יעקב אלברט מבקר במסעדת טרסה שבירושלים ומוצא מקום מושלם לערוך בו אירועים, אל מול נוף חומות העיר העתיקה שמעליהן מתנוסס מגדל דוד. וזה עוד לפני שהוא ניסה את מנות הדגים הטריות והמגוונות וטעם את הקינוחים המתוקים
פסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים שוב מגיע לעיר, בחול המועד פסח, 20-22 באפריל. הפעם תוכלו ללמד את הילדים מי היא לאה גולדברג, וגם לקחת אותם למסעדות נהדרות בעיר, שמציעות לכם ארוחות ילדים ומבוגרים במבצע מיוחד
מבין המסעדות עטורות המוניטין בחיפה תמצאו את חאלד עדוי, מזרחית שמתמחה באוכל אסלי. החיפאים כולם יודעים על המטעמים הנהדרים, על היחס החם ועל המחירים ההוגנים, ומה שנשאר לכם לעשות הוא להגיע בשעת צהריים לארוחה עסקית
ועכשיו הגענו לחלק המהנה בחג הפסח, הלוא הוא חול המועד. איך אתם מתכננים לחגוג אותו השנה? במסעדה טובה? אולי בטיול בחיק הטבע? אולי שתי האפשרויות נכונות? הנה כמה הצעות למסעדות, לטיולים ולאטרקציות בחג הזה
בשעות הערב המאוחרות, אחרי שליל הסדר המשפחתי סוף-סוף נגמר, אין כמו יציאה כיפית. גם ביום שאחרי, נחמד להגיע למסעדה, לפאב או לבית קפה, כדי לשחרר את הקיטור, את המולת החג ואת פרצופי הדודים. הנה לכם כמה המלצות
מה עוד חסר לנו בחג הפסח הזה? לא שכחנו את ארבע הכוסות. יובל בלנקובסקי חוזר עם כמה המלצות ליינות משובחים במיוחד, כי ליל הסדר יכול להיות ההזדמנות השנתית שלכם לנסות עם הארוחה את כל מה שיש לשוק היינות להציע
אם השנה ההורים החליטו שהם נוסעים לחו''ל ומוותרים על הסדר בבית הדודים, אם החלטתם לחסוך מעצמכם את שיפוץ החגים, או אם אתם פשוט מעדיפים לשבת בנינוחות בזמן שאחרים מגישים לכם, מצאנו בשבילכם מסעדות לליל הסדר
בקינוח זה מתחיל להסתבך. חל איסור ייצוגי על הכנת מאפים מתוקים, ועל עוגת המצות המסורתית היינו מוותרים. מה עושים השפים בחג הפסח? ליקטנו בשבילכם את מתכוני הקינוחים הכשרים לפסח הטובים ביותר מהנבחרת המובילה
שירלי רחמים מגיעה לפסטיבל הבירה השני של ביר מאסטר ושל זמן אמיתי. במסע של טעימות בארץ הבירה הבלתי נגמרת היא פוגשת אבירים ומבשלות, משחקת במשחקי שיכורים וזוכה, כמובן, בעוד קצת בירה. לחיים, עד פסטיבל הבירה הבא
קצת אחרי שכריסטופר קולומבוס גילה את אמריקה, גילה אמיר נהרי את קולומבוס הכשרה. במסעדה שבהרצליה פיתוח הוא אכל, במסגרת המבצע, כפי יכולתו אבל עדיין השאיר בצלחת. בפסח הוא יחזור לארוחה כשרה ללא חשש קטניות
"הבעיה מתחילה באותם ימים שבהם כבר אין חמץ בבית, הכלים כבר מוכשרים, אבל ליל הסדר עדיין לא כאן. מה נאכל?..." אמיר נהרי מוצא פיתרון לשבת הגדול שלפני פסח. קונה (הרבה מאד) אוכל מוכן במסעדה היהודית שבבני ברק
"מסעדת ליד הים היא צרפתית אמתית, שבה כל מנה מוקפדת ועשויה מחומרים משובחים וטריים..." יעל ברקוביץ' נושמת אוויר בשעת אחר צהריים שטופת שמש במסעדת ליד הים שברחוב הירקון בתל אביב. אחר כך היא מחפשת טיסה לפריז
מסעדת מונטיפיורי הוותיקה והחלבית בירושלים היא גם בית הארחה לאמנים ולאנשי אקדמיה. האווירה אינטימית, נעימה ותרבותית, והנוף צופה אל חומות העיר העתיקה, מגדל דוד וכנסיית דור מציון. בשעת צהריים – עסקית משובחת
