אם התפרק לכם הקבב, שכחתם לקנות גחלים וגם לעצור בדרך כדי לקנות קרח, ואתם יושבים עכשיו בקרחת יער, רעבים ומחזיקים כוס בירה חמה ביד, אולי כדאי שפשוט תשכחו מקרטון הנפנוף ותלכו למסעדה עם בשר. יהיה טעים וקליל - זה בטוח
דואט אווז ברוטב תפוזים, צלחת פירות ים זוגית, זוג צלעות בייבי טלה, מרטיני פסיפלורה - הכנו לכם לא פחות מ-10 מנות שתאהבו לאכול במסעדות
סניף האקספרס של רשת ריבר בתל אביב מציע לכם הנחה של 10% בארוחה במסעדה וב-TA, ו-5% הנחה בהזמנת משלוח. ולמה עוד כדאי לכם להגיע לשם? ובכן
כבר הצענו לכם המון רעיונות למסעדות ולמסיבות בסילבסטר, אבל מה אם בא לכם השנה לחגוג אותו בבית? מה תגישו ליד השמפניה? ומה בעניין הקוקטיילים? הנה כמה הצעות מצוינות, שקיבלנו ממסעדות, למתכונים לסילבסטר
מסעדת קיוטו בהרצליה מציגה תפריט בריאות חדש, באוסקר ווילד שבפתח תקווה חוגגים סוף שבוע שהוא כולו אירלנד, ובמסעדת ראצ'ה הגרוזינית שבירושלים, שכבר פתוחה גם בצהריים, מציעים לכם ארוחה עסקית – בתיאבון
גיא סופר מגיע למייקס פלייס, סניף הרצליה. חשוב שתדעו שיש מוסיקה, חשוב שתדעו שיש סטנד-אפ, חשוב שתדעו שחלק מהמלצריות דוברות אנגלית, חשוב שתדעו שיש יופי של אלכוהול, אבל הכי חשוב – שתזמינו את הצ'יפס עם הגבינה והבייקון
מהו החשש הנוראי של נשים בהיריון מפני סושי? בשיחה של אורית איציק עם מסעדת קיוטו היא מקבלת הסברים ואלטרנטיבות. תשכחו ממלפפון חמוץ וגלידה ותעברו לקטרפילר סלמון ולקיוטו צ'יז – ותודה על הדגים
"בעיקריות, עם הסיבוב השני של סם אדאמס (אחרי שהתיידדנו קצת, סמואל קוצר לסם) הזמנו מנה של פאהיטס - מרחשת רוחשת ולוהטת, שבה נתח בקר עם בצל וגמבה מטוגנים..." אדם בר מבקר במייקס פלייס הרצליה – השיבוט החדש
מאווירה איטלקית רומנטית דרך בראסרי מצוין, ממסעדות בשר משובחות ועד שפע של פירות ים ואלכוהול – יש בהרצליה הכול ויותר מזה. מי שכבר מזמן הפסיקה להתנצל על מיקומה מחוץ לתל אביב מציעה: מסעדות מומלצות בהרצליה
"איקורה - ביצי סלמון עטופות אצה. ביצי סלמון הן מסוג המעדנים שהיפנים יודעים להעריך. כשהן טריות (כמו בקיוטו) הן גוש בועות מתפצפצות בפה, בטעם עדין עם ניחוח ים..." אדם בר מבלה ערב בחברת האוכל היפני של קיוטו, הרצליה
חדשות וחידושים במסעדות: כדאי למהר למסעדת טאבולה כדי לטעום את יין החודש – יראון הרי גליל. נובה ג'ויה מציעה מנות חורפיות חדשות שאתם חייבים לנסות, והשף איה אימטני של מסעדת ימאטויה מציגה תערוכת מנגה מרתקת
טוב לנו עם סטייקים, בלילה אנחנו חולמים על פרגיות, שיפודים הם עניין שבשגרה ונתח קצבים הוא שם נרדף לאהבת אמת. במסגרת חיפושינו אחר מסעדת בשרים מומלצת הכנו רשימה של כאלו. שלעולם לא יחסר לכם בשר מן הצלחת
מכיוון שתחזית מזג האוויר צופה לנו סוף שבוע סוער, אנחנו צופים הסתגרות ממושכת בבית. אבל מי אמר שחייבים להפסיק את הכיף? מתכונים לקוקטיילים שתוכלו להכין בלי לצאת מהבית ובלי להשאיר טיפ לברמן, למלצר או לנהג המונית
