הם עסיסיים, משוישים, מגוידים, עבים ומגרים. אם אתם נמנים על אוהבי בשר, הרי שהסטייק הוא הפטיש שלכם, וסינטה, אנטריקוט וטי-בון עשויים להיות שמות החיבה שתתנו לילדיכם. הנה ארבע הצעות לסטייקים משובחים במסעדות משובחות
אתם יכולים להשאיר את הסירים המהבילים לאלו שזה המקצוע שלהם, לתת להם גם לרחוץ, לחתוך, לשטוף ולהזיע באופן כללי. בזמן שהם יכינו לכם ארוחת חג מושלמת, תוכלו אתם ליהנות מיום אביבי ולחזור כשהאוכל יהיה מוכן. הנה הצעות
אדם בר חובב המכשפות קופץ עם המטאטא על ההזדמנות הראשונה לאכול במסעדת באבא יאגה שברחוב הירקון בתל אביב. כאן הוא מוצא את מכשפת הבית של כל הארצות הסלאביות כמו גם מטבח רוסי מסורתי עם גיחות לקווקז ונגיעות קלאסיות
"לאחר ששברנו שיניים בניסיון להזמין בירה נהדרת בשם "סטרופראמן", השקנו כוסות של בחרובקה מתקתקה ואני התחרטתי שזלזלתי בפראג... אם זה המטבח ואם אלו הבירות, אני חייב לבקר שם..." דניאל לוין על פראג הקטנה, תל אביב
מסעדה היא לא רק בית לאוכל, היא גם בית לתרבות. הנה כמה הצעות מכמה מסעדות שמציעות לכם אוכל ועוד קצת: תערוכת בולים בכרם זיתים, תערוכת צילום באל דנטה ופעילויות עם מחבר ספרי הבישול בני סיידא ברשת החנויות ספייסס
שפרה צח: "כדי להרבות בשמחה, מתקיימים בפרידה קאלו מעת לעת ערבים מיוחדים של שף אורח, המביא למקום את הטאץ' הייחודי שלו. כזה היה הערב שבו פינקנו את עצמנו בארוחת הטעימות המיוחדת של השף-האורח יאיר פיינברג..."
הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה: חשים אובדן שליטה? שיש מזונות שקוראים לכם בלי שתוכלו להגיד להם לא? אולי יש משהו במה שאתם מרגישים, אבל יש מעט מאד מזונות שהם ממכרים באמת, כלומר עומדים בקריטריוני התמכרות אמתיים
שירלי רחמים מסתובבת בשוק מחנה יהודה הירושלמי ומגלה בו עוד פינות חמד קסומות. אחת מהן, כשתי דקות מרחוב אגריפס, היא הביסטרו החלבית הכשרה – היה היה. היה היה כאן קפה-מספרה, אבל באמנות כמו באמנות, זה רק חומר גלם
יובל בלנקובסקי: לכבוד פסח כולם קונים יין. אבל איך מתאימים יין למצה ולחזרת? בכל זאת יש לסדר כמה יתרונות: לרוב מדובר בשולחן רב משתתפים שבו משתדלים כולם לשתות ארבע כוסות, וזו הזדמנות מצוינת לנסות כמה סוגי יינות
מודרן היא מסעדה הממוקמת במוזיאון ישראל שבירושלים, והיא מציעה לכם מטבח ירושלמי עכשווי ממכחולו של השף יניב לוזון, שפירק והרכיב מחדש את המנות הירושלמיות עתיקות היומין. את כל זה אתם יכולים לקבל בארוחת צהריים עסקית
צלויים על הגריל, בתוך קדירה, ברוטב שמנת, בתוך שקשוקה, מרק או סתם עם לימון ושמן זית – איך אתם אוהבים את פירות הים שלכם? אספנו בשבילכם ארבע הצעות מארבע מסעדות שיודעות דבר או שניים על המעדנים הנהדרים האלו
התחדשנו באפליקציית אייפון, ואתם מוזמנים להוריד אותה לשימושכם האישי. אז מה יש לנו כאן? מידע על מסעדות, ברים ובתי קפה? יש. המלצות? יש. הזמנת מקום בלחיצת כפתור? יש. מיקום כל המסעדות מסביבכם? יש. ומה עוד? יש עוד
מיכל גיא (קרניבורית אנינת טעם) מבלה ערב כהלכה במסעדת NG שבנווה צדק, תל אביב. ביום א' הראשון של כל חודש (3 באפריל בשבילכם) נערכת כאן ארוחת ברברים, שבה חייבים לאכול את הבשר עם הידיים. חוויה קמאית כבר אמרנו?
