צמחי תבלין כלימון ולואיזה לא רק מריחים נפלא וטעימים במשקה. יש להם גם סגולות בריאותיות. בלואיזה, למשל, יש חומרים המסייעים לבעיות עיכול ולמניעת סרטן, ולימון יעיל כנגד שיעול, עקיצות ודלקות גרון. עוד כמה סיבות לצרוך אותם
בחורף, אין כמו להכין מרקים בבלנדר. הבלנדרים של חברת BLENDTEC ארה''ב, שמשווקת בארץ חברת קיטשן ליין, הם חזקים ורבי עוצמה, אך שקטים, ועובדים בשיטת Touch and Go- בלחיצת כפתור, הבלנדר מסיים לבד את הפעולה
רוצים להפוך הובי למקצוע, ולשלב לימודים עם טיול ארוך בחו''ל? קמפוס לימודים והנספחות המסחרית של שגרירות אוסטרליה עורכים ב-15-16/11 כנס לימודים באוסטרליה, עם דגש על לימודי קונדיטוריה ובישול. ללמוד בארץ הקנגורו
ב-8-4 בנובמבר תתקיים באילת תחרות היין הבינלאומית טרה-וינו, הנערכת בחסות ארגון היין המוביל בעולם, OIV. באתר 2eat תוכלו למצוא את כל הפרטים והעדכונים החמים ביותר מהתחרות, ומהסופ''ש הנלווה לה, פסטיבל חווית היין
נרתעים מהלכלוך, השומן והבלגן שבמלאכת האפייה? דף טפלון לשימוש רב פעמי של רשת לגעת באוכל יכול להחזיר לכם את חדוות האפייה: הוא מאפשר אפייה קלה ופשוטה, ללא לכלוך מיותר ושימון התבנית, ומתאים לעד אלף שימושים
מתקפלא, המסננות המתקפלות של ''פרוגרסיב'', עשויות מסיליקון, ניתנות לפירוק ולשטיפה קלה ונוחה, הן ביד והן במדיח הכלים, ובזכות הקיפול הן תופסת פחות מקום אחסון
אטרקציות מיוחדות ביקב צרעה במסגרת אירועי דרך היין במטה יהודה, יינות חדשים באקדמיה לבשר וליין שבחדרה, ויין מיוחד שהוא תוצר של שיתוף פעולה בין יקב טוליפ שבקריית טבעון, לרשת מסעדות ג'קו מאכלי ים. חדשות האלכוהול
מחפשים כלים ייחודיים להגיש בהם את הקפה שאחרי ארוחת החג? מחפשים מתנה מרשימה למארחים ששווים את זה? סט הקפה של ברגהוף הוא מתנה שימושית, מתוחכמת – ויפהפיה
גם אתם מרימים את המכסה של הסיר רק לרגע, לראות מה מצב התבשיל, ומוצאים את עצמכם מחפשים אותו בכל הבית? במיוחד בשבילכם מוציאה רשת נעמן סדרת סירים מיוחדים, עם ידית מכסה מעוצבת, הנתלית על ידיות הסיר
פקק השעם שעל בקבוק היין עלול לגרום לקלקול של היין, לאיבוד הארומה, לחמיצות ולפגיעה בטריות. לכן דאגו ביקבי תשבי להחליף את פקקי השעם בפקקי הברגה
אחת המסעדות האיטלקיות האהובות בפתח תקווה היא קפה רומא. בעלי המסעדה לא נתנו להצלחה לסנוור אותם ויצאו במבצע שהוא אחד המשתלמים ביותר בהם נתקלנו לאחרונה, במיוחד לגולשי 2eat. הזמינו מנה עיקרית 1 מהתפריט וקבלו מנת פסטה מהתפריט מתנה.
כמה שהוא קטן, ככה הוא חכם. הפטנט שמשווק כעת ברשת ''לגעת באוכל'' (בפרוטות), יגרום לכם לפתוח את דלת המקרר עוד יותר מבדרך כלל, אבל מעכשיו תפתחו אותה לא בשביל האוכל אלא כדי להריח. הכירו את מבשם המקררים החדש
על הסדנא ניצחה ביד רמה דפנה דריאל, גבנית שלמדה בברזיל את רזי המקצוע ומטפחת כיום את חנות הגבינות הקטנה של ספייסס, הכוללת מגוון גבינות ממחלבות מעולות בארץ ובעולם...
