הסושי, שעם הגיעו לארץ נחשב כמאכל הפונה בעיקר לברנז'ה ולמביני עניין בלבד, הפך עם השנים להיות שגור בלקסיקון של כולנו כאילו נשנשנו אצות מילדות. בארץ תמצאו אינסוף סושיות ולצידן מסעדות אסייתיות רציניות המציעות חוויה יפנית יוקרתית. יצאנו למשימה - נסענו מהצפון ועד לדרום כדי למצוא עבורכם את הסושי הכי טוב בארץ. אז בפעם הבא שמתעורר חשק לרול - תוכלו לבחור את המסעדה בקלות ובמהירות
הישראלים אוהבים לאכול סושי, והוא זוכה למקום של כבוד לא רק בסושיות אלא גם במטבחי שף מובילים. הסושי מתאים לכל שעה של היום והכי כיף להרכיב את הקומבינציה האהובה כי זה סוג של משחק. לכבוד יום הסושי הבין-לאומי שייחל באמצע החודש, ריכזנו רשימה של מסעדות מכל הארץ המציעות סושי מעולה. חשק לרול?
"נתחים עבים, אך לא מדי, של דגים טריים ועשירים בטעמים שנדמה כי הגיעו אלינו מהים ישירות לצלחת. מי שלא מבין את העניין סביב הסשימי צריך לבוא לנאמוס ולטעום. פשוט חוויה..." טל יונאי שרייר הגיעה עם ציפיות גבוהות לנאמוס בהרצליה פיתוח, ושמחה לגלות שהמציאות עולה על כל דמיון
החום המעיק של הקיץ והלחות הבלתי נסבלת לאט לאט נעלמים להם, ורוח סתווית שמגיעה מהים, בלווי רחשי הגלים הנשברים על המזח, עושה טוב לפנים ובעיקר לנפש. כל שנותר זה לקחת את האנשים שאנחנו אוהבים ולפנק אותם בארוחה במסעדות עם נוף לים. אל תשכחו להזמין מקום מראש!
"שורות-שורות של רולים נפלאים מכל הסוגים: ספייסי טונה רול עם מיונז ספייסי, ספיידר רול עם בשר סרטן רך שריון משובח בטמפורה, סלמון שרימפס רול נהדר...". ליאור פנחסי יוצא לשייט קולינרי מענג בין המטבח הים-תיכוני לזה היפני המוצע במסעדת נאמוס, מהמובילה בין שלל מסעדות שף בהרצליה פיתוח
בין שלל המשרדים, מבני ההייטק, החניונים והחליפות המחויטות תמצאו גם הרבה מסעדות בהרצליה פיתוח. כל סגנון קולינרי שתרצו, תמצאו: אסייתי, בשרים, פירות ים, גורמה, בתי קפה, ברים ועוד. הנה כמה מסעדות שכדאי להכיר:
המנות ייחודיות, השירות מכובד, המטבח צוהל וניכר שהעוסקים במלאכה עושים זאת מתוך אהבה גדולה למסעדה. אספנו בשבילכם חמש מסעדות שף מומלצות, כי אף אחת מהן אינה דומה לאחרת, ובכל פעם שתבואו יהיה בתפריט משהו חדש
"לשולחן הגיעה צלחת הגשה ענקית עליה היו מוצגים עשרות יחידות סושי של רול סופט-של קראב עם טאביקו, עירית, ספייסי מיו ואבוקדו, ניגירי צלופח ים, רול חם של טונה ועוד..." דן תורן נהנה מארוחה קייצית איכותית בנאמוס במרינה בהרצליה פיתוח
הקיץ כבר כאן, וקיץ זה ים. זה הזמן להתענג מהבריזה הנעימה של שעות אחר הצהריים או מרעש הגלים בשעות הערב. אז אם אתם אוהבים אוכל משובח לצד נוף לגלים הכחולים של הים, במיוחד בשבילכם ריכזנו את המסעדות המציעות את השילוב המנצח. מצפון ועד דרום – קבלו את המסעדות שכדאי לבקר בהם בקיץ הזה
אנחנו לא מקנאים בכלל באלו מכם המוצאים זמן פנוי להסתובב במתחם היאכטות בהרצליה ולעצור לאכול במסעדת נאמוס. מה פתאום מקנאים, להיפך. אפילו הבאנו לכם המלצות לארוחה עסקית
נאמוס מציעה את כל מה שנחוץ לארוחה קיצית מרעננת. מנות פתיחה קרות, מבחר מאכלי ים, ובעיקר - תפריט סושי עשיר, חגיגה לאוהבי הז'אנר. שפרה צח מבקרת במסעדת נאמוס, שנמצאת במרינה של הרצליה.
תמיד עולה השאלה הזו לפני שהם מגיעים מחו"ל, האורחים. לאן לקחת אותם? הנה עשר המלצות, כדי שתוכלו להראות להם את ישראל מכל הזוויות שלה: החל מהים דרך החומוס וכלה בגורמה, מירושלים דרך מרכזי הערים ועד לצפון הרחוק
כולם יודעים שארוחות בוקר אסור לפספס. מה שלא כולם יודעים, זה היכן ניתן להשיג ארוחות בוקר במחיר אטרקטיבי, ארוחות שהן לא רק עשירות אלא גם מזינות. אמרו די לקורנפלס! ובואו לגלות היכן ניתן לאכול ארוחות בוקר, כיד המלך
''מה אני אגיד לכם- בחיים שלי לא אכלתי סושי, לפני הערב הזה ברוקה. כלומר, אכלתי 'סושי', ודי הרבה, אבל לא באמת אכלתי סושי. סושי אמיתי, מוקפד, מושקע, יצירתי...''. נדב אבידן גילה במסעדת רוקה את עולם הסושי מחדש
''אני מקבלת לזניה, עשויה להפליא מקמח מלא, ממולאת בעלי תרד בר וגבינות עיזים אורגניות. לצידה - שעועית טרייה, שעוד לא הספיקה להבין שנקטפה....''. אורלי פרש-אזולאי נהנתה מארוחה אורגנית טעימה במסעדת ארוחה ירוקה
חם בצהרים ואפילו בערב לא מורגש משב רוח מרענן באופק, וזה, אומרים החזאים, צפוי להיות המצב לפחות עד סוף אוגוסט. כל זה מלמד ששעתו של הסלט הירוק, הקל, המרענן והיפה לבריאות, הגיעה ובגדול. ארבעה סלטים ירוקים מושקעים ומומלצים.