מיתוס גריל בר, בר הבשרים הממוקם מול בית המשפט בתל אביב, ליד איכילוב, הקריה ומשרדים רבים החליט שבר בשרים הוא דווקא מקום מצוין לעשות בו דיאטה.
החומוס, גאוות המקום מלווה בגרגרים ומעוטר בטחינה שגם היא מעשה בית מומלץ ביותר. לכל מביני החומוס שמרחיקים נדוד כי למצוא חומוס ששווה לטבול בו את הפיתה, כדאי לבדוק את זה שעושה מיקי מ''שמן זית''.
סויה, היא ללא ספק הטרנד החדש באוכל. יותר ויותר מחקרים מגלים שהסויה נלחמת בתחלואים מערביים נפוצים. ברור היום כי לסויה יש יכולת להוריד את רמות הכולסטרול ושומני הדם
זה שתרומתו של הרימון לפריון לא הוכחה באופן מדעי, עדיין לא אומר שלא כדאי לצרוך ממנו. כדאי גם כדאי, גם למטרות בריאות וגם כי הוא יפה וטעים.
מה לעשות, יחד עם רבים מאזרחי מדינת ישראל שלא יכולים להרשות לעצמם תענוגות כירוגיים, כמו שאיבת שומן למשל, נתמודד בחודשים הקרובים עם הסרת אלפי (שלא לאמר מליוני ) קלוגרמים מיותרים שנצברו בששון ובשמחה בארוחות החג
דבש הוא מוצר טבעי, בניגוד לסוכר הלבן שהוא מוצר מזוקק ותעשייתי. בתהליך זיקוק הסוכר מתקבל סירופ כהה ועשיר בויטמינים ומינרלים ופחמימות מורכבות...
לאכול או לא לאכול? גבירותיי ורבותי, זאת השאלה האמיתית וכל השאר- פטפוטי סרק חסרי תועלת. לאכול בתיאבון, בלהט, במרץ, בהתלהבות, בהתבהמות, כמו מתוך תנופה, צמיחה....
לכל מי שנשאר בארץ ורוצה להימלט מחום אוגוסט המעיק מסתבר שאפשר להעביר ערב קייצי נחמד גם בארצינו המיוזעת. גם מי שטרח לחיטוב גזרתו בערב שבת (כלומר באביב) יוכל לאכול בשבת (וגם בערבי השבוע האחרים ממש בלי לקלקל את המאמצים.