"כל אחד מאתנו נועץ את שיניו בנתח הבקר המועדף עליו: אני בסינטה, שעשויה בדיוק כמו שאני אוהבת, עם מעטה חום מעורר תיאבון מבחוץ ופנים ורדרד ולעיס, והוא באנטרקוט, משויש, עסיסי וטעים מאד..." שפרה צח, פאפאגאיו הרצליה
האירים בהחלט מחזיקים ברמת שתייה הרבה יותר גבוהה משלנו, אך למרבה המזל גם אנחנו יכולים להיות עדים לתופעה ואף לקחת בה חלק – בכל פאב אירי שנפתח גם בארץ הקודש. אספנו בשבילכם כמה המלצות לבילוי בפאב אירי – לרוויה
אילו ברים מציעה הרצליה פיתוח, האלטרנטיבה הרשמית לתל אביב בעבור כל מי שאינו מעוניין להיכנס לכרך הגדול? והאם האלכוהול פחות טוב? הנה לכם ברים בהרצליה פיתוח: גדולים יותר, מרווחים יותר, נקיים יותר – תל אביב, מאחורייך
"אני מבקשת מהמלצר שיגיש לי את הסטייק הכי טוב שיש לאל גאוצ'ו להציע הערב, והוא, בלי להסס, מציע לי ללכת על מנת הדגל- אנטרקוט פרימיום 'דה לה פמפא'..." באל גאוצ'ו שבהרצליה אין סיכוי לקבל סטייק ששוחה באיזה מן רוטב יין
ספטמבר הוא חודש של חגים וחגיגות, והרשת דבלין חוגגת ברוח זו ימי הולדת בסניפים שברחובות, הרצליה וירושלים. במסעדת מוסקט שבמצפה הימים עורכים את חגיגות שולחן השף עם פסטיבל קיץ שמקבץ את פסגת הקולינריה הישראלית
"אני אוהב לנצל את המגוון של דבלין, ובכל פעם מנסה בירה חדשה אחרת, לומד על טעמיה ומרקמיה, מהיכן הגיעה ומה הסיפור מאחוריה..." אמיר נהרי מנסה את מזלו בבר דבלין הרצליה – מתברר שכאן הבירה היא עניין של אמנות
"הנתח צרוב קלות מבחוץ והולך ומאדים כלפי פנים, עד כמעט נא בחלקים המקיפים את העצם, עם ארומה נקייה ומרקם נגיס מאד..." שפרה צח מתפייטת על הטי-בון של מסעדת עד העצם שבהרצליה ויחד עם בן זוגה מחסלת את כל הבשר עד העצם
והנה יום העצמאות כבר כמעט פה. מה בדבר החגיגות? הנה כמה המלצות לערב יום עצמאות רווי אלכוהול, שמחה וישראליות – אתם מוזמנים לשתות, לרקוד, לצפות בסרטים ישראליים במיטב המסורת ובכלל – ליהנות ממה שיש לישראל להציע
דניאל לוין הוא גבר פשוט, שבשביל לרצות אותו לא צריך הרבה יותר ממשחק כל שהוא ומחתיכת בשר עסיסית. אבל כשהוא יוצא עם חבר מהצבא לערב גברים-גברים במסעדת אוונגרד בהרצליה, הוא מגלה ספורט-בר נהדר עם בירה וכנפיים
לכל מי שרק רוצה לחגוג בערב הסילבסטר יום נישואים בפרטיות ביתו, לכל מי שרק רוצה להגיד בסילבסטר לבני הזוג ולחברים שבסך הכול הוא אוהב אותם, לכל מי שאוהב לבשל את המשתה שלו – אספנו את מיטב המתכונים ממיטב השפים
איטליה עם לימונצ'לו ועם פסטה, איטליה עם מוצרלה ועם אספרסו, איטליה עם קלצונה ריקוטה ועם מוסיקה שמחה. מסעדת ג'ויה בהרצליה מציעה לכם את איטליה על כל הטעמים והריחות שלה, ובשעת צהריים יש גם עסקית מאד משתלמת
"עודכנתי בכך שעלינו לחזור לאל גאוצ'ו. לא היו לי כל התנגדויות וגם אם היו, הן היו נהדפות על ידי סטייק אנטרקוט עסיסי, פרימיום מאזור דה לה פמפה הנחתך רק מהאמצע כדי להימנע מהשוליים..." שיר כידן, אל גאוצ'ו, הרצליה