מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> אוכל מוכן לראש השנה 2018

אוכל מוכן לראש השנה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ראש השנה ממש כבר כאן, אך אין זה אומר שצריך להפוך את המטבח לשדה קרב. שפע מסעדות ומעדניות מציעות מגוון מנות בשלל סגנונות בישול ורמות מחיר. אז הגיע הזמן לדלג על כל הטרחה וההתרוצצויות ולהקל עם ההכנות והאירוח. במיוחד בשבילכם הכנו מדריך לאוכל מוכן בכל רחבי הארץ. חג שמח!

המקדש, כפר סבא


השף לירן בלו ממסעדת המקדש החדשה בכפר סבא יצר תפריט חג של אוכל שאפשר לקחת הביתה, כולו על טהרת הבשרים המעושנים והשרקוטרי של המסעדה. תפריט החג מבוסס על נתחי בשר שונים שמוכנים במקום בטכניקות בישול מגוונות שהן שילוב בין שיטות הכנה קלאסיות ומתקדמות, כמו סו וויד (בישול בוואקום), עישון בשרים בשבבי עץ בניחוחות דובדבן או חביות ברנדי ובישול מולקולרי. מה בתפריט? מנת ציידים, רולדת ואסיו ושומן אווז, אסאדו מעושן, עוף שלם מעושן. בגזרת התוספות ליד הבשר אפשר למצוא תבשיל פריקי, תפוחי אדמה מדורה ועוד. את ההזמנות יש לבצע מראש בטלפון ולהגיע לאסוף עצמאית.

המעשנה, ינוב


מי שמחפש מנת בשר מרשימה, יכול להזמין מראש ולהגיע לרכוש את אחד הנתחים המשובחים המוצעים במעשנה של זיו רודר. כמידי שנה ידליקו את המעשנה לפנות בוקר של ערב החג ויעשנו נתחי בשר שיעשו הרבה רעש ועניין על שולח החג המשפחתי שלכם. אפשר להזמין מראש בשר מעושן בטעמים קלאסיים או ברטבים ובתבלינים ברוח החג עם שילובי דבש, סיידר תפוחים ורכז רימונים. במעשנה ישמחו לעזור לכם לבחור סוג נתח, כמות וסגנון. שוק טלה שלם במשקל 3.5 ק"ג עולה 500 שקלים, עוף בסיידר ונגיעות דבש ב-100 שקלים ועוד מבחר של הצעות בשריות איכותיות ממתינות לכם במקום.

מיגו, רעננה


על המטבח של מיגו מנצח השף והבעלים אבי ראובני המציע מטבח בשרי כשר למהדרין בסגנון פיוז'ן דרום אמריקאי עם נגיעות אסיאתיות. מיגו שוכנת מול קניון רננים, ולקראת ראש השנה עמלו כאן על תפריט חג חגיגי הכולל מגוון עשיר של סלטים, דוגמת סלק אדום בתחמיץ, סלט קינואה בנענע וחצומיות, פטה כבד, טבעות חציל, מנות ראשונות כמו מושט בעשבי תיבול, פילה סלמון בחרדל, נסיכה ברוטב עגבניות, מנות עיקריות של לשון עגל ברוטב פטריות, קדירת בשר, נתחי פרגיות וצלי עגל ביין. יש כמובן גם תוספות חמות, ירקות ועוגות לקינוח.

לוקנטה, תל אביב


על המטבח של לוקנטה, השוכנת בצפון תל אביב, מנצח שלמה עזרן, אשר השתתף בתוכנית "מאסטר שף". במקום מגישים אוכל חם וביתי עם נגיעות אישיות של השף, וכל זה יכול להיות אצלכם בשולחן החג. מה בתפריט? שוק טלה עם ארטישוק ואספרגוס, אונטריב עם כרישה אפוי בתנור, סלט קינואה עם רימונים, סלק אפוי ושקדים, סלמון שלם אפוי, ירקות צבעוניים ממולאים בבשר עגל, פאי רועים ועוד שפע של טעמים מיוחדים.

מטעמי שולחן ערוך, רמלה


תושבי העיר כבר יודעים שלקראת שבת וחג, מומלץ להגיע למטעמי שולחן ערוך כדי לרכוש את כל מה שצריך עבור השולחן החגיגי. בתקופה האחרונה, עמל צוות המקום ודאג לתפריט עכשווי לקראת חגי תשרי, בין המנות תמצאו בשר ראש ברוטב מרוקאי עם גרגרי חומוס, כתף כבש, עוף מתוק ברוטב ערמונים, דג בורי ברוטב עגבניות ופלפלים, ראש דג לברכות החג, עוף בציפוי דבש, ומעל לשישים סוגי סלטים ותוספות חמות.