ארבע מסעדות מעולות שהוכיחו לנו שזה שסבתא גרה רחוק לא אומר שאנחנו לא יכולים ליהנות מאוכל ביתי ומנחם שמחמם את הלב.
ראש השנה ממש כבר כאן, אך אין זה אומר שצריך להפוך את המטבח לשדה קרב. שפע מסעדות ומעדניות מציעות מגוון מנות בשלל סגנונות בישול ורמות מחיר. אז הגיע הזמן לדלג על כל הטרחה וההתרוצצויות ולהקל עם ההכנות והאירוח. במיוחד בשבילכם הכנו מדריך לאוכל מוכן בכל רחבי הארץ. חג שמח!
הרגע בירכנו את הסובבים לשולחן בברכת "שנה טובה ומתוקה" אז כדאי שניישם את זה כבר בארוחה הראשונה של השנה. במיוחד עבורכם ריכזנו את מיטב הקונדיטוריות ורשתות השוקולד בהן תמצאו מבחר עוגות דבש קלאסיות לצד עוגות בטעמים, מאפים מתוקים, עוגיות אישיות ומגוון מוצרי שוקולד שיוסיפו המון מתוק לשולחן
עומר מילר הוא אחד מאותם שפים שהפכו לסלבריטאים, אולם גם לאחר הצלחות רבות ומגוונות חדוות העשייה והיצירה שלו לא נפגמו, ולא רק שלא נפגמו אלא אף הגיעו לשיא חדש - מסעדת שולחן.
"הדג נאפה בשלמותו ומגיע בתוך מחבת ברזל לוהטת, בשרו העסיסי נפרד מהאידרה למגע מזלג והוא טובל ברוטב ארומטי של עגבניות, שום, צ'ילי ויין לבן..." שפרה צח יודעת לאיזו מסעדה כדאי לחזור שוב ושוב. השולחן של השף עומר מילר משלבת בין הקבוע והמוכר לבין החדש והעכשווי.
בישראל תוכלו להנות ממסע קולינרי קסום העובר בין נפלאות הים, דרך התענגות מנתחי קצבים מובחרים, לצד התמכרות לטעמים אותנטיים עם פרשנות אישית של השף והכל בשילוב פרזנטציות מרהיבות. ריכזנו מסעדות מומלצות בישראל כדי שתדעו לאיפה להזמין מקום.
תל אביב היא עיר ללא הפסקה, בה נוהגים להסתובב ולבלות תיירים מהארץ ומחול מידי שנה. ישנם רחובות בתל אביב שהם בעצמם אתרי תיירות בעקבות מגוון של המסעדות, פאבים בארים, אתרי שופינג וכ'ו.
דינר רש הוא פסטיבל הפופ אפ הקולינרי הראשון בארץ של היזמית שיר אשל, ובשיתוף אתר המסעדות 2eat, המציע לקהל הרחב לחוות נוסטלגיה בצלחת לצד פגישה מקרוב עם מסעדות מחוץ לתל אביב. שש מסעדות יתארחו בזו אחר זו בחלל של קפה 48, כל אחת למשך כשבוע, ויציעו לקהל הסועדים את המטבח האישי שלהן.
עבור חובבי המסעדות הצעירים שלא הספיקו לאכול במוסדות הקולינריים שהשאירו חותם על התחום כמו התרווד הוורוד ומיקה, מושק פרויקט "דינר רש" בשיתוף אתר המסעדות 2eat, המקים לתחייה מוסדות אוכל נבחרים, למשך שבוע אחד בלבד. המחיר של ארוחת טעימות כזו עומד על 200-350 שקל, אבל מה זה לעומת הערך הנוסטלגי. חובה להזמין מקום מראש
"סיגרים מבצק פילו, ממולאים בבשרו העדין של דג מוסר ים ופיסטוקים קצוצים שמוגשים עם תלולית מסקרפונה לטבילה, כך שכל ביס מזמן לחיך ניגודים של טעם ומרקם..." שפרה צח בארוחת שיירינג במסעדת "שולחן", של השף עומר מילר, השוכנת בשדרות רוטשילד בתל אביב
ראש השנה מזמן לנו מספר לא קטן של ארוחות חג שלהם יש להתאים יינות איכותיים. כמידי שנה, לקראת חודש תשרי, היקבים המקומיים מתחדשים ביינות חדשים ולעיתים אף משיקים סדרות חדשות של יינות. הנה כמה יינות חדשים שכדאי לאמץ לשולחן החג.
