"הפינאלה באה עם שוט וניס – שוט אלכוהולי המורכב מוודקה וקפה המוגש בכוסית שוקולד עם קצפת ורוטב תות מעל. שתינו בשלוק אחד..." קרן ויזנר אוכלת ארוחה עסקית בגבעתיים, וניס קפה. אוכל טוב יש גם מחוץ לעיר הגדולה
"מה שפחות הפתיע היה הבחירה של איתי, שבכל זאת חזר לבורגר הקלאסי בגודל 200 גרם שהוכן מ-100% בשר בקר עם תוספות של חזה אווז מעושן וגבינה כחולה..." קרן ויזנר במסעדת מוזס, סינמה סיטי ראשון לציון – משאירה מקום לקלאסי
קרן ויזנר מגלה את אמריקה במסעדת קולומבוס הכשרה שבהרצליה. מכל קצוות גוש דן פוקדים את חמשת המפלסים של המסעדה הכשרה, פה עורכים אירועים ונהנים מעיצוב אמריקני וממאכלים עם נגיעות מקסיקניות. אמריקה זה כאן, בהרצליה
"הקלישאה מתבררת כנכונה: חומוס חייבים לעשות באהבה או לא לטרוח כלל. ואצל שייקל'ה אוהבים לשרת את הלקוח ולעשות לו מנה של אהבה..." קרן ויזנר מבקרת בשייקל'ה שבראשון לציון: אפשר לשבת ולאכול חומוס או פשוט להתקשר ולהזמין
קרן ויזנר וחברה קופצנית מבקרות במסעדת טריאקי – אסייתית כשרה בפתח תקווה. אירוע המחלקה של אחת מחברות התקשורת בארץ לא מפריע להן ליהנות מגיוזה, משנגרילה צ'יקן וממדליוני סינטה, עוד לפני קינוח הוופל הבלגי הפריך
קרן ויזנר ובן זוגה המרושל מנסים את מנת הדגל של סלופי ג'ו שבראשון לציון: הסלופי ג'ו. תבשיל הבשר הטחון, שאינו מאוגד כקציצת המבורגר רגילה, נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, מה שמקנה לו מראה מרושל. ובפסח – לחמניות כשרות
קרן ויזנר מבקרת בבוקר של שמש בבית המאפה ההונגרי קיורטוש שברחוב בוגרשוב בתל אביב. הכיסופים לסבתא הצ'כית שבישוליה היו מתובלים בהונגרית מתעוררים מחדש, והיא מתנחמת בקיורטוש עם ריבת חלב, בגלושקה ובשטרודל אמתי
קרן ויזנר ובן זוגה מבקרים במסעדת הבשרים פיאטניצה שבפתח תקווה: סלטים, סטייקים, נתחי עגל בשמנת ובפטריות, משחקים עם האוכל וקניבליזם ראוי לשמו, מהסוג שלא נראה מאז שהציל רובינזון קרוזו את ששת משיני הטורף האכזר
קרן ויזנר מבקרת ביום שמש במתחם הגדל של קריית שדה התעופה, שם היא מוצאת פנינת בילוי ופנאי שכוללת שופינג ואת כרמליס בייגל. שקשוקה, אריסה ובייגל טוניסאי – ידם של כרמליס בייגל לא זזה מהדופק והם לא מפסיקים להפתיע
במסעדת סאטורי מספרת קרן ויזנר את סיפור חייה הקשה: חולמת על חופשה בתאילנד אבל נאלצת להישאר בחורף הקר בארץ. מזל שאוכל תאילנדי אפשר להשיג גם כאן, ואם כבר כאן, בתל אביב, מסעדת סאטורי היא תאילנדית מעולה
"לפתיחה השקנו זוג כוסות יין לבן קליל ופירותי, שהשתלב מצוין עם זוג הרולים שהזמנו. הרול הראשון, שרימפס קריבי, הגיע במעטפת אבוקדו עם שרימפס, מנגו ומלפפון..." קרן ויזנר מסכמת את החיבור האידיאלי בין מזרח למערב בצ'ארלי
"עוד לא הספקנו להוציא מילה וכבר הונחו על שולחננו צלוחיות סלטים מלאות ללא הכרה: חצילים במיונז, חומוס, חמוצים ביתיים, סלסת עגבניות, טחינה וטבולה, הכל טרי והוכן במקום..." קרן ויזנר זוכה לאירוח ייחודי באלבטרוס
