מסעדת פורטובלו, מסעדה איטלקית כשרה ביבנה, מציעה תפריט משלוחים מיוחד הכולל מגוון של מרקים, פיצות, פסטות, סנדביצ'ים קרים או חמים, תפוח אדמה מוקרם ועוד, במחירים הנעים בין 25 ל-38 ₪. ביבנה – המשלוחים חינם
מסעדת Peter Luger Steak House היא מן המפורסמות בניו-יורק ומזה כ- 100 שנה. מפורסמת בעולם איכות וטיב בשריה – באישור משרד החקלאות האמריקאי.
קרוב לוודאי שלא תהא זו גוזמה לומר שמסעדת Nobu היא המסעדה היפנית הטובה ביותר בניו-יורק.
The River Café דורגה כאחת מחמש המסעדות הטובות ביותר בניו-יורק.
מסעדת Vongהיא פסיפס טעמים ותרבויות מדהים. השף ז`אן זארזס משלב במטעמיו טכניקות צרפתיות
השף המשובח דניאל בולוד מגיש אינטרפרטציה יחודית משלו למטבח הצרפתי. אחת המסעדות המשובחות בניו יורק, חובה להזמין מקום מראש.
אף מסעדה לא יכולה לסמל את העיר ניו-יורק טוב יותר ממסעדת The Four Seasons (''ארבע העונות'').המסעדה היא קלאסיקה מודרנית אשר מובילה את הטרנד בעולם המטבח האמריקאי מ- 1959 ומפורסמת במעדנייה, באווירה הפסטורלית השוררת בה ובעיצוב הפנים המיוחד.
השף דוויד בולי מגיש גירסה משלו למטבח הצרפתי הקלאסי. מאז שהמסעדה נפתחה מחדש כמעט שאי אפשר להשיג בה מקום אלא בהזמנה של חודשים רבים מראש.
בהתאם לשם המסעדה תפריט המנות העיקריות מחולק לפי ארצות, כך שתוכלו לבחור בין השגריר הסיני, המקסיקני, האיטלקי וכו'. אני בחרתי כמובן בשגריר האמריקאי, סטייק אנטריקוט בליווי רוטב יין.
לפעמים סנדוויץ' הוא פתרון אולטימטיבי לארוחה. אפשר לקחת אותו לעבודה או ללימודים, לא קשה להכין והוא יכול להחליף ממש ארוחה. אם אתם רוצים להכין לעצמכם כריך טוב, טעים ושיהיה גם בריא
אנו נכנסים לבית-קפה בפעם הראשונה ומציצים בתפריט. מהדף קופצים לעינינו שלל שמות מתוחכמים ומסובכים של משקאות הקפה השונים. מילון מונחים בסיסי שישמש אותנו במסענו בעולם משקאות הקפה.
מיתוס גריל בר, בר הבשרים הממוקם מול בית המשפט בתל אביב, ליד איכילוב, הקריה ומשרדים רבים החליט שבר בשרים הוא דווקא מקום מצוין לעשות בו דיאטה.
בחוץ יש גשם, ברקים ורעמים. קר לנו ואנו מחפשים משהו שיחממנו מבפנים. לכן קיבצתי ואספתי קובץ מתכונים. שיישמחו לנו את הלב בעונת הגשמים.
את הקפוצ'ינו שלי אני שותה בבית-קפה. אני מעשן, לכן בחורף יוצא לי לעיתים קרובות לשבת במרפסת בית הקפה שמוגדרת "אזור-עישון", מכוסה בסוככי פלסטיק וזרועה תנורי גז בצורת פטרייה. כולנו מכירים את הרגשת הרוגע הזו, לא משנה כמה הומה-אדם המקום, תמיד יש איזושהי תחושת רגיעה בישיבה באזור המחומם כאנטיתזה לסופה שבחוץ.
קשה לקבל תמיד את ספל האספרסו בדיוק כפי שנרצה אותו. אבל בעולמנו המודרני ניתן להגיע לתוצאה שתשביע את רצוננו תמיד בכך שנכניס לביתנו מכונת אספרסו.
סויה, היא ללא ספק הטרנד החדש באוכל. יותר ויותר מחקרים מגלים שהסויה נלחמת בתחלואים מערביים נפוצים. ברור היום כי לסויה יש יכולת להוריד את רמות הכולסטרול ושומני הדם
אני, למשל, מגדיר קפוצ'ינו כ''שליש אספרסו, שליש חלב ושליש קצף''. רוב בתי-הקפה הקנדים, לעומת זאת, מגדירים קפוצ'ינו כ''טיפת אספרסו, מוצפת בקצף חלב ספוגי שרוף עם פצפוצי-שוקולד מלמעלה''.