בטח אמרו לכם בפעם האחרונה שהכנתם סלט לפיקניק שאתם כבר יכולים לפתוח מסעדה. ואז הם באו אליכם לארוחת ערב וראו את המטבח המצויד והמאובזר. למי שמעוניין להפוך את התחביב לתחביב רציני יותר, אספנו לכם ארבע סדנאות בישול
"דג פלמידה המצטיין בפיקנטיות עדינה היה ככתר על בסיס ריזולי בקרם שומר ומחית עשבי תיבול..." שיר כידן סועדת ארוחת ערב במסעדת ליליות בתל אביב – לא רק מסעדה כשרה ומהודרת שמציעה מנות מעולות אלא גם פעילה חברתית
יובל בלנקובסקי מבקר במסעדת מעלות הירושלמית (הידעתם שברחוב מעלות הוקמה המעלית הראשונה בעיר הקודש?) הוא נהנה מארוחת טאפאסים עשירה, מגוונת ובשלל טעמים, והמנות זולגות מן המטבח חמות, טריות ומיד לאחר הכנתן
הנה הוא בא – ליל חגיגות הסילבסטר. מסורת ידועה היא במחוזותינו, להסתובב בלילה זה ולחגוג את הולדתו של הקדוש הנוצרי בשתייה מרובה. אוהבי החגיגות והאלכוהול, הכנו לכם סיבוב שתייה. מומלץ לשכור את שירותיו של נהג צמוד
חגיגת סילבסטר קלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. אווירה אינטימית, מוסיקה לטעמכם, מנות מוקפדות, שירות מעולה - כולם סימנים לשנה חדשה וטובה. מבין המסעדות הרבות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו את היוקרתיות ביותר
חגיגות הסילבסטר מתקרבות ויובל בלנקובסקי עושה סדר ביינות המבעבעים השונים. מה ההבדל בין שמפניה צרפתית לבין קאווה ספרדית ולספומנטה איטלקית, איזה בקבוק יהיה הראשון שיפתח את שנת 2011 ועם מי תהיו כשתשתו אותו?
לכל מי שרק רוצה לחגוג בערב הסילבסטר יום נישואים בפרטיות ביתו, לכל מי שרק רוצה להגיד בסילבסטר לבני הזוג ולחברים שבסך הכול הוא אוהב אותם, לכל מי שאוהב לבשל את המשתה שלו – אספנו את מיטב המתכונים ממיטב השפים
"זה מה שאני אוהבת בסושי. אפשר לאכול ממנו המון, ושעדיין יישאר מקום לעוד..." אפרת רוזן בארץ הפלאות נכנסת לבר-מסעדה מאן מאן צ'ה שבראשון לציון דרך הסופרמרקט טיב טעם, ובדרך עוברת בבר הברון, שם רוקדים לצלילי הופעה
יובל בלנקובסקי אוכל אוכל אסייתי כשר למהדרין במסעדת מקסין בירושלים. הוא מוצא מגוון מנות סושי מרתקות, מבחר מנות קלאסיות של מסעדות אסייתיות כמו גם מנות עוף ובקר – ועדיין לא דיברנו על הקינוחים. בתיאבון באסיה
המסעדה ובר היין ברולו שבאזור ההיי-טק של פתח תקווה היא פרח בלב מדבר שמציע לכם מטבח איכותי ומוקפד, בר אלכוהול משובח, עיצוב בטוב טעם ואווירה נהדרת. בערב תתמצאו כאן יין טוב לצלילי פסקול מושקע, ובצהריים – עסקית
קשה להפנות גב לחגיגת הסילבסטר הקלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. האווירה אינטימית, המנות משובחות, השירות מוקפד וכולם סימנים לשנה טובה. מבין המסעדות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו ארבע הצעות יוקרתיות במיוחד
"הדניס שוטח לשניים ועבר צלייה בגריל, שהפכה אותו שחום-פריך מבחוץ ולבן-עסיסי מבפנים. שפריץ לימון, קצת מהסלטים שנשארו על השולחן, צ'יפס על יד – ולא צריך יותר שום דבר..." שפרה צח, שעת צהריים, מסעדת הזקן והים, יפו
