התפריט המשתנה במסעדת שולחן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

עומר מילר הוא אחד מאותם שפים שהפכו לסלבריטאים, אולם גם לאחר הצלחות רבות ומגוונות חדוות העשייה והיצירה שלו לא נפגמו, ולא רק שלא נפגמו אלא אף הגיעו לשיא חדש - מסעדת שולחן.

מסעדת שולחן, השוכנת בלב שדרות רוטשילד בתל אביב (הכתובת המדויקת היא רוטשילד 73 תל אביב, פינת מזא"ה), מציעה לאורחיה עסקה פשוטה: אוכל מתוחכם אבל לא מתחכם, אווירה המשלבת את האינטימי עם הפופולרי, עיצוב המבליט את החיבור לרחוב שהפך לאחד מסמליה של תל אביב ובה בעת מכוון זרקור אל ההתרחשות התוססת בתוך המסעדה והרבה שמחה. עסקה פשוטה - ובהחלט כזו שאי אפשר לסרב לה.

מסעדות, פאב, ספר, טלוויזיה - אף אחד לא יכול לפספס את עומר מילר


מאחורי הצלחת המסעדה עומד צוות רחב כמובן, ובראשם שלושה שותפים: איתי ספיבק, סטיבן לובל ושף עומר מילר. השלושה עומדים גם מאחורי הצלחתה של עוד אחת מאותן מסעדות מומלצות בתל אביב, "חדר האוכל", אם כי אין ספק שהשם הבולט בחבורה הוא מילר.

מי שאחרי שירותו הצבאי למד דווקא לתואר ראשון בכלכלה ובתקשורת התחיל את הקריירה הקולינרית שלו במקומות שונים בארץ עד שהפך ליד ימינו של שף ירון קסטנבוים ב"פוד ארט". לאחר מכן התמנה לשף הראשי של המסעדה והקייטרינג בעלי אותו שם, והשלב הבא היה כבר מסעדה שבה הוא שותף מלא להקמה ולגיבוש האופי: "חדר האוכל" - העיצוב בהשראת חדרי האוכל בקיבוצים, והתפריט שהוכיח כי פשטות יכולה להיות הן טעימה והן כובשת, הפכו את המקום לאחד האהובים בתל אביב, ואת עומר מילר לשם מוכר מאוד.

הוא החל לככב בתוכניות אוכל שונות בטלוויזיה, כתב ספר, הפך שותף בפאב וב-2012 ביצע קפיצת מדרגה נוספת, כאמור יחד עם שותפיו הקולינריים ספיבק ולובל, ויצר מקום שמביא לידי ביטוי את אישיותו ואת ה"אני מאמין שלו" - ובהתאם המסעדה השנייה של עומר מילר מתאפיינת בתפריט רענן ויצירתי הכולל פרשנות אישית על מנות קלאסיות ושילובים מדויקים בין טעמים נוסטלגיים למטעמים עדכניים, באווירה המשדרת נגישות ומאור פנים ובהקפדה על כל ניואנס וניואנס בחוויה הכללית (מילר שותף גם לבחירת הקו המוזיקלי המעטר את החוויה הקולינרית במסעדה).

התפריט של שולחן


מייד עם פתיחתה הפכה מסעדת שולחן לאחת מאותן מסעדות בתל אביב שכולם מדברים עליה ורבים גם מרבים לפקוד אותה, ובצדק.

התפריט של המסעדה כולל מנות פתיחה מעוררות תיאבון דוגמת מרק שעועית שחורה עם גבינת צאן ופפריקה מעושנת או "בורגול גס, קישוא קונפי, חמוציות, יוגורט, כוסברה"; מנות נאות (הן מלשון "נא" והן בזכות יופיין) כמו טרטר טונה ברוטב סויה ליים עם טוביקו שחור; פסטות מרהיבות עין ושובות לב דוגמת פסטה שחורה עם שרימפס צלוי וחמאת עגבניות או רביולי תרד עם קרם בצלים לבנים ואפונה; ומנות בשר משובחות.

חשוב לציין כי התפריט במסעדה משתנה בהתאם לעונות השנה וכן ישנן ספיישלים שונים וכך למשל סופי השבוע בתחילת 2015 הוקדשו לחגיגה של פחמימות ושוקולד. עוד כדאי לדעת כי בכל ימות השבוע עד השעה 16:00 מוגשות עסקיות משתלמות - ישנן עסקיות לימי חול ועסקיות weekend.

אירועים של פעם בחיים


באופן טבעי "שולחן" היא אחת מאותן מסעדות מומלצות במיוחד לאירועים - הן אישיים והן עסקיים.

את האירועים עורכים בחדר פרטי השוכן בקומה נפרדת מחלל המסעדה, ואשר מאובזר בשולחן אבירים רב רושם, טכנולוגיה מתקדמת ופינת לאונג' חיננית.

את החדר, המתאים לעד 30 אורחים, תוכלו לשכור לטובת האירוע שלכם החל מ-9 בבוקר ועד חצות (המסעדה עצמה פתוחה מדי יום בין 12:00 לחצות). התפריט נבנה עבור כל אירוע באופן מיוחד, תוך שיתוף פעולה צמוד וקשוב לצרכי הלקוח ומתוך מטרה ליצור סינרגיה מנצחת עם אופי האירוע ואופי האורחים.

סופרה ראשון לציון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש