על שלושה דברים עומד בר מוצלח- אלכוהול משובח, מוזיקה טובה וברמן שיודע להתאים בדיוק את המנה לאלכוהול. ריכזנו ארבעה ברים שידאגו שהיום לא תלכו לישון רעבים וודאי שלא צמאים. על מה שקורה בתום הערב, אין לנו אחריות
''בעזרת המלצרית האדיבה, הרכבתי ניגירי סלמון, מאקי צלופח עם בטטה עטוף בשבבי טמפורה וזליפי, טריאקי ופוטומאקי אנטריקוט (כן, כן, קראתם נכון)...'' שיר כידן גילתה באויאמה כיצד ניתן להרכיב סושי בשיטת ''עשה זאת בעצמך''
''המשקה המככב במקום הוא הוודקה כמובן. אבל באונייגין לא חייבים להסתפק רק בוודקה, יש גם בר אלכוהול עשיר ומרתף יין משובח...'' יובל בלנקובסקי מספר שכשנכנסים לאונייגין בת''א, מיד מבינים שלא מדובר ב''עוד מסעדה''
''מאגף המאפים, בחרנו בקלצונה. הקלצונה הוא מעין לחמניה תפוחה שתוכה הוצא ובמקומו הוכנס מילוי ובו כל טוב: חציל מטוגן, גבינה בולגרית, ביצה קשה ועגבניה...'' שפרה צח ובתה מרכיבות בעצמן ארוחת צהריים לתפארת בפיצה פצה
''אמא ואני מטילות חתיכות של פוקצ'ה, פריכה ומתפצפצת, לתוך צלוחית של שמן זית וגבינת המאירי. אחר כך מגיעות שתי צלחות מהבילות של מרק ארטישוק ירושלמי, מתקתק, קרמי ועשיר...'' גלי בן נון עושה יום של כיף בהלנה
איציק פיינשטיין, השף הראשי של רשת הבשרים אל גאוצ'ו, מצליח לרתק אותנו בכל הקשור לעולם הבשר – כיצד לקנות בשר איכותי? מהם סימני ההיכר? מהן הטעויות שאנו עושים? ועוד. רונית טל תחשוב עכשיו פעמים לפני שהיא מקפיאה בשר
''פתחנו בבריושים הממולאים בגבינת עזים ופסטו. המרקם בפנים דמה למאפינס, רק הרבה יותר חם, טרי, גבינתי ונמס בפה, ומבחוץ היה פריך פריך...'' אפרת לוין נזכרת באירועים נוסטלגיים ומממשת אותם שוב בחמדה עוגות בת''א
''השילוב של חמיצות הלימון הכבוש עם הקריספיות של הברוסקטה היה מושלם. מנה מנצחת של מקום מושקע שלא מפחד להשקיע זמן בייצור חומרי הגלם....'' יובל בלנקובסקי מבקר בפעם השניה בקדוש וממתין בקוצר רוח לפעם השלישית
''לעולם לא אשכח את טעמו של קיפוד הים. המרקם נעים, אבל הטעם...'' בואו להכיר את השף של מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה– פיליפ פרפר. פיליפ מספר על חוויותיו כשף ומציג מתכון מיוחד המתאים לכל אירוע - פירה ארטישוק ירושלמי
''אני, שהראשונות רק פתחו לי את התיאבון, מתפתה למנה של כבדי עוף. צלחת גדושה בכבדי עוף עסיסיים, טובלים ברוטב מתקתק על בסיס יין מרסלה, המאוזן עם חמצמצות של פלחי תפוח...'' שפרה צח מכייפת עם סימונה בכיופים סנטר
''ג'ולי מספרת לנו על מאכלים מצריים מסורתיים שהיא נוהגת להכין ולהגיש: סופריטו- שהוא תבשיל בקר או עוף עם תפוחי אדמה, עלי גפן, כרוב או ארטישוק ממולאים...'' עיינה גל מספרת: ככה זה אצל ג'ולי כל יום עושה מה-בא-לה
למעוניינים בארוחה בשרית איכותית במחיר אטרטיבי במיוחד, כדאי לפנות למסעדת הבשרים, הטאבון והמנגל. המסעדה מציעה שני סוגי עסקיות במחיר 75 ₪ ו-106 ₪ לאדם. התפריט כולל מבחר סלטים, מנת בשר, שתיה קלה/ חמה וקינוח
