"המרק היה חם וריחני, הוא נשא ארומות ותבלינים האופייניים למטבח המרוקאי. משם המשכנו לפלטת הסלטים שכללה גזר מרוקאי פיקנטי ועוד מטעמים..." יובל בלנקובסקי מטייל במדרחוב הירושלמי ולא שוכח להיכנס למסעדת המשפחה
"סדרה נוספת שיצאה לא מזמן, היא סדרת יוגב של יקב בינימינה. לא מדובר ביינות גדולים, אבל ארומות הפרי הבולטות והמתיקות היחסית יתאימו היטב לארוחת מנגל פשוטה של חברים..." יובל בלנקובסקי מדווח על החידושים בתחום היין
השנים עושות רק טוב לדובים בזכרון. מקונדיטוריה כשרה (על בסיס קונדיטוריה גרמנית), היא הפכה למסעדה ובית קפה חלבי. מידי יום ג', החל מהשעה 20:00, מתקיימים ערבי ג'אז, ובשעות הצהריים המבקרים נהנים מעסקיות אטרקטיביות
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. צריך רק כמה שקלים בודדים ולהגיע לאחת המסעדות המופיעות בכתבה שלפניכם
"אז מה אוכלים? את חטיפי הבצק המסורתיים, הבאו - לחמניית שמרים שמנמנה מאודה, גיוזה – מעטפת בצק דקיקה, בדומה לרביולי, המוכנה באידוי..." שפרה צח מרגישה שהיא בטיול בסין כשהיא מבקרת בדים סאם בר, מינג לינג
"הברוסקטה היתה מצויינת גם בגלל פריכות הלחם הקלוי, גם בזכות הסלט הקצוץ שהונח בנדיבות מעליהן ובעיקר בגלל סלט הרוקט והבצל הסגול שהבהיר שאכן, כאן מתמחים בעשבי תבלין..." אדי רון, לא מפסיק לשיר, כל הדרך חזרה מתבלין
"קוקטייל המלון שלי עדין ונשי, ספק מתוק, ספק חמצמץ, מקרר ומרענן ובעיקר גורם לי לחסל אותו ולהזמין עוד אחד. זה לא מפריע לי גם לרעות בשדות זרים..." אפררת רוזן ובעלה יוצאים שיכורים ושמחים מהלופט
יש שתי דרכים לדעת שהחורף בדרך: 1. ברגע שהזזנו את השעון 2. בשעה שש, שכבר רואים חושך מוחלט. אז איך מתכוננים לעונה הקרירה? בקוק סטור מציגים קולקציית כוסות השומרות על חום, וב -4chef משיקים כלים מקצועים לבישול חם
החגיגות נגמרו ולנו נשאר להתמודד עם הקילוגרמים שצברנו בחגים. בתקופת החגים הישראלי הממוצע מעלה כ-2 ק"ג למשקל גופו וכדאי גם לזכור שעוד מעט גם החורף בפתח... לפניכם טיפים שיעזרו לפתור את הסוגיות העולות מידי שנה
"נועל'ה החליטה לפנק אותנו בקוקטיילים הנהדרים של המקום. האחד דקירי תות אדמדם ומתקתק והשני סאוור מלון קיווי ירוק ומרענן. התאבון נפתח לו בשנית ונזכרנו ברביולי שלשמו התכנסנו...." שרון ינובסקי חוגגת בפפרדלה
"הלזניה הגיעה רותחת, הרי הגבינה שהסתלסלו על גבי הלזניה השמיעו קולות בעבוע ובכל פעם שהרמתי את המזלג הייתי צריכה לסובב אותו לפחות חמישה סיבובים בכדי ללפף את הר הגבינה..." נטלי רז בודקת את החידושים בלה לזניה
נכון שאסור לשתות בסמוך לארוחה? האם ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביום? האם כל הויטמינים בירקות נמצאים בקליפה? האם שקדים ואגוזים יכולים לשמש כתחליף לבשר? כתבת מיתוסים אחרונה– מיתוסים על תזונה בריאה
באוונגרד קוראים המון דברים בכל שעות היום: עסקיות צהריים ב- 58 ₪, תפריט ילדים יצירתי, קופונים אטרקטיביים, משלוחים במהירות האור ותפריט בשרים הכולל המבורגרים כמו שרק באוונגרד יודעים לעשות. אז מה מזמינים? ומתי?
