"האלכוהול מהמערכה הראשונה התדפק על דלתות המערכה השנייה בעזרתו האדיבה של הברמן היצירתי של מול השדה שהכין לנו קוקטייל Bad Apple, ליקר ליצ'י ופסיפלורה שהוגש בכוס מרטיני..." המחזה של אדוה גן סתיו מול השדה
מסעדת שיטאקי בראש העין ערכה תחרות "אכול כפי יכולתך" לרגל חגיגות השנה לקיומה. המסעדה האסייתית הכשרה, שמשלבת טעמי מזרח ומערב, משרתת ביום את קהל ההיי-טק ובערב את תושבי ראש העין והסביבה, וגם מטפחת קשרי קהילה
ספרה החדש של ליאורה חוברה "365 יום בלי תירוצים" מציע תפריט בריא, מאוזן וטעים לכל אחד מימות השנה, לכל אחד מבני המשפחה, ולכל סיטואציה שאתם עשויים להיקלע אליה בחייכם: בעבודה, בחו"ל, בבית או, איך לא - במסעדה
"בחרתי בקדירת גבינות ותרד שהגיעה, איך לא, בקדירת חרס כבדה והדיפה ריחות משכרים של גבינה מומסת. אזהרה – מדובר במנה ממכרת, שחשוב לאכול בצורה אחראית, כי אחרי שני ביסים אי אפשר להפסיק..." דניאל לוין מתמכר למטילדה
לכל מי שמאפים היא נקודת חולשה עיקרית בשבילו, מצאו בלחם ארז פיתרון בדמות סדרת בריאות חדשה, הכוללת מגוון עוגות ועוגיות טריות, פריכות, טעימות ומזינות, שיסתדרו מצוין עם התה בחורף, וישקיטו את המצפון המשתולל
"סלט הסשימי התברר כמנה מוצלחת. הסיבה - ברוטב שיוצק עליו השף שלמה כהן: מרקחת שמן שומשום, סויה, תבלינים ומיץ יוזו – פרי הדר יפני המזכיר משהו בין קלמנטינה חמוצה לאשכולית..." יונתן שטרנברג נהנה בטייקו ירושלים
ביטבתה בעיר שבקניון עזריאלי מגוון ארוחות בוקר, מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, שייקים מפורסמים, מאפים מעשי הבית, והרבה בריאות על הצלחת. ההצעה העסקית של יטבתה תקפה לכל היום, אבל מי יודע אם היא תהיה כאן מחר
בימים חורפיים, גלי הים נכנעים לרוחות שעושות בהם שמות. אחרי הליכה נעימה לאורך הטיילת או החוף תוך צפייה במחזה המרהיב, כדאי להיכנס למסעדות הנמצאות בקרבת הים ולהמשיך לספוג את אווירת החורף הצונן גם כשאתם אוכלים
"החלטנו לאתגר את אבו נאסר חינאווי, לסטות מהדגים שהן מנות הדגל ולהזמין פירות ים ואנטריקוט..." דניאל לוין טורף סלטים ואנטריקוט אצל אבו נאסר חינאווי ביפו, שמצדו עומד באתגר
"אמרו לכם שהסדנא תתנהל בצרפתית?... אם תהיו בשקט תוכלו לשמוע את רחש בועות הבצק הנפתחות! שף סטפן מפזר את חיוכיו במינון הוגן בין המשתתפים לבין כדורי הבצק..." יעל עפר מתרשמת משף סטפן בסדנת האפייה של קוק סטור
"קונספט קולינרי פשוט וקולע: נעים, ביתי, לא מתיימר או יקר. צירלין מכין "אוכל של אימא", לא אימא מסוימת, אלא אמהות-כל-העולם: רוסיות, גרוזיניות, רומניות, איטלקיות וגם חומוס..." בשישי גשום רוצה עיינה גל כפית סוכר
"מדוע לחגוג יום הולדת בפאב מסעדה חוות הג'ילבון, האין פאבים באזורנו שעליי להרחיק לכת?... מבעד לשמשה הרטובה הבנתי... אני נמצא באיזה מין פונדק כפרי בעיירה פסטורלית בחו"ל..." עוזי בשן מתרשם מחוות הג'ילבון בגולן