סדנת גבינות היא חוויה לחיך וגם אפשרות להציץ לעולם המרתק של ייצור גבינות. הסדנא של חוות העזים בר הרוח כוללת גם סיור בפרוייקט האקולוגי של הר הרוח ובדיר הסבר מקיף על סוגי הגבינות השונים. חוויה מעולם אחר...
הבשורה החדשה של רשת "לגעת באוכל" היא סירי סיליקון. גמישים, היגייניים, צבעוניים וקלים לניקוי. מה עוד אפשר לבקש מסיר?
לפעמים חלומות מתגשמים, עובדה: מירב ומיה שאולוב, שנולדו לאמא האופה המדופלמת, חנה שאולוב, הקימו לפני כשנה את ''האחיות שאולוב'', קייטרינג בוטיק שבו הן מכינות מתוקים מיניאטוריים יפהפיים, שיגרמו לכם לרצות לדלג על הארוחה ולהגיע ישר לקינוח
כמו עם כל כלי שימצא את דרכו בסופו של דבר למדף במטבח (כי המגירות כבר מתפקעות מרכישות הכרחיות קודמות), גם במקינטה אפשר וכדאי להשקיע בעיצוב
אם יש טעם יחיד שיכול לתאר ילדות ישראלית זה כנראה טעמו של המשמש בתחילת הקיץ, מבשר את בואם של החופש הגדול, החמסינים, פירות הקיץ וכמובן, ליגת הגוגואים השכונתית. כמה מלים על הפרי הכתום שמתחיל כעת את העונה ושלושה מתכונים מנצחים...
ווק חדש שמייבאת לארץ חברת ברגהוף, מאפשר 'הקפצה' ללא שמן. לטובת חובבי המטבח האסיאתי (והסקיני ג'ינס)
פאי גבינה עם פירות יער וטארט גבינת תות של הנס ברטלה, עוגת גבינה בציפוי פיצוחים מסוכרים של ניר צוק ועוד. מתכוני שבועות שחבל על הזמן
ב''SPICES כלים וטעמים'' חוגגים את שבועות בקרנבל שיימשך יומיים עם גבינות בוטיק, יינות משובחים, מוסיקת עולם, מאפים מיוחדים, שמני זית, מאהל בדואי, סדנאות גיבון עם דפנה דריאל ומבצעים ומתנות בפורמג'רי. מומלץ להתעדכן
כבר שנים שרשת אל גאוצ'ו היא שם שני למומחים בבשר. כעת הם גם מלמדים את המתעניינים איך לעשות את זה לבד בבית. סדנת בשרים למתקדמים
בגם קפה החליטו להעניק לכם פסק זמן מהמרתון השגרתי של הבוקר ולאפשר לכם ליהנות מהחיים. בימים א'-ה', בין השעות 08:00-12:30, בכל הזמנת ארוחת בוקר מצוינת מהתפריט, תקבלו גם שייט בספינת האגם. אז קחו לכם את החבר/בן הזוג/הילד ותתפנקו ביום חופש או פשוט לפני העבודה.
אם חשבתם שפארסניפ הוא ראפר שחור שכוכבו דרך, קבלו תיקון: פארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן עם המון ויטמין סי ומנות גדושות של חומצה פולית ואשלגן. קבלו את הירק שישקם לכם את המערכת החיסונית, ויש גם מתכונים
שמעתם פעם את המושגים ''מבשלים אורח חיים בריא'', ''מבשלים ומתופפים'', ''מבשלים יופי" או ''מבשלים ושרים''?. שף יובל שיפמן, מייצר טרנדים סדרתי, מארגן אירועי תוכן קולינאריים שממלאים את המשתתפים בתוכן מרתק לא פחות מאשר באוכל משובח, והכל, תוך כדי סיפורים, בדיחות ,טיפים ואנרגיה חיובית