''אנחנו לוקחות את הזמן. בבשר, כמו ברוב הדברים הטובים בחיים, לא צריך להאיץ. המנגל הפרטי שלנו על השולחן שומר את הכל חם ומבעבע...'' אדווה גן סתיו מבקרת באל גאוצ'ו, השוכנת במלון כרמל, המשקיף אל מרחבי הים הכחול
''לשולחן מגיעה מעין עוגה של אורז בסמטי דחוס, בצבע אדום עמוק, מנוקדת שברי אגוזים, שקדים ופירות יבשים, שבתוכה טמונים נתחי כבש עסיסיים. כל זה יחד מתחבר למעדן שקשה להפסיק לטעום...'' שפרה צח יוצאת למסע הודי באינדירה
''הזמנו למנה עיקרית את המנה הצרפתית ''קוק או וה'', עוף ביין שהיה רך ועסיסי, בצבע סגלגל כהה, כמו יינות היקב של גדי....'' יובל בלנקובסקי ביקר ביקב הנס שטרנבך וזכה ליהנות משלושה דברים: מסעדה טובה, יקב משובח וטיול מהנה
הזמנו ''אנטריקוט כריסטופר'' - מגדל שכבות שתחתיתו פירה, עליו מעין לביבה פריכה עשויה טבעות בצל שטוגנו בבלילת בירה ולמעלה נתח אנטרקוט משובח ועבה, מעוטר בציר עשיר בגוון מתקתק...'' שפרה צח מגלה את אמריקה בקולומבוס
''לשולחננו הגיע שניצל ענקי, בכל מובן המילה. השניצל עשוי דק אבל בהחלט יכול להספיק לשני אנשים המשתוקקים לאכול. טעמו הזכיר טעם של שניצל ביתי וכל ביס העלה חוויה אחרת מתקופת הילדות...'' רונית טל סגרה חובות ישנים בקפה Y
האם ידעתם שאפשר להפיק חשמל באמצעות תפו''א? או שתפו''א היה הירק הראשון שגודל מחוץ לכדור הארץ? לקראת יום העצמאות, אספנו עשר עובדות שבטוח לא ידעתם על תפוח האדמה וגם, היכן ניתן להשיג שמן זית טבעי ואיכותי
''לשולחן הגיעו שני נתחי ענק על מחבת רוחשת, משופדים על שיפודים לשמירת צורתם. אחר כך, הגיע הריב – נתח בשר שהתחייב להיות 500 גר' ולדעתי עבר את ה- 600...'' זיו תפוז עבר את כפר תבור, חרש את העמק, ואז נתפס על ידי אברמסון
מיתוס, מסעדת גריל בר כשרה ומעוצבת בלב ת''א, מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 79 ₪. מלבד העסקיות, מיתוס מציעה תפריט בשרים ומנות פתיחה וכמו כן, מבחר עשיר של אלכוהול איכותי
''בחרנו בקציצות אנטרקוט עם עלי מנגולד וגרגרי חומוס, בציר בקר. המנה הוגשה במחבת ברזל עמוקה, והכילה שילוב מוצלח של רכיבים וטעמים, שציר הבקר מחבר ביניהם...'' אדם בר ביקר ב D-Restaurant והרגיש כמו איש העולם הגדול
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
''באמצע המרק החלה התקפה של מנות, כולן יפות, מוגשות באסתטיות רבה. ממש כמו מצעד דוגמניות על השולחן שלנו. מתברר שיש להן גם שם- אוצומאמי – אוכל קטן'' אורלי פרש אזולאי מגיעה לטאטאמי ועושה את זה פעם ראשונה, ביפנית
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
''קוקטייל האגס הרחובותי של ענת היה מצוין, מדויק במינונים, והשאיר אותה מחייכת למשך כל הערב. המרטיני שלי היה מתוק ועדין מבחינה אלכוהולית...'' סזאר ביסטרו בר סיפק לנדב אבידן, ללא קושי, את כל המרכיבים לערב משובח
