יותר אנשים בוחרים לחגוג בר/בת מצווה או חתונה ברחבת הכותל המערבי, מקום המקודש לעם היהודי. להשלמת החגיגה תוכלו לקחת את האורחים שלכם לאחת המסעדות באזור, שידאגו לפתוח לכם שולחנות מלאים כל טוב, יינות משובחים ואווירה טובה ונינוחה. קבלו המלצה לחמש מסעדות ליד הכותל
לא על המנגל לבדו: ערב ויום העצמאות הם אמנם הזדמנות נהדרת לצליית סטייקים על האש, אבל אם בכל זאת תחליטו על ארוחה ממוזגת במסעדה טובה, אספנו בשבילכם המלצות מהמיטב שבהן לארוחת יום עצמאות משובחת, ושיהיה לכם חג שמח
''קיץ (קיץ), בין קרניים (בין קרניים), שתו עוד מים (שתו עוד מים), אין גזוז (אין גזוז), שימו שמן (שימו מים), לא שימו שמן (שימו מים)...'' הקיץ הזה חוסכים במים אבל גם משדרגים אותם עם מספר מתכונים למשקאות קרירים
המסעדה היהודית אחראית על מסורת ארוכת שנים של אוכל יהודי משובח וכשר למהדרין. לקראת החג, המסעדה היהודית מזמינה אתכם לעשות ''סדר'' בקניות. כאן תוכלו להרכיב ארוחת פסח חגיגית לפי בחירתכם ובמסגרת התקציב העומד לרשותכם
סדנת גבינות היא חוויה לחיך וגם אפשרות להציץ לעולם המרתק של ייצור גבינות. הסדנא של חוות העזים בר הרוח כוללת גם סיור בפרוייקט האקולוגי של הר הרוח ובדיר הסבר מקיף על סוגי הגבינות השונים. חוויה מעולם אחר...
לפעמים חלומות מתגשמים, עובדה: מירב ומיה שאולוב, שנולדו לאמא האופה המדופלמת, חנה שאולוב, הקימו לפני כשנה את ''האחיות שאולוב'', קייטרינג בוטיק שבו הן מכינות מתוקים מיניאטוריים יפהפיים, שיגרמו לכם לרצות לדלג על הארוחה ולהגיע ישר לקינוח
כמו עם כל כלי שימצא את דרכו בסופו של דבר למדף במטבח (כי המגירות כבר מתפקעות מרכישות הכרחיות קודמות), גם במקינטה אפשר וכדאי להשקיע בעיצוב
אם יש טעם יחיד שיכול לתאר ילדות ישראלית זה כנראה טעמו של המשמש בתחילת הקיץ, מבשר את בואם של החופש הגדול, החמסינים, פירות הקיץ וכמובן, ליגת הגוגואים השכונתית. כמה מלים על הפרי הכתום שמתחיל כעת את העונה ושלושה מתכונים מנצחים...
