החורף כאן, ואין נוף יפה יותר מחספוס הנמל ורשתות הדייגים הקרועות. הרוח, חזקה לפרקים, המנשבת מעל פני המים, דורשת סוודר, יד חמה, ותוספת של מסעדות, מסעדות בנמל. אספנו בשבילכם כמה, כדי שתעברו את החורף בשלום
עוד סוף שבוע מגיע לירושלים, והפעם הוא שופע אירועים במסעדות שלא כדאי לכם לפספס. מפסטיבל פטריות במסעדת לבן בסינמטק, דרך מסיבת רחוב הודית בחסות איצ'יקידנה, ועד פסטיבל אבירי הלילה הכולל שפע ארוחות אבירים במסעדות
ים צח, גבעות ירוקות, הרים נשגבים או שדות פתוחים – כל אלו מוסיפים לחוויית האכילה במסעדה. וכשהתפריט כולל אוכל מקומי טוב, הבשורה הופכת אולטימטיבית. אספנו בשבילכם כמה מסעדות עם נוף יפה, לפעם הבאה שתחפשו אותן
נובמבר בירושלים: פסטיבל אבירי הלילה שייערך בעיר העתיקה יכלול מוסיקה, אש ופעלולים, קרבות אבירים, ריקודים, הרכבים מוסיקליים ומשתי אבירים וימלאו את הסמטאות הקטנות. במסעדות, כמובן, יוצעו ארוחות אבירים רומנטיות
מתברר שאוקטובר הוא גם חודש של סתיו ולא רק של חגים. הגשמים הראשונים מטפטפים ואחריהם צצות כמו פטריות אחרי הגשם, פטריות אחרי הגשם. לכבודן חוגגים פסטיבל במסעדת לבן שבירושלים. וגם – יום הולדת ל-NG – מזל טוב!
מי אמר שגם השנה צריך שוב לבקש כסאות מהשכנים, מי אמר שגם השנה צריך שוב לקנות סט מצעים למארחים, ומי אמר שגם השנה צריך לאכול סלט מיונז ועוף עם תפוחי אדמה? לא תעדיפו לבלות את ערב ראש השנה בתרנגול הכחול או במאראבו?
בעיר ירושלים יתקיימו בתקופה הקרובה שני אירועי בירה ויין: פסטיבל הבירה בירושלים ייערך ב-31 באוגוסט עד 1 בספטמבר, ובפסטיבל מבעבעים במסעדת לבן בסינמטק ירושלים יוצע מגוון משקאות מבעבעים תמורת 15 שקלים בלבד
זהו. הקיץ והחום מורגשים יותר ויותר, ואתם הרצון לשתות יינות לבנים, קרירים, צוננים, חמצמצים ומרעננים. יובל בלנקובסקי ממליץ על מגוון רחב של יינות לבנים מן השוק המקומי ומחו"ל. מבורגון שבצרפת ועד לגליל שבישראל
מחר הוא כבר כאן, מי אם לא הלילה הלבן. גם השנה תל אביב לא מפסיקה ולא נגמר לה הלילה. אבל בואו נהיה קצת יותר קונקרטיים, הנה כמה הצעות לחלק קטן מהדברים שהולכים לקרות בעיר בלילה הלבן. אל תשכחו לאכול משהו.
