''השניצל באל פויו מגיע עם טוויסט מפתיע – הוא מצופה בשבבי שקדים. למי שמכור לשניצלים בעיקר בשביל הציפוי (כמוני, למשל) זה טוויסט מבורך...'' אדם בר מתענג על השניצל של אל פויו ומעלה זכרונות על הקאווה הראשונה שלו
''על השולחן הונחו ריפ אנטריקוט עגל ופילה עגל גלילי. האנטריקוט הוגש בתוספת גראטן תפוחי אדמה ברוטב פלפל וברנדי. מעבר להיותו בשר משובח, התוספות שנלוו אליו היו מעולות...'' נדב אבידן מאבד את הצפון במוסקט מצפה הימים
''אנחנו בוחרות לנו קיורטוש קלאסי בטעם קינמון וקיורטוש משודרג בטעם שוקולד וניל, והולכות להמשיך את החגיגה בבית (או לפחות ככה חשבנו, עד ששאר בני הבית גילו את השקית)...'' שפרה צח לא שוקטת על השמרים בקיורטוש
''בעוד חברתי ואני מפטפטות, עגנה לפנינו ספינת עץ שמטענה רול סלסה טונה פיקנטית ואבוקדו עטוף בטונה צרובה, ניגירי ספייסי טורו עם בצל ירוק ומיונז פיקנטי...'' שיר כידן וחברתה מרימות עוגן בקיוטו סלסה בהרצליה פיתוח
''היקב הקטן והמקסים צ'יאלג, שוכן במקום לא אטרקטיבי במיוחד- אזור התעשייה של יהוד. אבל אל חשש, הענבים מגיעים מכרמים בגליל העליון, המצויים בגובה של 800 מטר ומעלה...'' יובל בלנקובסקי מציג חידושים מרעננים לקיץ
''אז מה היה לנו? דיינר אמריקאי עם בייגל אמריקאי משובח, סלמון נורווגי היישר מנורווגיה, טורטיה שהגיעה לשולחננו ממקסיקו וופל בלגי מבלגיה. אפשר לוותר על טיול הקיץ לחו''ל...'' אורלי פרש אזולאי מרגישה שהגיעה לברודווי
השף ניר דגן מתמחה במטבח הלטיני - ה''נואבו לטינו''. סגנון זה משלב טעמים וחומרי גלם ממטבחי אמריקה הלטינית בגישה עכשווית ומעודכנת. ניר מציג דוגמאות למאכל מוכר עם טוויסט משלו, וגם בירת בוטיק חדשה, פרי יצירתו
''הדגים מוכנים בעזרת תבלין מיוחד וסודי, שעובר כסוד משפחתי כבר שני דורות. רק בני המשפחה יודעים את מרכיביו, וכשטעמנו את הדג הבנו למה- מדובר בתבלין מנצח...'' נדב אבידן הולך על בטוח, ויוצא לאכול אוכל ביתי באגם השקט
''שלחנו יד מהססת (אני ממש גרועה בלבחור) אל קופסת עוגיות שקדים (סבלה שקדים), שהזכירו לי את עוגיות השקדים האלוהיות של סבתא שלי וטארטלט שזיפים יפהפה...'' אדווה גן סתיו חושפת את חייה לאחר ביקור בלחם ארטיזן בכ''ס
פרימוורה הינה מסעדה איטלקית-חלבית של מלון פלאזה בירושלים. המסעדה מציעה הזדמנות מרעננת לחודש אוגוסט, גם לאכול ארוחת צהריים וגם לטבול בבריכה, והכל במחיר החל מ- 65 ₪. אם תרצו להחליף את הסדר, גם זה אפשרי
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
"ה- KASTEEL ROUGE ששבתה את ליבי. זאת בירת מנזרים בלגית מדהימה בטעמה ובצבעה: יש לה גוון עמוק של דובדבן, ניחוח משכר וטעם עדין ודומיננטי גם יחד..." אדי רון מבקר בבל ווד בר בירושלים ומרגיש שהזמן עומד מלכת
''לראשונות הזמנו פטריות ממולאות בגבינות על מצע שמנת ובצל סגול, ותאנים ממולאות בגבינת עיזים ברוטב קסיס ופירות יער...'' אדי רון מספר חוויות מהביקור בטופולינו בירושלים ולבסוף, כמעט שוכח להוציא את הילד מהגן...
