מטיילים בצפון ומחפשים מקום לארוחה? בנקודה הצפונית ביותר על המפה, במושבה הפסטורלית מטולה, ממוקמת מסעדת בת האיכר, המציעה בשעות הצהריים ארוחה עסקית הכוללת לחם וסלטים, עיקרית לבחירה ושתייה. מחיר הארוחה נע בין 49 ל-69 ₪
בכל הנוגע למסעדות איכות – המבחר לשומרי כשרות בדרך כלל מצומצם יותר, היצע המנות קטן יותר, ולפעמים צריך לנסוע רחוק בכדי לאכול ארוחה חגיגית וכשרה. לכבוד שומרי הכשרות: הנה ארבע מסעדות איכותיות, כשרות ובשריות, ברחבי הארץ
''עוד אנו שותות, ועל שולחננו נחתה מנת פירות ים, מורכבת מקלאמרי ושרימפס טריים, שוחים ברוטב שמנת ושום עשיר, שהקנו למנה את טעמה המיוחד...''. קרן ויזנר מודה למסעדת קאראס בבת ים, שהוכיחה לחברתה הצפונבונית שיש חיים מחוץ לבועה
''אנחנו בחרנו להתנסות בבנטו סלמון, וקיבלנו מגש עם פילה סלמון בגריל ברוטב פונזו, אורז עם ירקות, סלט, וארבע אינסייד אאוט של גזר ומלפפון עטופים בסלמון...''. עיינה גל התוודעה במסעדת בנטו אל הגרסה היפנית לקופסאות טייק-אווי
מסעדת לחם ארז בהרצליה מציעה בשעות הצהריים ארוחה עסקית מתוך תפריט מגוון במיוחד, הכולל כריכים, סלטים ומנות בשריות, המוגשים לצד לחם, שני ממרחים, וכוס שתייה. גם טווח המחירים מגוון, ונע בין 38 ל-81 ₪, בהתאם למנה העיקרית
לא משנה אם אתם מתכננים אירוע משפחתי גדול, מארגנים כנס בעבודה, מארחים כמה חברים הערב, או סתם לא מתחשק לכם לבשל – אוכל של מעדנייה מספק פתרון מהיר, זול וטעים לכל מצוקה קולינארית. הנה ארבע מעדניות כשרות ומשובחות ברחבי הארץ
''משולש אחרי משולש של שלמות הוציאו מאיתנו קריאות התפעלות ואנחות תענוג. בשם כל הקדושים, אלוהי המוצרלה והפטריות, זה ממש ממש טעים!..''. אדווה גן סתיו חגגה מפגש מחודש עם ידיד ותיק, עם הפיצות האלוהיות של גוסטו – פיצה גורמה
''את עינינו צדה מנה שנקראת פוטומאקי קדאיף. פוטומאקי אנחנו יודעות מהו, אבל איך קדאיף מתקשר לכאן? מתברר שכמו כפפה ליד. חברתי שהעזה והזמינה פשוט טיפסה על הקירות המעוצבים מרוב התלהבות...''. שיר כידן מביאה חווית ממסעדת אויאמה
טעם נפלא, מראה צבעוני משובב נפש, וניחוח מעודן של אוכל ופרחים. מסעדת קוקה בראשון לציון, מסעדה חלבית כשרה המשולבת עם חנות פרחים, מציעה בשעות הצהריים של אמצע השבוע שלושה סוגים של ארוחות עסקיות, במחיר 39, 59 או 69 ₪
גשם של ממש אמנם מבושש להגיע, אבל הימים המתקצרים, הלילות הקרים והטפטופים המזדמנים, מעידים כולם על כך שהחורף אולי עוד לא הכה במלוא עוזו – אבל הוא ללא ספק כבר כאן. לכבוד החורף – ארבעה מסעדות עם תפריט חורפי במיוחד
''השרימפס הוקפצו במידה מדויקת ברוטב רוקפור סמיך ועשיר, שזכה גם לביקור פיסות לחם שסירבו לוותר על ניגוב אחרון...''. אדווה גן סתיו אכלה באחוזת שולמית ארוחה משובחת, וגילתה כמה פשוט לפרוץ את גבולות העיגול של הקרם ברולה
''למנה עיקרית הזמנו מנה ספרדית קלאסית, קדרת פאייה פירות ים, שכללה כל טוב ימי, לרבות שרימפס, קלמרי, מולים וחצי סרטן על אורז, והעלתה ארומה משכרת...''. קרן ויזנר מצאה סיבה טובה להגיע לאשדוד: מאטץ' בוקס, טאפאס בר ספרדי חדש
קפה-בר דה סטריטס התל אביבי מציע עיצוב אירופאי-ישראלי מיוחד, ארבעה אזורי ישיבה מפנקים למגוון מטרות, ואוכל טעים. בשעות הצהריים מציע המקום שלושה סוגים של ארוחה עסקית, שמחירה נע בין 38 ל-45 ₪. ויש גם עסקית לילה מיוחדת
