לפעמים סיגר הוא רק סיגר. ולפעמים ערק הוא לא רק בקבוק בשלושים שקלים. עומר גנור, זמן אמיתי, מציג בפנינו את החבר החדש: ערק קעוואר. הוא ירדני, הוא בן למשפחה טובה והוא מכיל לפחות ארבעים וחמישה אחוזי אלכוהול
רשת לקירור מאפים: ברשת קוק סטור משלימים לנו את תהליך האפייה, ומציגים רשתות שניתנות להרכבה זו מעל זו לחיסכון במקום על השיש. להשיג עם ציפוי נון סטיק מתקדם המבטיח את שלמותו של כל מאפה.פריט חובה לכל חובבי האפייה
"צלע החזיר הייתה רכה ועסיסית, הרוטב שבו הוגשה הזכיר לי גרייבי עדין ... ובכל מקרה הוא עשה נפלאות לפירה הרך שלצדה. זו היתה מנה מהסוג שגורם לך לחזור..." אדוה גן סתיו מבקרת בערב קריר במסעדת סרגוס שבתל אביב
"מקום שיוכלו לחגוג בו. עם קצת קריוקי (כולל רפרטואר מכובד של שירים בעברית, באנגלית ובצרפתית) ומוסיקה, אוכל טוב, שולחנות מעוצבים, תקרות גבוהות ורחבת ריקודים. עם מנהל אירועים..." אורית איציק, איב, תל אביב
השף איה אימטני למסעדת יאמטויה בהוד השרון מביאה את המטבח היפני האמתי לארץ ומלמדת את הישראלים שאוכל יפני זה לא רק סושי. אחרי שהיא עונה לנו על השאלות ומספרת לנו על החלומות היא גם מנדבת מתכון לקינוח יפני מנצח
"חברתי מתפעלת מן המומחיות שבה אני מורידה את פלחי הפרגית מהשיפוד אל צלחתה ומתענגת על תיבולה של הפרגית העסיסית והבשרנית..." שיר כידן לוקחת חברה למסעדת האווז באור יהודה רק כדי להראות לה מי אוכל יותר כנפיים
מסעדת לורן בעפולה, מבין היפות בעמק, מצטיינת בעיצוב ייחודי, בתחושת מרחב נעימה, בהידור, בטכנולוגיה מתקדמת, בתפריט כשר למהדרין עשיר ובמחירים נוחים. במסעדת לורן תמצאו ערבי תרבות ואמנות, מפגשי חברים וגם ארוחה עסקית
ריח הגריל לא יוצא לכם מהראש, אתם יכולים לחוש את מיצי הבשר הצרוב מתערבבים בהבל פיכם. לפעמים אתם רק עוברים ליד כדי להריח, ולפעמים גם נכנעים לפיתוי ופשוט מתיישבים לאכול. אספנו בשבילכם ארבעה גריל ברים איכותיים
"מנת הצלעות חוסלה בדקות ספורות לעיניה המשתאות של המלצרית. הייתי מזמינה אותה שוב ושוב בשל טעמו של הטלה, שכל צלע שלו עברה טיפול מסור תחת ידי השף..." אורלי פרש-אזולאי משלמת מחיר נמוך במסעדת אחוזת שולמית בראש פינה
"נתח הקצבים עם עצם המח שלצדו, שגרם לי לחשוב שנית על מערכת היחסים שלי עם הקצב המקומי, היה עבה ועסיסי ואסף בתוכו המון טעמים..." יובל בלנקובסקי ממליץ לנסוע במיוחד לירושלים ולטעום את מטעמיה של מסעדת השף לארא
עם בוא הסתיו והצמא למשקאות חמים מציגה רשת חנויות הכלים והמאכלים קוק סטור פרקולטור חדש מבית המותג הבין לאומי Bodum. קנקן הקפה מעוצב בסגנון מודרני, מיוצר מחומרים עמידים בטמפרטורות גבוהות ומתהדר בגוונים אפנתיים
"כמו בכל שנה בשתיים עשרה השנים האחרונות, הופך חודש סיום הבציר לפסטיבל משכר של פעילויות לכל המשפחה, ובהן טעימות יין, סיורים, דריכת ענבים בגתות עתיקות, מרוץ יקבים ועוד, בליווי מופעים מוזיקליים ותערוכות אמנות..."
