" חביתת עשבי תיבול עסיסית, פוקצ'ה לוהטת ופריכה, סלט ירקות טרי ורענן ואתו מבחר מכובד ביותר של מטבלים, ביניהם טחינה ירוקה, זיתים, סלמון מעושן, גבינת שמנת משובחת..." שירלי רחמים פותחת את הבוקר בביסקוטי, תל מונד
"בשר העגל השומני והרך התמוסס לנו בפה והתמזג עם מליחות הבצק..." אפרת רוזן מוצאת אהבה בתוך בצק המאפים הבשריים והפריכים של מסעדת בית חצ'פורי בבת ים – מטבח גרוזיני מסורתי ובית מלא תשוקה, תבלינים, טעמים וריחות
"תחילה הגיעה צלוחית ועליה מבחר גבינות עיזים קשות וחצי קשות, החל מקממבר עיזים דרך קלודין ותום וכלה בוורדית עיזים..." אמיר נהרי נהנה מבוקר מחוץ לעיר בבית הקפה טל טלה שבמושב נווה דורון – רק רבע שעה מלב תל אביב
בלב רחוב דיזינגוף שבמרכז תל אביב פועלת כבר כמה שנים מסעדת לה לזניה, ומתפארת במתכונים איטלקיים עתיקים ובמסורת חלבית וכשרה. מדי יום מוגשת כאן בשעת הצהריים ארוחה עסקית הכוללת עיקרית איטלקית נהדרת, סלט ושתייה
אוהבים עוגות? ברור. מצאנו לכם ארבעה בתי מאפה-קונדיטוריות-מרכזי עוגות שעושים את הדבר האמתי. מוזמנים להסניף ולהריח את המקור באופן ישיר או בבתי קפה שמארחים את המוצרים המתוקים. ולמארגנים, הזמינו או קחו הביתה
"אני הזמנתי נתח אנטרקוט קטנטן בגודל מכובד של 300 גרם שעוטר ברוטב צ'ימיצ'ורי ולווה בירקות קלויים..." אמיר נהרי מבקר עם בת זוגו במסעדת באפלו סטייק האוס שבמושבה הגרמנית בירושלים, ונהנה מאווירה בשרית-אמריקאית
"מולים ביין לבן, לימון וקוביות עגבנייה מתפצחים בהנאה, תוכנם הרך ומלא עשבי התיבול נשלק וקליפותיהם מושלכות בקצב מסחרר...." אורית איציק מתפעלת מתפריט משובח בבר-מסעדה-קפה גורדו, תל אביב – לא מוותרים על הים בחורף
רשת החנויות קוק סטור מציגה מכשיר חדשני להכנת גבינות מיוגורט בבית: בטווח של שעתיים עד 24 שעות תוכלו ליהנות ממגוון גבינות טעימות ודלות שומן ולהעשיר את רמת האירוח עם תוספת מתבלים, גבינות וממרחים בתוצרת ביתית
"מנת דלעת ערמונים ממולאים, דלת קלוריות ומשופעת ויטמינים, ערמונית ומתקתקה. מילוי בשר בקר, צנוברים וצימוקים ברוטב בלסמי על מצע גבינת לבנה עשירה וסומק, כמובן - מעולה..." שירלי רחמים, מסעדת סומק, מושב גיאה
"לפי הרפואה הסינית, הגיל הצעיר הוא החשוב ביותר מבחינת הרגלי האכילה. אבל לא צריך להיות סיני כדי להבין שהקניית הרגלים נכונים תשרת את הילדים והם לא יצטרכו להתמודד בעתיד עם שינוי הרגלי אכילה..." ליאורה חוברה
עם האיחוד של אתר המסעדות 2eat עם שירות ההזמנות Click A Table, החיים שלכם קלים יותר. כבר לא מתקשרים לעשר מסעדות להזמנת מקום במסעדה לפני שיוצאים לאכול, גם לא דואגים שלא יהיה שולחן. הזמינו מקום במסעדה בקליק אחד
"שיפודי חלומי ופטריות ברוטב שמנת ופסטו בציפוי טמפורה: גבינת החלומי הקפריסאית הופכת כל מאכל שהיא מצטרפת אליו למעדן ובטח כשמוסיפים לו שמנת ופסטו וטמפורה קריספית שמחבקת בעדינות..." שירלי רחמים, Zazoo, בפרדסייה
"במהרה הן הגיעו. זו של בן, מנת רביולי במילוי גבינות ברוטב אליו אוליו, הוכנה מרוטב על בסיס שמן זית ושום וזיתי קלמטה שחורים וטעימים... על בטן מלאה נסגור את העסקה הזו..." אמיר נהרי עושה עסקים, קפה קפה כפר שמריהו