"גבעת אורז שבתוכו חבויים שרימפס, בזיליקום, פלפלים וזנגוויל ולצדם עוד תל קטן של שרימפס ברוטב פלפלים ועגבניות סמיך..." אמיר נהרי אוכל ארוחה רומנטית במסעדת הסוכה הלבנה שבנמל תל אביב: אינסוף שרימפס טריים ומעולים
בעצם אפשר לומר שכל לילה בעיר תל אביב הוא לילה לבן, אף פעם לא מפסיקים לקרות כאן דברים. אבל ב-30 ביוני תהיה העיר כמרקחה, ויקרה כאן הכול – תרבות, אמנות, מוסיקה, אלכוהול ומנות בלבן במסעדות. עיר בלי הפסקה
בשעות הערב המאוחרות, אחרי שליל הסדר המשפחתי סוף-סוף נגמר, אין כמו יציאה כיפית. גם ביום שאחרי, נחמד להגיע למסעדה, לפאב או לבית קפה, כדי לשחרר את הקיטור, את המולת החג ואת פרצופי הדודים. הנה לכם כמה המלצות
בין בנייני הבאוהאוס המוארים לשדרות ולרחובות הומי החוגגים, בין השרים, הרוקדים, המאזינים למוסיקה, המסיירים, מקריאי השירה, הקונים והשאר, בואו למסעדה. אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות במיטב המסעדות, לילה לבן בתל אביב
"זוגתי שהזמינה מדליוני פילה עגל רכים ונימוחים, סחטו ממנה קריאות התפעלות. אני נהנתי מטורנדו רוסינו- נתח של פילה מיניון שעליו נתח של כבד אווז..." יובל בלנקובסקי וזוגתו, מתחמים לאור נרות במסעדת גבריאל בירושלים
אדום או לבן? יבש או חצי יבש? בבית או במסעדה? מה יותר ממכר יין או שוקלד? אילו יינות תשתו בחג ולקראת השנה החדשה? בנימין, מרתף היין העתיק קשטוניו יקב כרמי יוסף ומאיולה, מספקים את התשובות והפתרונות
''הענבים הונחו על מגשים, הוקפאו לטמפרטורה של מינוס 12 מעלות למשך חודש ואז נסחטו. בטכניקה זו החלק המימי בענב קופא ומה שנותר הוא רק מיץ מרוכז מלא סוכר...'' יובל בלנקובסקי מציג יינות מומלצים לקיץ החם
פסטיבל יין לבן על הים יתקיים ב- 1-2 ביולי. במהלך יומיים, סביב בר ענק הבנוי קרח, יוצעו לטעימה למעלה מ- 100 יינות לבנים. בפסטיבל יככבו בעיקר: יינות מבעבעים, יינות ארומאטיים, סמוקים ועוד. בואו לשתות כיד המלך
פסטיבל ''לילה לבן'' מתחיל עכשיו! כולכם מוזמנים ליהנות משלל האטרקציות וכמובן לבקר, לטעום ולהתאהב במנות המיוחדות שיוגשו בפסטיבל. מיטב המסעדות פתוחות עד לשעות הקטנות של הלילה ומציעות תפריט במחיר 79 ש''ח
לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים
ולנטיין ידוע בעולם כחג של כרטיסי ברכה, זרי פרחים, לבבות שמנמנים, דובונים, והכל בצבעי ורוד ואדום מתנצנצים. חיים גן מציג: אופציה ''לבנה'' לולנטיין. חיים גן הוא מומחה ליינות וכהלים ומציע אלטרנטיבה לחגיגות הולנטיין של שנת 2009
הסוכה הלבנה, מסעדת בשרים ודגים ים תיכונית, מציעה לסועדיה בשעות הצהרים של ימי חו''ל שני סוגים של ארוחות עסקיות, במחיר 75 או 85 ₪. שתי הארוחות כוללות לחם, סלטים ושתייה קלה וחמה. מחיר הארוחה נקבע לפי המנה העיקרית
''בכל המנות מורגשת, בדיוק כמו שהבטיחו לנו, הים תיכוניות של ישראל - בשימוש בעשבי תיבול מקומיים, לדוגמא. עוגת הדניס של אספי הייתה קלילה וטעימה, והפילה שלי היה נהדר גם הוא...''. עיינה גל ציינה את פתיחת השנה במסעדת הסוכה הלבנה
''בין פירות הים מצאתי קלמרי מטוגן בציפוי פריך; שרימפס במעטפת קרנצ'ית מפתיעה של בוטנים; ובייבי שרימפס טבולים באמבטיה של רוטב חמאה ועשבי תיבול...''. דניאלה בן משה דגה את בעלה משלל עיסוקיו, לטובת הדגים של מסעדת פונדק הצלבנים
הסינים השתמשו באגוזים כדי לעורר את תאוות נשותיהן, האצטקים האמינו בכוחו של האבוקדו להגברת האון הגברי, ההודים ממליצים על ג'ינג'ר כתרופה נגד אימפוטנציה, והמצרים – על דבש. לכבוד ט''ו באב - המלצות ומתכונים למזון מעורר חושים
''בתחילת הארוחה, קיבלנו סלט קיסר עם קרוטוני בירה, בצל אדום ופרמז'ן, שהצליח לגרום לי להתחיל לחשוב על הרעיון של להזמין סלט במסעדות...''. אורי גושן לא מצליח להבין איך לא גילה את הברוהאוס, מסעדה בתוך מבשלת בירה, קודם