מהם רכיבי המנה הישראלית? דגים, חצילים ומעורב. וצורת ההגשה? קיבוץ גלויות. כתבי 2eat נותנים לנו שיעור בקולינריה המקומית
סושי ונרגילות? לא ממש. עם ההבטחות לשובם של האוהלים ועם הסגירה בפני כלי רכב בשבתות, שוב חזרה השדרה הידועה ביותר בארץ לכותרות. לא משנה מה תהיה הסיבה שתבחרו להגיע לשם, קחו המלצות למסעדות בשדרות רוטשילד
השף עומר מילר (חדר האוכל) פתח לפני חודשים ספורים את שולחן בשדרות רוטשילד בתל אביב, מסעדה אורבנית שמתכתבת היטב עם סביבתה. לשמחת כולם מוגשות כאן באמצע השבוע ארוחות עסקיות, כך שאפשר גם ליהנות וגם בזול
מי שמתכנן להעלות קיטור כבר מהיום, כדאי שיידע שאפשר גם לוותר על ההכנות במטבח, ובכל זאת להגיע לבית הדודה מחדרה עם קופסאות אוכל מהבילות. איפה קונים? אספנו בשבילכם כמה מסעדות שמציעות לכם אוכל מוכן לחג
מסעדות חדשות בתל אביב: השף עומר מילר ממסעדת חדר האוכל, פתח את הדלתות של מסעדת שולחן בשדרות רוטשילד 73. וגם חדשות ליולדות של איכילוב ולאבות הטריים: סניף חדש למסעדת ריבר במרכז וייצמן הסמוך לבית החולים
שנת הלימודים בעיצומה, וחלק מייצג מאתנו בוודאי מכין בכל יום ארוחת צהריים וערב לכל המשפחה. ומה עושים בימים שלא בא לנו? או כשאנחנו באמת עסוקים? אספנו בשבילכם כמה מסעדות שמציעות אוכל מוכן, שיהיה בתיאבון
"עמוסה בסלים ובשקיות כמו שאר האנשים שמסתובבים במטעמי שולחן ערוך, הלכתי לעבר הקופה, בין לבין לוגמת כוס לימונדה קרה שמציעים כאן בחינם, ומתכנת את שנת הצהריים שלי..." שירלי רחמים מעדיפה שינה עמוקה על פני עבודה במטבח
עוד לא סוודר או פוך, ובכל זאת נראה שהקיץ מתחיל לאסוף את כליו ולסגת, מפנה את מקומו לחגים. ובעניין החגים: איפה אתם בראש השנה? ומה יהיה על שולחן החג שלכם? הנה הצעות למסעדות שכבר מתחילות להכין לכם אוכל מוכן לחג
רונה פולטק, מעצבת הבית של רשת קוק סטור, מציעה לכם כמה טיפים לעיצוב שולחן החג. השנה, בזכות עונת המעבר, ניתן לתכנן את ארוחות החג גם בחצר או במרפסת, ובהתאם לכך הופך סגנון העיצוב לקליל וחגיגי במיוחד. לגזור ולשמור
טעון בהערצה לאוכל הטורקי באשר הוא, היה נטע גל מאושר לגלות שטיקה, המסעדה הטורקית החדשה בהרצליה פיתוח, עומדת בכל ציפיותיו ואף מתעלה עליהן. ''המטבח ניפק מנות נפלאות שזכו לטיפול מקצועי ומעודן'', הוא דיווח בהתרגשות בסופה של ארוחה משובחת, ''לתפארת האימפריה העות'ומנית לדורותיה''