מסעדת סאקורה, חבויה בסמטה קטנה בלב לבה של העיר ירושלים, היא שהביאה לירושלים בפרט ולישראל בכלל את בשורת האוכל היפני. מבין מנות יפניות משובחות הכוללות קומבינציות סושי למיניהן, תוכלו לבחור לכם עסקית נהדרת
חגיגת אהבה קלאסית מתחילה בבטן, ואין דרך ראויה לחגוג את ולנטיין מארוחה טובה במסעדה טובה. כדי לחסוך מכם התלבטויות, אספנו בשבילכם עוד ארבע הצעות ממיטב המסעדות, תוכלו גם להזמין מקום בקליק והכי חשוב - לחגוג באהבה
בכפר יש אווירה רומנטית. ציוצי ציפורים מזמרות וערימות חציר על פני קרקע חמה מפרות את האהבה. אבל בינינו, עיר מחוספסת עושה לכם את זה הרבה יותר. אספנו בשבילכם מקבץ ארוחות רומנטיות במסעדות אורבניות משובחות
אם לא שמתם לב, השוויון בין המינים כבר כאן. ולנטיין או לא, מתנה מתוקה היא תמיד רעיון טוב, ולא משנה מי קונה אותה – הגבר או האישה. בין אתם לבד, בזוג או לא בטוחים, הנה כמה מקומות שמציעים לכם אותם מתוקים ובאהבה
"דווקא יום האהבה הוא הזדמנות מצוינת לבחון את הכוח המוזר הזה שגורם להפכים להימשך זה לזה. ''מה ההבדל בין בנים לבנות?'' שאלנו את השפים, והם ענו לנו תשובות מעניינות, ממיטב המטעמים על הצלחת..." הכול באבולוציה?
מסעדת פאשה מצליחה לבלוט חרף מיקומה בלב תל אביב שופע המסעדות. זוהי מסעדה תורכית ביתית אמתית עם אוכל של סבתא, ואפילו מקור השם – פאשה - הוא תואר של כבוד. האוכל נעשה במקום ונאפה על הטאבון, ובצהריים יש עסקית שווה
החורף המקומי המשתולל לפרקים לא צריך להפריע לכם לאכול את הגלידה שלכם. למכורים או לסקרנים, אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים גלידה – כקינוח או כמנה עיקרית, ובשבילנו מנה כפולה בבקשה. ושיהיה לנו חורף חם ומתוק
מחפשים משהו לשתות? רשמית, סוף השבוע מתחיל רק בעוד שעות ספורות, אבל את התכניות אפשר כבר להתחיל בקול רם. בלגו בר בכפר סבא מציע לכם חודש יין עם מילוי חוזר חופשי וגואטה הטריפוליטאית מתהדרת בעראק – סוף שבוע נעים
מתברר שגם ירושלמים אוהבים את הים, ומסעדת אהבת הים, הממוקמת מול גן סאקר שבעיר, מציעה אווירת ים משכרת גם אם היא ממוקמת הרחק מהחוף. אקווריומים מרהיבים מקשטים את האווירה, השירות לבבי, והעסקית - מוגשת כל היום
כבר יצאה לה השמש, חבל להפסיד אותה ולבלות את בוקר שישי בבית או בעבודה. צאו לארוחת בוקר בחוץ, ואם אתם לא יודעים איפה, הנה כמה המלצות: אורבנית או לא, בתל אביב, בחיפה או בנתניה – צאו והריחו את הבוקר לפני שייגמר
אם יש משהו שכיף להתעורר בשבילו בבוקר הרי זה ארוחת בוקר. לפעמים היא נאכלת ליד העיתון בעצלתיים, לפעמים היא חפוזה בדרך לעבודה, ולפעמים היא נינוחה ורגועה, בבית קפה או במסעדה שיודעת מה טוב לכם על הבוקר. שתי הצעות
ממשכנה החדש שבמרכז המסחרי של רעות, מזמינה אתכם באנאפה לטעום את הקרואסונים הכי פריכים, את המאפים הכי פאריזאיים, את העוגות והשוקולדים הכי איכותיים ועוד מבחר מתוקים ומלוחים. ובשעת צהריים כדאי לבוא לעסקית משובחת
כמו את העיר תל אביב, שאינה עשויה כמקשה אחת, גם את הברים ואת הפאבים שבה אי אפשר להגדיר בהגדרה אחת כוללת. בהיותם חלק מהמרקם העירוני, המשתנה משכונה לשכונה, מאזור לאזור, אופיים משתנה בהתאם. אספנו ארבעה, רק כדוגמה