"מזנון הבופה היה עשיר מאוד וכלל: מבחר סלטים טריים ומיוחדים, פשטידות אישיות, כמה סוגי לחמים, מספר סוגי גבינות, ממרחים, ריבות ואף מוזלי למשתגעים על בריאות..." קרן ויזנר מתחילה סוף שבוע רגוע ב- icaffe
"לצד כוסות הפוך מצויירות מהקצפה (לי פרפר ולו דובי), נהנינו מעוגת גבינה פירורים נעימה, שבהחלט סיימה ערב, שכולו הנאה צרופה, איכותית ומשמחת..." קרן ויזנר מגיעה לאייר קפה בפעם השניה, ורק מחכה לפעם השלישית
"קציצת הדג הייתה ענקית ושמנמנה ומעליה הונחה חזרת סגלגלה וססגונית עם קישוטי גזר מאודה. טעם הגפילטע היה משובח וניחן במתיקות קלה וחריפות (מהחזרת) שהשתלבו באופן מושלם..." קרן ויזנר חוזרת לשורשים בשטיבלע
''למנות הראשונות הזמנו בהמלצתה של המלצרית, חציל בלאדי, פלטת אנטיפסטי סלט קורוסין וסלט פטריות מוקפץ (חם). החציל היה גדול ופתוח לרווחה (אחרי ניתוח לב) ושחה בגלי טחינה....'' קרן ויזנר נוחתת בקפה קורוס בירושלים
''לעיקרית לקחנו מיקס בשרים על הגריל. לשולחננו הגיעה צלחת גדולה ועליה נחו ממיטב הבשרים: צלעות כבש טעימות, פרגיות עסיסיות ביותר ויחידת קבב רומני ארוכה במיוחד...'' קרן ויזנר מספרת על נצחון המכבים בר''ג
"כל המנות מוכנות במקום על ידי בני הזוג עם המון התמדה ואהבה. הטעם ביתי, פשוט, ללא יומרות. אחת ממנות הדגל של המקום, למשל, היא השקשוקה של עצמון (וכן יש אחד כזה)..." קרן ויזנר רושמת חוויות מתענוגות קפה בבוסתן
''בסיום זמן סביר של מנוחה מאכילה מופרזת, הוגשו לשולחננו העיקריות. אני בחרתי בנתח האנטריקוט: הבשר נצלה על האש, הומלח ופולפל במקצוענות והתוצאה נסכה חיוך רחב ומרוצה על פני...'' קרן ויזנר חוזרת קצת בתשובה בל'אנטריקוט
''מגדלור השווארמה, שהזמנו למנה עיקרית, גנב לו את ההצגה, ובוודאי שאת הבכורה. כשמו כן הוא, מגדלור בשרי שהיה עשוי משכבות של חזה עוף, פרגית וקבב...'' קרן ויזנר מרגישה שהיא מוכנה לצאת לרקוד סלסה בפתח תקווה
''ריחות השוקולד והמתיקות אפפו אותי והבנתי שנכנסתי לגן עדן חלומי וממכר. כמו ילדה קטנה ניגשתי ל''ראיות'', חשתי אותן ומדי פעם הגנבתי לפי חתיכות של תאווה...'' קרן ויזנר החזירה את השוקולד לחייה לאחר ביקור ב CHOCA
''מנת האורז המוקפץ הכילה בצל, פטריות, פלפל אדום וכמובן נתחי עגל רכים שנעמו לחיך. הבנו שמדובר במנה מנצחת היות והיא נחשבת למנה המועדפת ביותר על ציבור הסועדים...'' קרן ויזנר ביקרה בצ'ופסטיק ונזכרה בחופשה בתאילנד
''מנת השקשוקה הגיעה במחבת רוחשת ולוהטת. היא לוותה בלחם טרי וסלט ירקות רענן. השקשוקה החמימה תובלה היטב והתהדרה גם בתוספת של פלפלים מבושלים...'' קרן ויזנר גילתה את קרם קפה, בית קפה ייחודי באזור השרון
''נהנינו מאגרול פריך וממרק חמוץ חריף מהביל, אשר ערב לחיכנו מאוד והרווה את צימאוננו ביום חורף קר. נדהמתי לגלות עד כמה מהר המנות יכולות להגיע לצלחתי...'' קרן ויזנר עשתה אתנחתא קצרה בפיקנסין, לאחר יום שופינג מטורף
''בשבילי, פוקצ'ת אנטיפסטי פריכה, שנאפתה בתנור ועליה הונחו שלל ירקות קלויים בזילוף שמן זית ופרמזן. בשבילו, חציל קוקה, שבטנו מולאה בגבינת ריקוטה מתובלת ברוטב עגבניות...''. קוקה, בית קפה חלבי וכשר, הוא מקום שמתאים לאהבה חדשה