מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

יין עם פוטנציאל האמרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

      רוצים לשחק אותה כמו הגדולים ולהשקיע בארגז יין עם פוטנציאל השתבחות? חיליק רוזמן מהאקדמיה לבשר ויין ממליץ על שלושה יינות מבטיחים

במשך יותר משנה אני כותב על יינות ומדי פעם בפעם מייעץ לרכוש ארגז יין משום שמחירו עשוי להאמיר בשנים הבאות. אביא כאן מספר דוגמאות:

פינוטאז' סדרת סופירייר של ברקן
כשהמלצתי לפני שנה על היין, היה מחירו 80 ₪. זן הענבים נדיר בישראל, הגפן גדלה בתל-צפית שבאזור יהודה והכמות הנבצרת דלה מאד. היין זכה לפני שנה במדליית זהב והיו לו כל הנתונים המסחריים להיהפך ליין ענק. בימים האחרונים התפרסמה ידיעה באתר היין הישראלי שמחיר הבקבוק האמיר ל- 180 ₪. כל מי שקנה ארגז של ששה בקבוקים יכול לרשום לעצמו רווח של 600 ₪. (93.7% רווח)

רמים קברנה סוביניון
עד לפני חודש המלצתי על יין זה במחיר מצחיק של 56 ₪. מי שקנה שישה בקבוקים יכול היה לקבל את היין במחיר של 49 ₪ לבקבוק. היום עומד המחיר על 90 ₪ לבקבוק ומי שירכוש ששיה יקבלו במחיר של 82 ₪. כל מי שקנה לעצמו ארגז יכול לרשום לעצמו רווח של 198 ₪ (67.3% רווח)

סופירייר ברקן
את היין רכשתי במחסן החיפאי של ברקן לפני קצת יותר משנתיים. מחירו של הבקבוק היה 81 ₪. קניתי ששיה בארגז עץ וידעתי שמחיר היין ילך ויאמיר בגלל הכמות המוגבלת. היום עומד מחיר היין על 212 ₪ לבקבוק ועדיין נחשב למציאה. (161.2% רווח)

הערכת האקדמיה לבשר ויין היא שהשנה יאמיר מחירם של יינות רבים בגלל העלייה במחיר חומרי הגלם ומצוקת הייננים להשיג ענבים באיכות גבוהה. כל מי שירצה בעתיד להתענג על יין משובח (שמחירו, סביר להניח, גבוה) מוזמן היום לסיור בארון היין של האקדמיה.

לחיים!

האקדמיה לבשר ויין
דוד שמעוני 40, חדרה
טלפון: 04-6248566