''במחווה לשנות השמונים (אני) ובהתרגשות גדולה (בן החמש שלי) הזמנו מילק שייקים: אחד תות ואחד וניל. בכוסות עבות על רגל רחבה הם הוגשו, שוצפים, סמיכים ונהדרים...'' אדווה גן סתיו ובנה אוכלים, משחקים ונהנים בבלינצ'ס של שושנה
''החלפנו את הבירה בכוס נדיבה של יין אדום, גולן שיאון, פשוט ויחד עם זאת עשיר בטעם. לשולחן הגיעה מחבת אדירת מימדים ובה כ - 800 גר' של בשר...'' זיו תפוז מטייל ברמת הגולן ומרגיש שהוא חייב להיפגש עם סוזנה ביסטרו בר
''המקום מציע שניצל בשישה טעמים – פולני, בציפוי פירורי זהב; צרפתי, בציפוי חרדל דיז'ון; יווני, בציפוי שום; סיני, בציפוי שומשום...'' אורלי פרש אזולאי מגיעה למסקנה שהשניצליה היא מקום גאוני שנותן מענה לעוברי אורח רעבים
''את ההחלטה על הקינוח השארנו בידיה של המלצרית, שהציעה לנו טארט טאטן תפוחים, שלווה בכדור גלידת וניל. בצקו של הקינוח היה מעולה וטעם החמאה שבו הוסיף לקרמל שבתוכו בושלו התפוחים...'' אדי רון פוגש את ההיסטוריה בקפה קפה
אם כבר עושים דיאטה, כדאי לדבוק בשיטה של שלוש ארוחות ליום? האם נכון שלא כדאי לקחת ויטמינים בדיאטה כי הם מגבירים את התיאבון? ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מציגה סדרת כתבות המתמקדת בנושא מיתוסים על השמנה ודיאטה
''קיבלתי פילה בס שהושרה במרינדה עשירה של עשבי תיבול ולימון, נצלה על לבנים לוהטות והוגש לצד יצירת אמנות קטנה של פלפלים אדומים חריפים...'' אדווה גן סתיו דואגת לנצל את החיים על הצד הטוב ביותר ונוסעת למסעדת היקב
לה לזניה הינה מסעדה איטלקית חלבית וכשרה, הממוקמת בלב רחוב דיזינגוף בתל אביב. לה לזניה מציעה שלושה סוגי עסקיות, בשעות הצהריים, החל מ- 43 ₪. מלבד העסקיות, ניתן להזמין במקום גם ארוחות בוקר, ריבות ומאפים שונים
שבועות נחשב לחג שהוא הכי ''תוצרת הארץ''. אז אם לפתע שירו של אריק אינשטיין מתנגן לכם בראש (''לעורר אהבה וכבוד וחיבה וקנאה לתוצרת הארץ') אתם מוזמנים לזמזם אותו, תוך כדי ביקור במסעדות שהן הכי ''מתוצרת הארץ''
פסטיבל ''לילה לבן'' מתחיל עכשיו! כולכם מוזמנים ליהנות משלל האטרקציות וכמובן לבקר, לטעום ולהתאהב במנות המיוחדות שיוגשו בפסטיבל. מיטב המסעדות פתוחות עד לשעות הקטנות של הלילה ומציעות תפריט במחיר 79 ש''ח
''האטריות שמיוצרות במסעדה היו גולת הכותרת של הארוחה. הן היו טעימות, מדויקות ובעלות טעם עשיר עד כדי שיכלו להוות מנה בפני עצמן...'' שירי טוב ניצלה את ימי האבטלה הארוכים ויצאה לאכול בחומה הסינית
''הזמנו קוקטייל מנגו מרטיני וקוסמופוליטן, שניהם מעולים ומקצועיים לעילא. בינתיים, בלי שהרגשנו, התחילה במקום מסיבה. די ג'יי שמרקיד את כל האורחים, מלצרים מזמרים ועוד...'' נדב אבידן הרגיש שהגיע למקום הקיים רק בסרטים
לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים
יום ירושלים הוא יום חג לאומי בישראל, שנקבע לציון איחודה של ירושלים. לטובת החגיגות, אספנו ארבע מסעדות ירושלמיות, שחוץ מאוויר הרים צלול כיין מציעות טעם מיוחד כמו שיש רק לעיר העתיקה, החשובה והמיוחדת ביותר להציע