אוהבים להאזין לשאנסונים צרפתיים, בעוד אתם לוגמים שמפניה קרירה, ומתענגים על נפלאות המטבח הצרפתי, כמו כבד אווז, טורנדו רוסיני וקרם ברולה? לפרנקופילים אמיתיים, וגם לחובבים – הנה ארבע מסעדות צרפתיות איכותיות ברחבי הארץ
''לעיקריות הוגשו שקשוקה מבעבעת, שהומלצה בחום על ידי המלצרית, והוגשה עם לחם לבן וחמים. השקשוקה התאפיינה בטעמים חזקים של עגבניות, בצל ושום...''. מסעדת MC2 הצליחה לרצות לא רק את דניאל לוין – אלא גם את אמו הביקורתית
''בדרך כלל אני זו שבודקת את החידושים, בעוד שהוא נצמד אל המוכר והטוב. הראשונה שהוא בוחר היא זו שהתענג עליה גם בביקורנו הקודם: פטריית פורטבלו עסיסית, ממולאת בבשר בקר..''. שפרה צח ובעלה הגיעו להרמוניה זוגית במסעדת ביסטרו 56
פסטיבל המולים של מסעדת פורלין מציע לאורך כל חודש נובמבר תפריט מיוחד של מולים טריים, צ'יפס מעולים ובירה צוננת. המחיר: 115 ש''ח לסועד, לארוחה הכוללת מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה (על טהרת המולים כמובן), וכוס בירה
יציאה לבר או לפאב היא צורת בילוי מועדפת על רוב צעירי ארצנו, ועל חלק נכבד מהמבוגרים, ולא בכדי: האווירה צעירה ותוססת, השיכר זורם ובשפע, והתפריט בד''כ מציע מנות ייחודיות המתאימות לאלכוהול. הנה ארבעה ברים מומלצים ברחבי הארץ
''מיד לאחר מכן הגיעה בג'ה בצל- בצל, פטרוזיליה ותבלינים הודיים, מטוגנים בקמח חומוס. הבג'ה היא מאכל נפוץ ופופולארי בהודו, והיינו בהחלט מוכנים לאמץ אותו, על חשבון הבמבה...''. נדב אבידן אימץ כמה רעיונות במסעדת ג'איפור שברמלה
''הסטייק הגיע ברמת העשייה שביקשנו - מדיום-וול, והיה פשוט מעולה. הוא הוגש עם רוטב צ'ילי-שום, שהדגיש את הטאצ' של המטבח האסייתי..''. ערב גיוסו, לפני שהוא מתרגל לטעם הלוף, לקח דניאל לוין את אחיו למסעדת טריאקי הכשרה שבפתח תקווה
מסעדת שורש המזרח, מסעדה מזרחית בצומת שורש-שואבה, מציעה ארוחה עסקית משתלמת ועשירה, הכוללת את כל סוגי הסלטים, חומוס, שתייה קלה, מנה עיקרית, שתייה חמה וקינוח. המחיר, הנע בין 75 ש''ח ל-90 ש''ח, נקבע לפי המנה העיקרית
אם אתם מתכננים אירוע בחודשים הקרובים, הכתבה הבאה מיועדת עבורכם: אירוע בקמרוני הכותל, אירוע על הים, אירוע בסגנון תנ''כי (כולל בגדים מיוחדים לאורחים) וחגיגה כפרית בלב תל אביב. לחוגגים - הנה ארבעה מתחמי אירועים ייחודיים
''למנה עיקרית הזמנתי קנלוני, דפי פסטה מגולגלים לצינורות, ממולאים בתרד ובמבחר גבינות. המנה האיטלקית ממכרת ממש, בעיקר בזכות הגבינות והתרד שנמסו באפיה...''. דניאל לוין שילב את אהבתו לים ולאוכל איכותי במסעדת היקב שבטיילת נתניה
''אין פרסומת, קדימון או מודעה בעיתון שיכולים להכין בנאדם להכיל את רמת הבשר של אל גאוצ'ו. במקרה שלנו, סטייק אנטרקוט 250 גרם, עשוי בידי אמן אוהבות, ואסאדו עגל חלב 400 גרם...''. נדב אבידן חגג יומולדת במסעדת אל גאוצ'ו שבהרצליה
מסעדת אוליב & פיש הכשרה שבירושלים מציעה בשעות הצהריים של אמצע השבוע ארוחה עסקית, הכוללת בשר או דגים על הגריל בתיבול ייחודי, המוגשת עם מנה ראשונה, לחם וזיתים, וקפה או תה. מחירה בהתאם למנה העיקרית, ונע בין 60 ₪ ל-75 ₪