במסעדת פינת אוכל שבראש פינה מציעים לכם מבחר בשרים על האש באווירה ביתית ונעימה, ארוחה עסקית מפתה ביותר בשעות הצהריים ומנת ילדים טעימה. ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 70 מוזמנים או להשתמש בשירותי הקייטרינג
לשאול חברים, להתקשר, לבדוק מקום אחד ואז עוד אחד. לשאול מה בתפריט, כמה מוזמנים נכנסים, איפה בדיוק הם נמצאים, אחר כך לבחור, להתחרט, לבוא לטעימות ולהתחרט שוב. ננסה לחסוך לכם מעט מהחיפושים: ארבעה מקומות לאירועים
"הפסטה שלו לוקחת אותו הפעם לנאפולי: פפרדלה נפוליטנית עם רוטב עגבניות פיקנטי וקוביות סלמי ובייקון..." שפרה צח ובן זוגה עוברים בין התחנות באיטליה במסעדת האיטלקיה בתחנה שבמתחם התחנה המתחדש בגבול תל אביב – יפו
יובל בלנקובסקי מבקר במסעדת מימולא שבשדרות אלרוב בירושלים: אם ערכתם סיור בעיר העתיקה, ואחר כך ערכתם קניות באווירה בין לאומית, השקיות של מיטב המותגים כבר בידיכם, דעו שמסעדת מימולא היא הצעה קולינרית נהדרת
"הקונספט של על המים הוא דגים טריים, שהדייג העלה היום בחכתו..." אפרת רוזן סוגרת את הקיץ עם בן זוגה בבר-מסעדה על המים שעל חוף ימה של הרצליה. אל מול אחרוני הרוחצים הם אוכלים פילה מוסר ודג פרידה בליווי יין
הגאדג'ט של האבוקדו: רשת כלי המטבח קוק סטור מציגה לרגל עונת האבוקדו הקרבה ובאה גאדג'ט חדש ורב שימושי לחיתוך, לגלעון, לפריסה ולמעיכת האבוקדו. מושלם להכנת גווקאמולי ביתי או לכריך סתווי גדוש אבוקדו ושאר ירקות
חוות התבלינים בגלבוע היא מסעדה ישראלית בנוף כפרי, שקט ופסטורלי הממוקמת על מורדותיו המערביים של הר הגלבוע. מוזמנים לארוחת צהריים עסקית המוגשת בימי חול עד השעה 16:00, לראות ולטעום את צמחי התבלין השונים
"הבצק הפריך שלה המתפצפץ בין השיניים טומן בחובו קרם פטיסייר, וניל צרפתי אוורירי באופן מדויק ומתקתק, המפתיע את הלשון ומענג את בלוטות הטעם...." שיר כידן מגלה את מאפה הפלרינה החדש בבית הקפה קיורטוש, תל אביב
"אין תפריט קינוחים, כי אם מלצרית הנושאת מגש המכיל דוגמיות מהקינוחים המוצעים באותו היום. כך ניתן להימנע מהאכזבה הנוראית כשהקינוח שאליו אנו משתוקקים בדיוק אוזל..." יונתן שטרנברג, קופי שופ דרך עזה, ירושלים
אורלי פרש-אזולאי תמיד חלמה על קפה שכונתי שאליו תרד מביתה לבושה בטרנינג, בנעלי בית ובמחשב נייד. בדיוק לפני שעברה שכונה בעקבות בית הקפה האהוב עליה, מצאה את קפה ברטה בנווה שאנן החיפאית – קפה שכונתי לתפארת
הילדים בחופש וגם אתם מצליחים למצוא זמן לפרוק עול בטיול בדרום. הרשו לנו להמליץ על כמה מסלולים ולצדם על מסעדות שיכניסו אתכם לאווירה. בין שדה בוקר לעין עבדת, בין באר שבע לאילת בוודאי תמצאו את מה שחשקה בו נפשכם
מספרים כי השוקולד גורם לשחרור אנדרופינים במוחנו, מה שמשרה עלינו תחושה טובה, ויש האומרים שהוא אף ממכר. ממכורים למכורים אחרים, אנחנו שמחים להציג ארבעה שוקולדים שאנחנו אוהבים במיוחד. אם כבר להתמכר, אז למשהו טוב