בכל שבוע מתקרב אלינו האביב בעוד צעד, ועכשיו כשהוא כבר ממש בפתח, בהחלט מרגישים בבואו במסעדות. הנה כמה המלצות: ארוחה אביבית במסעדת קצה הנחל הצפונית, ולא נרגיש את האביב בלי – קצת הכנות לקראת ליל הסדר הקרב ובא
עומר גנור (אני כאן בשבילכם) מבית סדנאות האלכוהול של זמן אמיתי: לא הייתה לי ברירה, נאלצתי לטעום שני מותגי ויסקי חדשים שיובאו לארץ על ידי חברת בנימינה ספיריטס: לייבל 5 וסינגל מאלט גלנטורנר. זה הכול שירות לציבור
בבוקר-צהרי יום שישי האחרון ערכו מקימי האתר בייגלה במסעדת שלוותה שבנמל תל אביב אירוע התרמה למען עמותת לשובע. תחת הכותרת "להיות בסדר עם חברים" נאכלה ארוחה מפוארת שהכנסותיה קודש לארוחות חג לנזקקים. והשבעים? שבעים
גיא סופר מגיע למסעדת החומוסיה של זרזיר הממוקמת לא רחוק מהסופר של מושב כרמי יוסף, בקצה המועצה האזורית גזר. מתברר שחלומות אפשר להגשים גם אחרי גיל 40, ושכשאוכלים מנה טובה של חומוס בבוקר לא נרדמים בפגישות בצהריים
אמיר נהרי מוצא מענה לתפילותיו: סושי כשר במרכז תל אביב. סניף למון גראס שבאבן גבירול אמנם קיים כאן כבר למעלה מעשר שנים, אך לאחרונה התחלפו בעליו ותעודת כשרות נתלתה על אחד מכתליו. והסושי? והתאילנדי? מעולה
מסעדת החלבייה בירושלים מציעה אוכל איכותי מהיר. בתפריט של החלבייה: פסטות, סלטים, כריכים וארוחות בוקר המוגשות כל היום, מנות מרכיבים טריים שנקצצים במקום, אווירה ייחודית ועיצוב בסגנון וינטאג'. ובצהריים – עסקית
על פיצה אפשר לשים הכול. מתחילים בזיתים, עוברים דרך עוף, אננס ואספרגוס ומי יודע עד לאן נגיע. אבל מה שהכי כיף בפיצה זה שהיא חמה, עשויה מבצק פריך ושמונחת עליה גבינה שעד הרגע בעבעה בתוך תנור בוער. קחו 4 פיצות
בדיוק עכשיו אנחנו מתברכים במעט גשם, אבל אל המסעדות כבר הגיע האביב. הן מתחדשות עם רעיונות ועם מאכלים חדשים, והמרוויחים הבלעדיים הם, כמובן, אתם. בשביל לארא, למון גראס, הנמל 24 ופינגוין האביב כבר בפתח, בואו גם
"פרוסות הדג העבות נתונות ברוטב לימוני על בסיס של ציר דגים, יין לבן וחמאה, ומלוות בשלושה סוגים של פטריות, בצלצלי שאלוט וארטישוק ירושלמי, שהפך נימוח וספוג בטעמי הרוטב..." שפרה צח, המטבח של יואב בר, מאראבו רמת גן
פסטיבל טעמים בעיר העתיקה מזמין אתכם לחגיגה של ריחות עתיקים, טעמים מסורתיים ואוכל אותנטי במסעדות שמעבר לשער יפו. החגיגה הקולינרית כוללת שוקי אוכל מסורתי, מסעות קולינריים שזורים בסיפורי אוכל, מופעי מוזיקה ומבצעים במסעדות
"גרוולאך, כך מסבירים לי, הם הפיצוחים הרומניים, נגיסות עור מטוגנות ופריכות שקשה לעמוד בפניהן, גם כשנזכרים ברמת הכולסטרול שהן בוודאי מתהדרות בה..."שירלי רחמים, מטבח מזרח אירופי וצויקה רומנית, שמאלץ, ראשון לציון
"זו הייתה מנה ים תיכונית נהדרת שאני מתאר לעצמי שכל רוכב אופניים לאחר עלייה תלולה ישמח להחזיר אנרגיה באכילתה..." יובל בלנקובסקי מכיר את קאדנס בר קפה, שילוב ייחודי של מרכז אופניים ובית קפה-מסעדה במבשרת ציון