ווק חדש שמייבאת לארץ חברת ברגהוף, מאפשר 'הקפצה' ללא שמן. לטובת חובבי המטבח האסיאתי (והסקיני ג'ינס)
פאי גבינה עם פירות יער וטארט גבינת תות של הנס ברטלה, עוגת גבינה בציפוי פיצוחים מסוכרים של ניר צוק ועוד. מתכוני שבועות שחבל על הזמן
אם חשבתם שפארסניפ הוא ראפר שחור שכוכבו דרך, קבלו תיקון: פארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן עם המון ויטמין סי ומנות גדושות של חומצה פולית ואשלגן. קבלו את הירק שישקם לכם את המערכת החיסונית, ויש גם מתכונים
אולי לא שמתם לב, אבל המון דברים קורים בענף האלכוהול, היין והברים. הנה כמה המלצות על אירועי השבוע הקרוב: פסטיבל יין ''וינו גרנד ריזרבה'' של טיב טעם ראשל''צ, יום פטריק הקדוש בטמפטיישן בר, סאקה אורגני בבית תאילנדי ועוד
תות בשוקולד לבן, עוגת גבינה-קינמון בסגנון אמריקאי ועוגת גבינה שוקו-קפה. השפים ניר צוק וארז שטרן עם שלושה קינוחים שיעשו לכם את סוף השבוע
''בית מספר 3'' שביפו הוא לא מסעדה רגילה בשום מובן. האירוח במקום הוא פרטי ובלעדי, בהזמנה מראש ובאווירה שלקוחה מאגדות ''אלף לילה ולילה''. מקום למי שאוהבים להתרגש
השפית ג'סיקה, המתמחה בחיבור בין אוכל ואהבה, משיקה מתנה מקורית ליולדת: סלסילת מזון בריאות עם מנות עשירות בויטמינים המותאמות לאם מניקה. 230 ₪ לסלסילה של מנות טריות, בריאות וטעימות לשני הורים טריים ועייפים
בפרוץ עלינו חגי תשרי גייסנו את מיטב המוחות וקיבצנו עבורכם צרור מתכוני חג מנצחים. האוסובוקו בפירות יבשים של ארז שטרן, קבב הלוקוס על קרם כרישה וחצילים של מנחם כץ, סלט הירוקים וגרעיני הרימונים של בל קפצן, עוגיות הדבש החלומיות עם התבלינים של אורי שפט ועוד ועוד. פרויקט שלא מתחילים את השנה בלעדיו
זה לא בדיוק הזמן לטייל בצפון או לצאת לגיחה בחו''ל, אבל הילדים בבית מטפסים על הקירות. ההמלצה השבועית שלנו לחופש הגדול: ביקור בשוק האורגני בקיבוץ גבעת ברנר
גלית והנס ברטלה, השף-קונדיטורים של בית הקפה ''גאיה ברטלה'', יפתחו באוגוסט קורס מקצועי לאופים חובבים. מי שיתמכרו, יוכלו להצטרף בתום הקורס לסטאז' בקונדיטוריה של ''גאיה ברטלה'' ולפצוח בקריירה מתוקה במיוחד
היוזמה של ''שמרית'' היא מסחרית גרידא אבל הרעיון מוצלח. הרבה ענני קמח יעופו במטבח לקראת תחרות הפיצות לילדים, אבל לא פחות חשובים העצמאות, היצירתיות והמיומנות שיתפתחו במהלך הקיץ, וכמובן, החופשה באילת, שמחכה לזוכים
מחפשים את המתכון לעוגת הגבינה האולטימטיבית? קבלו את אוסף מתכוני שבועות החגיגי והמתוק שלנו, ממוס שמנת ותותים עד עוגות גבינה אישיות ודיאטתיות
החיטה היא הראשונה מבין שבעת המינים שבהם נתברכה הארץ ולכן, גם זאת דרך לחגוג את שבועות: בתחרות אפיית לחם ביתי ובתערוכה על הלחם בדתות השונות
שפעת או לא, העוף עדיין כאן וכמו שהוכיח בחג הפסח, במלוא תפארתו. למי שלא יכול בלעדיו ולאחרים שמחפשים גיוון בחרנו שלושה מתכוני עוף מקוריים מתוך ''ספר העוף הגדול'' של רות אוליבר ואורלי פלאי-ברונשטיין
טעימות וויסקי יפני, טעימות יינות ישראליים ומכירה חגיגית לקראת פסח ישירות מהיצרנים
ניר צוק חונך חדר יין, הטמפטיישן בר יוצאים בתפריט וויסקי מורחב ובמסעדת Messa משיקים ליין של קוקטיילים בטעמי ילדות. החדשות הכי חמות בעולם האלכוהול
לפני שהספקנו להתאושש מהסופגניות כבר נוחתים עלינו הפירות היבשים. איך עוברים את החג בלי להשמין? ל''שומרי משקל'' יש כמה הצעות מהודקות