זהו ראש השנה לאילנות, הפריחה בטבע מציינת תחילת שנה נוספת, בני האדם נוטעים עצים ונזכרים בקיומם של הפירות היבשים, והמסעדות – הן אף פעם לא מתקשות למצוא סיבה למסיבה. מה עושים בט"ו בשבט הזה? אספנו כמה רעיונות
צעירה, תוססת, קונספטואלית ומחויכת – מסעדת המושבה 54 מקשטת את רחוב עמק רפאים שבמרכז ירושלים. עם מנות בעלות מחירים מדורגים, סביר שתמצאו פה את מבוקשכם, בעיקר אם תבואו לסעוד את לבכם בארוחה עסקית בשעת צהריים
מנות דגל איטלקיות קלאסיות הן דבר שבשגרה בשבילנו. רוב הימים שלנו אינם עוברים בלי לפחות פסטה או פיצה אחת, לכולנו יש מתכון לרוטב עגבניות מנצח, ואת הלזניה שאכלנו במסעדה בטוסקנה נזכור לנצח. אספנו כאן ארבע איטלקיות
כמובטח, אנחנו ממשיכים לעדכן אתכם באירועי החורף המבורכים. והפעם: התענגו על תפריט החורף החדשני של קפה זוהו התל אביבי, והוציאו את הילדים לפעילות ביום חורפי שלא נועד לפארק: סדנת הכנת קאפקייקס ברשת ספייסס כלים וטעמים
טריאקי – מסעדת שף אסייתית הממוקמת בפתח תקווה היא פנינה בלב ים שמציעה לשוכני אזור ההיי-טק שסובב אותה מענה מהיר בשעת צהריים שאינו מתפשר על איכות. בשעת הצהריים תמצאו כאן ארוחה עסקית נהדרת ובערב – מסעדה אינטימית
לפעמים השמש שיוצאת החוצה ביום שישי בבוקר גורמת לכם להעדיף לצאת מהבית ולהשאיר את מלאכת הבישול לשבת בידי אחרים. נצלו את הקרניים לפני שישובו למחבואן, ובדרכם חזרה הביתה תוכלו לקנות אוכל מוכן לשבת. או בכלל
נכון לרגע זה יש קצת חורף באוויר, כדאי להחזיק אצבעות ולבקש ממנו יפה שיישאר לפחות עד שהכנרת תתמלא. בינתיים, במקום להיות ספונים בין ארבעת הקירות המוגנים, התעדכנו בעוד כמה מבצעי חורף חמים שמחכות לכם המסעדות
בסוף הוא בא. אמנם נמלי התעופה אינם נסגרים מפאת השלג, אבל בכל זאת יורד קצת גשם, הרוח קרירה והשמיים אפרוריים – גם זו לטובה. ומה קורה במסעדות? נתחיל עם ביסטרו לארא הירושלמית ועם קונדיטוריית חטאים מתוקים התל אביבית
מסעדת אבו ראמי גני שוויצריה הממוקמת באזור שוויצריה הקטנה שבהרי הכרמל ידועה בבישוליה הדרוזיים ובגן האירועים הגדול והמטופח שלה. התפריט של אבו ראמי הוא מגוון ועשיר, ומציע מגוון בשרים, דגים וארוחות עסקיות
בטח אמרו לכם בפעם האחרונה שהכנתם סלט לפיקניק שאתם כבר יכולים לפתוח מסעדה. ואז הם באו אליכם לארוחת ערב וראו את המטבח המצויד והמאובזר. למי שמעוניין להפוך את התחביב לתחביב רציני יותר, אספנו לכם ארבע סדנאות בישול
הנה הוא בא – ליל חגיגות הסילבסטר. מסורת ידועה היא במחוזותינו, להסתובב בלילה זה ולחגוג את הולדתו של הקדוש הנוצרי בשתייה מרובה. אוהבי החגיגות והאלכוהול, הכנו לכם סיבוב שתייה. מומלץ לשכור את שירותיו של נהג צמוד
חגיגת סילבסטר קלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. אווירה אינטימית, מוסיקה לטעמכם, מנות מוקפדות, שירות מעולה - כולם סימנים לשנה חדשה וטובה. מבין המסעדות הרבות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו את היוקרתיות ביותר