''למנה עיקרית, רותם קיבל פתאי צמחוני ואני קיבלתי ברווז בנוסח המסעדה הסינית. הפתאי של רותם היה עשוי אטריות אורז עבות, בצל, נבטים, כרוב, טופו בוטנים ועוד...'' שירי טוב חוגגת יום נישואין ראשון בסינית האדומה
''אני מזמינה שיפוד אחד של כבדי עוף והשני של קבב, שמגיעים בלווית סלט. הקבבים דחוסים ו''קפיציים'' כנדרש, וכבדי העוף עשויים בדיוק עד לנקודה הנכונה...'' שפרה צח מגיעה לטאבון והמנגל ונזכרת בסצינה מהמיתולוגיה המשפחתית
''כדאי לנצל את הפסטיבל בכדי לערוך טעימות אורך של יינות מקבילים ממספר יקבים. לא בכל יום עומדים לפניכם מאות בקבוקים פתוחים שיכולים לאפשר לכם טעימות שונות ומגוונות....'' יובל בלנקובסקי, פסטיבל היין, ירושלים
''חברתי ואני לקחנו מנה הנקראת ''השאוויש'' – המנה מוגשת כשני רולים אפויים מתולתלים וממולאים במבחר מילויים שונים...'' אורלי פרש אזולאי מבקרת בקפה מול הנוף ומסכמת במשפט אחד '' להתפעל מהנוף, ליהנות מהטעם''
מעוניינים לקחת פסק זמן מההמולה ולצאת לארוחת צהריים בתוך עמק מרהיב? כדאי שתכוונו את ה- GPS לכיוון עמק האלה, על כביש 38, לכיוון שריגים. הפעמון מציעה עסקיות צהריים בין הכרמים ואל מול נוף עוצר נשימה
תה בקיץ, זו לא מילה גסה, במיוחד עם זה יעשה לכם רק טוב על הלב והנשמה. בואו ותכירו, יותר לעומק, את הסגולות הבריאותיות של עלי הפסיפולורה. והפעם: תה להרגעת הנפש ותה להורדת לחץ דם. ממולץ לכל עונות השנה
גבינות, גאז' ו – 25 אלף ליטרים של יין הנשפכים כמו מים... הנכם מוזמנים לחוות שלושה ימים של שכרון חושים וטעמים, בפסטיבל ''חגיגת יין ישראלית'', בעיר הכי רומנטית בארץ. בואו להיות שיכורים מאהבה ומיין בירושלים
אולי הפעם נתחיל דווקא מהסוף, נוותר על המנה הראשונה והעיקרית ונגיע ישר לקינוח? חשוב להודות שזוהי בעצם הסיבה העיקרית שלשמה מגיעים למסעדה. תותים בשמנת ושוקולד לבן, סופלה עם הר שוקולד חם והרשימה עוד ארוכה ומתוקה...
''מלצר מיומן צעד לקראתנו כשהוא נושא מגש אבן שחור עמוס לעייפה בצלעות טלה, נתח אנטריקוט עב בשר, פרגיות צלויות, נקניקיות מרגז וקבבים ביתיים...'' אדווה גן סתיו מבקרת בגשן ומגיעה למסקנה ''מזל שבני ישראל יצאו ממצרים''
מהו המתכון האידיאלי לאהבה? 100 גר' סובלנות, 200 גר' רומנטיקה והמון קילוגרמים של אהבה. ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, דואגת לאהבה שלכם, בואו לגלות כיצד עוברים את יום האהבה מבלי לעבור את המשקל הרצוי
''החבר'ה של מייק'ס פלייס יודעים למזוג, והבירה מגיעה עם שובל קצף שעושה נעים בשפם, ומשאיר את הבירה קרה עד שתגיע הבאה...'' אדם בר מעדכן מהשטח ''כשאתה שם, משהו באויר משדר לך שהגעת למקום עם אישיות ומסורת''
''על טס גדול הונחו אחר כבוד צלעות כבש, קבב על מקלות קינמון וטבעות פילה של טלה. את המנה ליוו בצל ועגבניות שניצלו על האש וכן מנת טוגנים ואורז. הבשר היה לא פחות ממושלם...'' זיו תפוז יוצא מוקסם מדיאנא בנצרת