חדשות טובות לגבי עולם היין הישראלי- לא משעמם פה ואף אחד אינו שוקט על שמריו, חוץ מהיין שבחביות. הישראלים בשנים האחרונות צורכים יותר יינות איכות. יובל בלנקובסקי מספר על חידושים והמצאות בקרב היינות הישראליים
בשנות ה- 2000, חברו הטוב ביותר של האדם הוא הלפ טופ, ויסלחו לנו כל הכלבים באשר הם. אז איפה הכי מומלץ לשבת "בניחותא" עם כוס קפה ביד אחת ועכבר אלחוטי ביד שניה? לפניכם ארבעה מקומות, הנהנים מחברת אנשים ומחשבים
כולם מדברים עליו, כולם אוהבים אותו וכולם נותנים לו קצת יותר קרדיט בראש השנה- הדבש. כמה טון דבש ירכשו השנה אזרחי ישראל? מהם השימושים הנוספים בדבש? וגם מתכון סושי וגבינה בדבש. שתהיה שנה מתוקה כדבש
"בשלב השלישי אתה חותך חתיכה, מתפלא איך הסטייק נחתך בקלות יתרה ובשלב הרביעי אתה עוצם את העיניים ומתמסר כולך לטעם המשובח של הבשר..." אורלי פרש אזולאי ובן זוגה אוכלים את הסטייק שלהם , במורגנפלד, בשתיקה
"הזמנתי את כנפי העוף. פירקתי כנף אחר כנף בהנאה גלויה כשמדי פעם גיוונתי עם תפוח אדמה. כהפתעה קטנה קיבלתי גם מאפה עוף. כופתא מקסימה הנראית כמו עוגיית מזל סינית..." שיר כידן מספרת על התאלינדיה החדשה, סיני ספיד
"בשלוק הראשון נשביתי. ברד מתוק-חמוץ, עם רמז קלוש לאלכוהול. המשכתי לשתות ולשתות בלגימות עדינות. תוך שתי דקות מצאתי את עצמי מחליפה מבטים עם תחתית הכוס..." למיה בר קוראים הרבה דברים מאושרים בפיאסטה
"הבצק היה רך ודק, ונראה שמי שגלגל אותם עשה זאת באהבה ובמיומנות גדולה, הם היו שחומים ומעט מתקתקים ולוו ברסק עגבניות עם סחוג, טחינה וביצים חומות..." אדי רון מזמין מהג'חנון בר, עבור "ערב גברים" עם בנו הצעיר
"כדיאטנית אני מחפשת כל הזמן פתרונות יצירתיים לבישול ללא שמן. הכלים היותר מוכרים מצופים בדרך כלל בטפלון ורבים מעדיפים שלא להשתמש בו. לכן שמחתי מאוד לגלות את סירי נאופלאם שמשלבים אפשרות להכנת מזון ללא שמן"
"עוגת השוקולד החמה והנימוחה בפה שהזמתי הייתה כל מה שהובטח לי. פשוט שוקולד מרוכז ישר לווריד. עם העוגה הגיעה גלידת עוגת גבינה ותותים מתקתקה שהיוותה ניגוד גמור לעוגה..." שיר כידן מכייפת בכיופים סנטר
"כשחזרנו חיכה לנו "טיכו" הסלט של המסעדה. מעל עלי הבייבי נכחו: רימונים וענבים, פלחי אשכולית אדומה קלופה כיאה יחד עם פרוסות סברס, כוכבי קרמבולה ופטל שחור ושברי פקאן סיני..." אדי רון מדווח מה קורה בבית אנה טיכו
כשרוח הסתיו נושבת ומזמינה אותנו לשבת בים, עם צלחת נקניקים מבית comme il faut cafe , בירה, ופשוט להירגע, אנחנו לא אומרים לא... וגם- פעילות חוויתית לכל המשפחה בחוות תבלין ביער אשתאול, בבית שמש
"בזמן שנחנו מן האכילה, לגמנו באיטיות מכוסות המשקה שלנו - ווינשטפן, הבירה הבווארית העתיקה, שנמזגת כאן מהחבית באיטיות הראויה, בשבילו, וכוס יין לבן- בשבילה..." מיה בר מחליטה להתחיל בעיקר בבר גיורא