דודו אוטומזגין ''הוציא מתוק מעז (תרתי משמע) והתמחה בהכנת עוגות ועוגיות מצוינות נטולות גלוטן, שאי אפשר לנחש שחסר בהן מרכיב משמעותי כמו קמח...'' ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מספרת על הביקור המיוחד בקונדיטוריה
''החלטנו לקנח במרקיז שוקולד. המנה הזכירה לנו מעין ארמון מלכים, שבצריחו עומדים שבבי שוקולד לבן, ובכדי לשמור על הארמון, ציפו אותו בעדינות בשוקולד נוקשה...'' נטלי רז ובן זוגה סגרו את השבוע בבית הקפה ארנון ותמר בהוד השרון
"צעד אחר צעד, ראיתי את הבצק הדק מגולגל סביב "שיפוד גדול". עקבתי במבטי וראיתי איך הוא נמשח בקרמל מתקתק ומעליו נבזק סוכר שנמס במהלך האפייה..." רותם רוזן ובן זוגה גילו את סיפור ההצלחה העומד מאחורי הקיורטוש ההונגרי
''טעמנו את הגרנד וין 2006, שהוא כמו הבחור שמגיע בחולצה הנכונה לאירוע הנכון. זהו יין מכובד ומאופק. חווית השתייה שלו נעימה, אלגנטית ויוקרתית...'' יובל בלנקובסקי מקדיש את הטור האישי שלו, לשני היקבים האהובים עליו במיוחד
בוקאצ'ו, השוכנת ברחוב הירקון בת''א, הינה מסעדה וגלריה עם נוף לים. בבוקאצ'ו מבחר מנות יצירתיות מהמטבח האיטלקי ים תיכוני. בוקאצ'ו מציעה עסקיות צהרים אטרקטיביות, הכוללות מנה ראשונה ועיקרית במחיר 60 ₪, 75 ₪ ו – 85 ₪
אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
''אדי ריח משכר של כבד עלו לאוויר והספגטי השתלב מצוין עם השמנת והיין האדום המתקתק. חברי הגדיר את טעם הספגטי כפרוע ומסעיר, מי אני שאתווכח...'' רונית טל ביקרה ביום הבחירות באמורה מיו והרגישה שעשתה בחירה מצוינת
''הקינוח האחרון שקיבלנו נקרא ''פה או שוקולה''. מדובר בקרואסון שוקולד, מעין בצק פריך ונימוח הממולא בכמות בלתי חוקית בעליל של שוקולד חם ונוזלי. מנה שמשאירה אחריה שובל של שוקולד סביב הפה...'' נדב אבידן ליקק את השפתיים בחלוה
''נתח הסטייק היה עשוי בדיוק במידה הנכונה, רך ועסיסי, כזה שניתן לנעוץ בו את השיניים. התיבול, העדין במליחותו, נותן לבשר לעשות את העבודה ולהציג את עצמו על איכויותיו הרבות...'' שיר כידן פגשה נתח סטייק עסיסי ורציני במיט מי
בברוהאוס מייצרים שלושה סוגי בירות שנבדלות זו מזו בגוון, בטעם, באחוז האלכוהול, ברכיבים ובתהליך הייצור. כל אוהב בירה ימצא כאן את בת הלוויה המושלמת שלו לארוחה שבדרך...'' אדם בר גילה עולם שלם של בירות בברוהאוס
אלון גל וגיא מרוז חברו עם מועצת זכרון יעקב, להפקת פסטיבל המוקדש לנגני ותרבות הרחוב .לצד אווירת הפסטיבל מציעה זכרון יעקב מבחר מסעדות שישמחו לארח אתכם. מה שנשאר זה ליהנות ממוזיקה טובה ואוכל משובח. לא צריך יותר מזה
ה''ברדסקי'' הוא קוביות לחם קלוי ופריך שנאפו עם זיתים, שום, גאודה, שמן זית ומרווה. לדעתי, מדובר בנשנוש האולטימטיבי...'' בדרך לבית הקפה והמאפה, לה מולאן, בת''א, דניאל לוין מנסה להבין מדוע בנות מתרגשות כ''כ משמלות כלה