"כדאי לגוון את השולחן גם ביינות מזנים מוכרים פחות. הם מתאימים פעמים רבות יותר למטבח הישראלי והשתייה שלהם מוסיפה הבנה וידע גם כשטועמים יינות מזנים מוכרים. אז אזרו אומץ ונסו..." יובל בלנקובסקי לא קברנה סוביניון
" חביתת עשבי תיבול עסיסית, פוקצ'ה לוהטת ופריכה, סלט ירקות טרי ורענן ואתו מבחר מכובד ביותר של מטבלים, ביניהם טחינה ירוקה, זיתים, סלמון מעושן, גבינת שמנת משובחת..." שירלי רחמים פותחת את הבוקר בביסקוטי, תל מונד
"בשר העגל השומני והרך התמוסס לנו בפה והתמזג עם מליחות הבצק..." אפרת רוזן מוצאת אהבה בתוך בצק המאפים הבשריים והפריכים של מסעדת בית חצ'פורי בבת ים – מטבח גרוזיני מסורתי ובית מלא תשוקה, תבלינים, טעמים וריחות
"תחילה הגיעה צלוחית ועליה מבחר גבינות עיזים קשות וחצי קשות, החל מקממבר עיזים דרך קלודין ותום וכלה בוורדית עיזים..." אמיר נהרי נהנה מבוקר מחוץ לעיר בבית הקפה טל טלה שבמושב נווה דורון – רק רבע שעה מלב תל אביב
בלב רחוב דיזינגוף שבמרכז תל אביב פועלת כבר כמה שנים מסעדת לה לזניה, ומתפארת במתכונים איטלקיים עתיקים ובמסורת חלבית וכשרה. מדי יום מוגשת כאן בשעת הצהריים ארוחה עסקית הכוללת עיקרית איטלקית נהדרת, סלט ושתייה
אוהבים עוגות? ברור. מצאנו לכם ארבעה בתי מאפה-קונדיטוריות-מרכזי עוגות שעושים את הדבר האמתי. מוזמנים להסניף ולהריח את המקור באופן ישיר או בבתי קפה שמארחים את המוצרים המתוקים. ולמארגנים, הזמינו או קחו הביתה
"אני הזמנתי נתח אנטרקוט קטנטן בגודל מכובד של 300 גרם שעוטר ברוטב צ'ימיצ'ורי ולווה בירקות קלויים..." אמיר נהרי מבקר עם בת זוגו במסעדת באפלו סטייק האוס שבמושבה הגרמנית בירושלים, ונהנה מאווירה בשרית-אמריקאית
"מולים ביין לבן, לימון וקוביות עגבנייה מתפצחים בהנאה, תוכנם הרך ומלא עשבי התיבול נשלק וקליפותיהם מושלכות בקצב מסחרר...." אורית איציק מתפעלת מתפריט משובח בבר-מסעדה-קפה גורדו, תל אביב – לא מוותרים על הים בחורף
רשת החנויות קוק סטור מציגה מכשיר חדשני להכנת גבינות מיוגורט בבית: בטווח של שעתיים עד 24 שעות תוכלו ליהנות ממגוון גבינות טעימות ודלות שומן ולהעשיר את רמת האירוח עם תוספת מתבלים, גבינות וממרחים בתוצרת ביתית
"מנת דלעת ערמונים ממולאים, דלת קלוריות ומשופעת ויטמינים, ערמונית ומתקתקה. מילוי בשר בקר, צנוברים וצימוקים ברוטב בלסמי על מצע גבינת לבנה עשירה וסומק, כמובן - מעולה..." שירלי רחמים, מסעדת סומק, מושב גיאה
"לפי הרפואה הסינית, הגיל הצעיר הוא החשוב ביותר מבחינת הרגלי האכילה. אבל לא צריך להיות סיני כדי להבין שהקניית הרגלים נכונים תשרת את הילדים והם לא יצטרכו להתמודד בעתיד עם שינוי הרגלי אכילה..." ליאורה חוברה
עם האיחוד של אתר המסעדות 2eat עם שירות ההזמנות Click A Table, החיים שלכם קלים יותר. כבר לא מתקשרים לעשר מסעדות להזמנת מקום במסעדה לפני שיוצאים לאכול, גם לא דואגים שלא יהיה שולחן. הזמינו מקום במסעדה בקליק אחד
"שיפודי חלומי ופטריות ברוטב שמנת ופסטו בציפוי טמפורה: גבינת החלומי הקפריסאית הופכת כל מאכל שהיא מצטרפת אליו למעדן ובטח כשמוסיפים לו שמנת ופסטו וטמפורה קריספית שמחבקת בעדינות..." שירלי רחמים, Zazoo, בפרדסייה