשלושה כוכבים, והביקורות מהללות ומשבחות.
המסעדה פתוחה לארוחות צהריים וערב.
רחוב 200 מזרח 54, ניו-יורק.
האוירה במסעדה
המסעדה המעוצבת