"ההתעסקות בצלייה ביקיניקו טנקה הופכת אותנו הסועדים לשותפים במעשה הבישול, ומבטיחה שנאכל כל נתח בעיתוי הנכון, בקצב הנכון, ברמת הצלייה המתאימה לנו ובטמפרטורה שנבחר... " אדם בר צולה נתחי בשר ביקיניקו טנקה, הרצליה
"מנת הפילה כללה שני מדליונים עסיסיים שנצרבו לדרגת מדיום רייר וזוגגו ברוטב המתקתק ופטריות פורטבלו שלמות צרובות אף הן..." יונתן שטרנברג אוכל בשר משובח ליד היין המשובח לא פחות – לינק ירושלים – מקום של כבוד
כמנהג הנוצרים גם אנחנו נוהגים לחגוג את חילופי השנים במפגן אהבה, שמלבד ארוחה טובה במסעדה טובה כולל גם הגעה הביתה בחיוך מאוזן ועד אוזן, עם שי קטן (או גדול) ביד. הנה כמה הצעות למתנות שיוכלו לשמח את אהוביכם
"בהתייעצות הדדית הוחלט שהמנה העיקרית הזוכה היא מנת הסרדינים, המשופעת בטעמים עוקצניים, שמשתלבים באופן כל כך מרנין זה בזה..." אדם בר ורעותו חוגגים חגיגת ים חורפית בנועה ביסטרו שבמתחם השף ניר צוק, יפו
רשת החנויות ספייסס כלים וטעמים המובילה בישראל בתרבות הבישול, האפייה והאירוח תערוך במהלך חודש ינואר את קורס יסודות הבישול עם השף רון שפאץ בנוסף לחוג בישול מגוון לילדים בהדרכת השפית שרון גבאי. מקצועיים גם בבית
שירלי רחמים והזוגיות החדשה שלה יוצאים להיזכר בהודו במסעדת נמסטה שבטיילת חופשה של אשדוד. המוסיקה ההודית מנענעת, הנאן ההודי מזכיר נשכחות, והטנדורי, הקארי והמסאללה מריחים כמו שם. במסעדת נמסטה כמו בהודו
איטליה עם לימונצ'לו ועם פסטה, איטליה עם מוצרלה ועם אספרסו, איטליה עם קלצונה ריקוטה ועם מוסיקה שמחה. מסעדת ג'ויה בהרצליה מציעה לכם את איטליה על כל הטעמים והריחות שלה, ובשעת צהריים יש גם עסקית מאד משתלמת
ברוב המקרים מנות המזרח הרחוק שאנחנו אוכלים במסעדות בארץ הן שונות ממה שניתן למצוא בתאילנד, בהודו או בסין, ככל הנראה משום שהן מותאמות לחיך הישראלי. אספנו בשבילכם ארבע מנות מהמזרח הרחוק שייקחו אתכם רחוק
השף יורם ניצן וצוותו במסעדת מול ים שבנמל תל אביב, זוכת שבחים ותארים בארץ ובעולם, יורה את יריית הפתיחה לחגיגות הסילבסטר עם ארוחת מופת ופאר שתוצג לראשונה ב-31 בדצמבר 2010. ערב מיוחד במינו במסעדה מיוחדת במינה
"ארבעה כיסונים של פסטת חלמונים ביתית מולאו בבשר זנב שור והוגשו לצד פירה בטטות מתקתק במה שהפך לחגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים..." יונתן שטרנברג מתרשם מהמקדש הקולינרי שהציבה מסעדת המטבח של רמה במושב נטף
"ההובוגובלין, בירת אם מסורתית, קלה מאוד וללא טעמים דומיננטיים חזקים, הותאמה לחברתי. אני, אמיצה קצת יותר ובעיקר לא צריכה לנהוג הביתה, קיבלתי בלהבין סטאוט שטעמה מר ובהחלט חזק יותר..." שיר כידן, וויצ'ווד, תל אביב
יובל בלנקובסקי מספר הכול על יינות כרם יחיד איכותיים דוגמת ירדן כרם אלרום 2007 וירדן כרם יונתן 2007. עוד על טיולים בין החלקות של יקבי רמת הגולן, יקב וילה וילהלמה ברמת הגולן וכמה יינות פשוטים אך איכותיים
ליאורה חוברה מסבירה למה כדאי לאכול מרק כשקר בחוץ: הוא מחמם, הוא קל להכנה, הוא תורם לשובע והילדים לא יודעים מה אתם מכניסים לתוכו. ובעיקר: הוא מזכיר לנו את אירופה. לארוחה משפחתית חורפית טעימה, מזינה ובריאה