אז נכון שהימים האחרונים היו ממש סוערים עם גשמים עזים, רוחות חזקות ושיטפונות, מה שאומר שהגיע הזמן לצאת מהמיטה ולהתרענן קצת עם קולינריה חדשה. קבלו עדכונים על אירועים מיוחדים במסעדות, ערבי יין בשיתוף יקבים ותפריטי חורף מתחדשים. בואו להתעדכן בכל מה שמתבשל בעולם הקולינרי
"הארביאטה מיזגה ביצירתיות בין ריגאטוני, עגבניות שרי מדורה, צ'ילי לוהט ושום. בחרנו באחת מאבני היסוד של המטבח האיטלקי, זו ללא ספק מנה לאוהבי החריפות, עגבניות השרי היו חרוכות ונתנו טעם מעושן שפינק אותנו ממש..." כרמית אופק מגיעה לפומו, האיטלקית החדשה ברמת החייל, המציעה עיצוב שתופס את העין, אוכל חף ממניירות, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים - ישר ולעניין!
העיר שיש לה כל כך הרבה מה להציע: נמל וחוף ים, הגנים הבהאים ורכבל, גן חיות ומוזיאונים, וכמובן המון מסעדות המציעות אוכל מעולה. במיוחד בשבילכם ריכזנו כמה מסעדות מומלצות בחיפה, לפעם הבאה שתגיעו לבקר בבירת הצפון
אתם אוהבים סטייקים, בלילה חולמים על פרגיות, שיפודים הם כמו נשנוש קל ונתח קצבים הוא שם נרדף לאהבת אמת. במסגרת חיפושינו אחר מסעדת בשרים מומלצת הכנו רשימה של כאלו. שלעולם לא יחסר לכם בשר על הצלחת
''הבורי נצלה בטאבון ולאחר מכן חבר לרוטב אלוהי של יין לבן, חמאה, קוביות עגבנייה, צלפים, אנשובי וזיתי קלמטה....''. אדווה גן סתיו לגמה קוקטיילים, אכלה אוכל טוב, והרגישה מאוד סקס והעיר הגדולה, במסעדת פומודורו שבנתניה
''הראשונה שלו, אינבולטיני חצילים, כללה ארבעה גלילים של חציל קלוי במילוי גבינות עיזים ובזיליקום עם רוטב יוגורט וגבינת פטה, עם רוטב עגבניות טעים ועשיר...''. שפרה צח הרחיקה עד נתניה, כדי ליהנות מהאוכל של מסעדת פומודורו
''ענר העלים את הפיצה בצורה שלא הייתה מביישת אף צב נינג'ה ממוצע, תוך שהוא מלמל לו משהו על איכותה...''. בהיעדר אחייניות פנויות, לקח שי וקנין חבר טוב וילד מגודל לחגיגה קולינארית בפיצה פומודורו. היה קוואבאנגה!
חם בצהרים ואפילו בערב לא מורגש משב רוח מרענן באופק, וזה, אומרים החזאים, צפוי להיות המצב לפחות עד סוף אוגוסט. כל זה מלמד ששעתו של הסלט הירוק, הקל, המרענן והיפה לבריאות, הגיעה ובגדול. ארבעה סלטים ירוקים מושקעים ומומלצים.
אם אתם מחפשים מקום עם אווירה נעימה, מנות נדיבות, אסטתיות ביותר, ומעל לכל טעימות בטירוף – רשמו לפניכם את השם ''פומודורו''.