"שמפניה מתאימה למאכלים בעלי טעם עז ככבד אווז, קוויאר וצדפות, אך כל מתאבן בסילבסטר יסתדר אתה. להגשה חגיגית, הניחו בתחתית הכוס גרגרי רימון, הן למראה והן לטעם..." יובל בלנקובסקי בטור יין (ושמפניה) לסילבסטר
"לא נתנו לבטן המלאה להכניע אותנו והזמנו את קינוח הבית – עוגת גבינה מכוסה שכבת שוקולד בצלחת עם סירופ שוקולד ופולי קפה, וקפה שעזר לנו להתגבר. כי מנינ'ס קפה אף אדם אינו יוצא רעב..." אמיר נהרי שבע בקפה נינ'ס
"15 שניות אחרי שהתיישבנו נכנסה תהלוכת סלטים מפוארת: חומוס, טחינה, חצילים במיונז, סלט חצילים רומני, סלט ביצים, גזר חריף, סלט תורכי, סלט סלק, סלט בורגול (אתם עוד פה?)..." אדווה גן סתיו רעבה במפגש הסטייק בהרצליה
אז מה אתם עושים בסילבסטר? מסיבה? ארוחה אצל חברים? רביצה מול הטלוויזיה? ועל מתנה קטנה לבן\בת הזוג לחגיגת האירוע כבר חשבתם? כמה מקומות מציעים לכם מתנות שהם לא ישכחו כל כך מהר
מסעדת שיפודי רחובות, הממוקמת בכניסה לפארק המדע בעיר, מציעה לכם בשרים איכותיים, סלטים טריים ופיתות חמות מהטאבון. בימות השבוע עד השעה 16:00 מוגש מגוון ארוחות עסקיות לבחירתכם, מבטיחים שלא תצאו מכאן רעבים
השנה נופלות חגיגות הסילבסטר בערב חמישי, הרחובות צפויים להיות עמוסי אנשים, וכך גם המסיבות. כדי להימנע מהמולת האדם ובכל זאת לחגוג את ליל הסילבסטר, מומלץ לצאת לארוחה במסעדה. מגוון המלצות על מסעדות לערב הסילבסטר
"שלושה קבבונים שחומים וגדולים בטעם עשיר ובמרקם צפוף, רך בפנים וצרוב בחוץ. סטייק נושר מן העצם למזלג, ורדרד ומעוטר פסי גריל, אפוף ארומה ונמס בפה..." אפרת רוזן מתרגשת מריח הבשר בבר מיני פרסקו בראשל"צ
"לקינוח קיבלנו בננה בטמפורה: חצויה לאורכה, מטוגנת ומצופה פירורי לחם. היא נימוחה בפה והשאירה שביל מתקתק של מייפל במורד הגרון. זהו השכלול הטוב ביותר שטעמתי של הקינוח האסייתי המסורתי..." שיר כידן נהנית במושי מושי
"המרק הדיף ריח ניחוח, מרקמו היה של קרם חלק... הפטריות, התבלינים והשמנת התמזגו יחדיו לכדי טעם קטיפתי עשיר. החזקנו בכפות, ממאנים להיפרד, ואז הגיעה המנה הראשונה..." אורלי פרש-אזולאי מתמוגגת מביסטרו מקומי בכרמיאל
"אנו ההורים נהנינו מפיצה עם רצועות בייקון ופפרוני קצוץ, והילדים, שעדיין לא נחשפו להנאות הגלומות בשילוב של פיצה ונקניק, התגלו כשמרנים חרף אופיים המרדני, והזמינו תוספת זיתים..." מיה בר והילדים נהנים בפיצה קרוזו
"כל קובה שחתה במרק משלה. הראשונה, קובה חמוסטה, השתכשכה במרק צהוב עם ירקות, וטעמה היה מעט חמצמץ. אחריה הגיעה הקובה סלק, במרק אדום מתוק ולצידה חתיכות סלק..." שרון ינובסקי טועמת מהסירים במסעדת אוכלים בשוק
"מאפה בצק עלים ממולא בארבעה סוגי גבינות, תרד וארטישוק ירושלמי גרר קריאות התפעלות על שום עדינות הבצק וטעם המלית העשיר. מאפה תפוחים חם עורר געגועים לבית סבתא הווינאית..." מיה בר מדוושת לדלאל קונדיטוריה בנווה צדק
"המסע החל במנה הראשונה: סלט ירקות קצוץ דק, מטבוחה, עלי גפן ממולאים, סלט טאבולה, סלט חצילים, אפילו את הזיתים מכינה אביבה מעץ הזיתים שבחצר ועומלת על הכנתם במשך חודש ימים..." שירלי רחמים מתמוגגת מסוכה בכפר