מסעדת פאשה מצליחה לבלוט חרף מיקומה בלב תל אביב שופע המסעדות. זוהי מסעדה תורכית ביתית אמתית עם אוכל של סבתא, ואפילו מקור השם – פאשה - הוא תואר של כבוד. האוכל נעשה במקום ונאפה על הטאבון, ובצהריים יש עסקית שווה
העסקית של פאשה
מוגשת בימי חול בין השעות 12:00 ל-17:00
העסקית כוללת:
מנה ראשונה לבחירה (לחמה ג'ון \ קובה חמוסטה \ קובה בשר \ צ'יפס \ עלי גפן), מנה עיקרית, סלטים ופיתות לאדם.
מחיר הארוחה העסקית תלוי במחיר המנה העיקרית.
בין המנות הראשונות של פאשה: מחשיא חמוד, פאשה בטינג'אן, בורק בשרי, קובה בשר ברוטב עגבניות, שום ונענע, קציצות כרישה, סוג'וק ועוד.
בין העיקריות של פאשה: אורפה קבאב, תבשיל במיה ובשר, נתחי בקר (מסחנה), סטייק פרגית בפיסטוק שמי וקשיו, צלעות טלה ועוד.
בין התוספות בפאשה: ירקות מהטאבון בניחוח תורכי, תפוח אדמה איסטנבולי, אורז מאלובה ועוד.
ולקינוח: קאדיף מהטאבון, מלבי ברוטב פטל, סופלה וולקנו בליווי סורבה קוקוס ועוד.
מתחילים את השבוע עם אוכל תורכי
היישר מהטאבון - פאשה תל אביב
פאשה - תורכית אמתית
כמו אצל סבתא - פאשה תל אביב
מקנחים אצל פאשה תל אביב