מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על מסעדת כרמלה בנחלה תל אביב

יין בכרמלה בנחלה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדת כרמלה בנחלה יוצאת במבצע מיוחד במהלך חודש ינואר, שבו היא מציעה במחירים אטרקטיביים את יינות יקב כרמי יוסף ולצדם את האוכל המצוין שמתאים להם. כל מנה תקבל את היין שלה ואתם – את החוויה המהנה של כרמלה בנחלה

מסעדת כרמלה בנחלה הממוקמת במדרחוב נחלת בנימין בתל אביב ויקב כרמי יוסף – BRAVDO יוצאים בשיתוף פעולה מיוחד, שמאפשר לכם במהלך כל חודש ינואר 2010 ליהנות מיינות יקב הבוטיק הייחודי בכרמלה בנחלה. במהלך חודש ינואר יוצגו בכרמלה בנחלה כל היינות האדומים מתוצרת היקב המופקים מזני הקברנה סוביניון, המרלו והשיראז.

היינות נמכרים בכרמלה בנחלה במחירים מיוחדים, ובשלוש אפשרויות רכישה: 3 קאראפים (כל קאראף מכיל זן אחר של יין - 155 ₪), כוס יין (44 ₪) ובקבוק יין (155 ₪). כרמלה בנחלה מציגה במהלך חודש ינואר תפריט מיוחד המפרט על כל אחד מיינות היקב, על זני הענבים השונים מהם מופקים היינות ועל היקב עצמו והסיפור הייחודי שלו.

יין BRAVDO מרלו מלווה את המנות הראשונות בכרמלה בנחלה, והמנה המתאימה לו ביותר היא סינטה כבושה בחומץ בלסמי בצירוף גבינה כחולה רכה. יין BRAVDO קברנה סוביניון מתאים ביותר למנות הביניים שמגישה המסעדה, ובמיוחד לתבשיל בשר עגל שהתבשל לאיטו בציר בקר וסילאן ומוגש עם פירה וירק מאודה, או בצירוף למנת קנלונה פירות ים וקריסטל שרימפס שבושל בציר סרטנים, מחית שורשים וגבינת מונצ'גו. יין BRAVDO שיראז מתחבר מצוין עם המנות העיקריות המוגשות בכרמלה בנחלה, ובמיוחד עם מנת מדליוני פילה בקר צרובים במחבת ברוטב שמנת ופלפל ובשילוב אטריות שפצלה או עם מנת שוק ברווז בירקות שורש עם פטריות ובצלצלים ברוטב יין אדום וכבד אווז.

יקב כרמי יוסף (כשר למהדרין) שכעת משתף פעולה עם מסעדת כרמלה בנחלה הוא יקב בוטיק משפחתי שהוקם על ידי המשפחות ברבדו ושוסיוב בישוב כרמי יוסף בשנת 1999. היקב נמצא בלבו של הכרם כך שתהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני עם עלות השחר (תפיסת "מהכרם לבקבוק"). היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור בן עמי ברבדו, בכיר המומחים בארץ בנושא גפן ויין וחבר בוועדת המומחים של ארגון הגפן והיין העולמי OIV, ועל ידי פרופסור עודד שוסיוב שעוסק בביוכימיה של ארומת היין. ייצור היין ביקב כרמי יוסף נעשה בטכנולוגיה מתקדמת המבטיחה קבלת יין בעל איכויות גבוהות עם דגש על ארומת הפרי, וכיום מייצר היקב כ-45,000 בקבוקי יין בשנה.

לחוויה מהנה ומשכרת חושים בכרמלה בנחלה