הם עסיסיים, משוישים, מגוידים, עבים ומגרים. אם אתם נמנים על אוהבי בשר, הרי שהסטייק הוא הפטיש שלכם, וסינטה, אנטריקוט וטי-בון עשויים להיות שמות החיבה שתתנו לילדיכם. הנה ארבע הצעות לסטייקים משובחים במסעדות משובחות
אתם יכולים להשאיר את הסירים המהבילים לאלו שזה המקצוע שלהם, לתת להם גם לרחוץ, לחתוך, לשטוף ולהזיע באופן כללי. בזמן שהם יכינו לכם ארוחת חג מושלמת, תוכלו אתם ליהנות מיום אביבי ולחזור כשהאוכל יהיה מוכן. הנה הצעות
אדם בר חובב המכשפות קופץ עם המטאטא על ההזדמנות הראשונה לאכול במסעדת באבא יאגה שברחוב הירקון בתל אביב. כאן הוא מוצא את מכשפת הבית של כל הארצות הסלאביות כמו גם מטבח רוסי מסורתי עם גיחות לקווקז ונגיעות קלאסיות
"לאחר ששברנו שיניים בניסיון להזמין בירה נהדרת בשם "סטרופראמן", השקנו כוסות של בחרובקה מתקתקה ואני התחרטתי שזלזלתי בפראג... אם זה המטבח ואם אלו הבירות, אני חייב לבקר שם..." דניאל לוין על פראג הקטנה, תל אביב
מסעדה היא לא רק בית לאוכל, היא גם בית לתרבות. הנה כמה הצעות מכמה מסעדות שמציעות לכם אוכל ועוד קצת: תערוכת בולים בכרם זיתים, תערוכת צילום באל דנטה ופעילויות עם מחבר ספרי הבישול בני סיידא ברשת החנויות ספייסס
שפרה צח: "כדי להרבות בשמחה, מתקיימים בפרידה קאלו מעת לעת ערבים מיוחדים של שף אורח, המביא למקום את הטאץ' הייחודי שלו. כזה היה הערב שבו פינקנו את עצמנו בארוחת הטעימות המיוחדת של השף-האורח יאיר פיינברג..."
הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה: חשים אובדן שליטה? שיש מזונות שקוראים לכם בלי שתוכלו להגיד להם לא? אולי יש משהו במה שאתם מרגישים, אבל יש מעט מאד מזונות שהם ממכרים באמת, כלומר עומדים בקריטריוני התמכרות אמתיים
שירלי רחמים מסתובבת בשוק מחנה יהודה הירושלמי ומגלה בו עוד פינות חמד קסומות. אחת מהן, כשתי דקות מרחוב אגריפס, היא הביסטרו החלבית הכשרה – היה היה. היה היה כאן קפה-מספרה, אבל באמנות כמו באמנות, זה רק חומר גלם
יובל בלנקובסקי: לכבוד פסח כולם קונים יין. אבל איך מתאימים יין למצה ולחזרת? בכל זאת יש לסדר כמה יתרונות: לרוב מדובר בשולחן רב משתתפים שבו משתדלים כולם לשתות ארבע כוסות, וזו הזדמנות מצוינת לנסות כמה סוגי יינות
מודרן היא מסעדה הממוקמת במוזיאון ישראל שבירושלים, והיא מציעה לכם מטבח ירושלמי עכשווי ממכחולו של השף יניב לוזון, שפירק והרכיב מחדש את המנות הירושלמיות עתיקות היומין. את כל זה אתם יכולים לקבל בארוחת צהריים עסקית
צלויים על הגריל, בתוך קדירה, ברוטב שמנת, בתוך שקשוקה, מרק או סתם עם לימון ושמן זית – איך אתם אוהבים את פירות הים שלכם? אספנו בשבילכם ארבע הצעות מארבע מסעדות שיודעות דבר או שניים על המעדנים הנהדרים האלו
התחדשנו באפליקציית אייפון, ואתם מוזמנים להוריד אותה לשימושכם האישי. אז מה יש לנו כאן? מידע על מסעדות, ברים ובתי קפה? יש. המלצות? יש. הזמנת מקום בלחיצת כפתור? יש. מיקום כל המסעדות מסביבכם? יש. ומה עוד? יש עוד