האוכל האסיאתי עשיר בטעמים, ניחוחות ומרקמים והוא משלב בתוכו מגוון תבלינים ישנים לצד חדשים. רכזנו עבורכם ארבע מסעדות, ברחבי הארץ, המתמקדות בעיקר במאכל שהוא היום בגדר חובה בכל ארוחת ערב, אירוע או T.A: הסושי
יניב חדד, השף של מסעדת מיטבלים, משלב במטבחו חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. אהבתו לבישול החלה כשהיה מפתח גוף, ומישהו צריך היה להכין לו כמויות של אוכל. וגם, מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים
מליס הנו בית קפה ואספרסו בר, השוכן במרכז ת''א. במקום אווירה נעימה, אוכל טעים, תחושה משפחתית ושירות מכל הלב. מדי יום, בשעות הצהריים, מציעים במליס ארוחה עסקית הכוללת מנה עיקרית + 3 תוספות + שתייה קלה ב-44 ש''ח
איטלקייה, אסיאתית, פרסייה ומרוקאית נפגשות. על מה ידברו? בעיקר על איך מכינים אורז פרסי, כיצד משדרגים פסטה ובאילו תבלינים משתמשים המרוקאים. אספנו עבורכם ארבע מסעדות שישמחו לתת לכם טעימה מהעולם הפרטי שלהן
נשארו לכם צנצנות חרוסת שלא נאכלו עד תומן מחג הפסח? יום העצמאות עבר, אך החשק לפלאפל עדיין קיים? אספנו מספר המלצות ומתכונים שידאגו להעביר לכם את תקופת ''אחר החגים'' של אמצע השנה, קצת יותר בקלות
האם ידעתם שאפשר להפיק חשמל באמצעות תפו''א? או שתפו''א היה הירק הראשון שגודל מחוץ לכדור הארץ? לקראת יום העצמאות, אספנו עשר עובדות שבטוח לא ידעתם על תפוח האדמה וגם, היכן ניתן להשיג שמן זית טבעי ואיכותי
מיתוס, מסעדת גריל בר כשרה ומעוצבת בלב ת''א, מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 79 ₪. מלבד העסקיות, מיתוס מציעה תפריט בשרים ומנות פתיחה וכמו כן, מבחר עשיר של אלכוהול איכותי
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
אלון גל וגיא מרוז חברו עם מועצת זכרון יעקב, להפקת פסטיבל המוקדש לנגני ותרבות הרחוב .לצד אווירת הפסטיבל מציעה זכרון יעקב מבחר מסעדות שישמחו לארח אתכם. מה שנשאר זה ליהנות ממוזיקה טובה ואוכל משובח. לא צריך יותר מזה
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? פעם היינו מכינים לבד חרוסת, היום כבר אפשר לקנות. פעם היינו מכסים את המצות בכיסוי בד פשוט, היום חייבים להפתיע ו''להלביש'' את המצות בכיסוי חגיגי. קבלו את החידושים וההמצאות לפסח 2009
פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
חברת הופלים מנעמים, מציגה פרויקט העוסק בעיצוב שונה וייחודי לאריזות הופלים. בפרויקט לקחו חלק 11 סטודנטים לעיצוב תעשייתי מבצלאל. בנוסף, מנעמים משיקה סדרת ופלים ללא תוספת סוכר בשלושה טעמים: שוקולד, וניל, ולימון
מה עושים עם יין? מביאים מתנה לחג, שותים בערב גבינות, מקדשים ועוד. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, בכל הארץ, שבהם תוכלו לרכוש וליהנות ממגוון יינות איכותיים מהארץ והעולם ואולי סוף סוף תגלו האם באמת כשנכנס יין יוצא סוד
המסעדה היהודית אחראית על מסורת ארוכת שנים של אוכל יהודי משובח וכשר למהדרין. לקראת החג, המסעדה היהודית מזמינה אתכם לעשות ''סדר'' בקניות. כאן תוכלו להרכיב ארוחת פסח חגיגית לפי בחירתכם ובמסגרת התקציב העומד לרשותכם
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, ועכשיו יוצא עם תוכנית טלוויזיה חדשה בשם ''מפגש השף''. בתוכניתו נפגש שאול עם מיטב השפים ברחבי הארץ ויחדיו הם מגלים לנו את הסודות הכי כמוסים של עולם הקולינאריה
הרצון המיידי למתוק יכול להגיע בכל יום ובכל שעה: בבוקר, באמצע הלילה, אחרי מבחן, לאחר ארוחת בשרים עשירה או סתם, ללא סיבה מיוחדת. ריכזנו עבורכם ארבע קונדיטוריות שיוכלו לספק פתרון מיידי לדחף הבלתי נשלט למתוק
חגי אברהמי הוא ''השף הגבוה''. שתי האהבות הגדולות בחייו הן אוכל ואנשים, ולכן החליט לשלב ביניהן. מלבד היותו שף (וגבוה -2.00 מ'), חגי מעביר הדרכות וסדנאות בישול, מספר שאם לא היה שף היה צוללן וחושף מתכון מעניין במיוחד
מתכננים אירוע חשוב? לכולם ידוע וברור שהחלק החשוב ביותר באירוע הוא האוכל וכדאי שיהיה משובח ואיכותי. רכזנו עבורכם ארבעה ספקי קייטרינג המתמחים בסוגי קייטרינג שונים, שידאגו שהאורחים שלכם לא יפסיקו לאכול ולדבר על כך
חגיגות סנט פטריק נחגגות בכל העולם ב-17 למרץ. ביום זה יוצאים האירים לשתות בירה עד שהם מגיעים למצב בו הם כלל לא זוכרים מאיזה מוצא הם. מיטב הברים מצטרפים לחגיגה ומציעים שלל מסיבות, הנחות ומוסיקה אירית לכבוד החג
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשרון
טל שטיינר, קונדיטורית ב – TAKE A CAKE , סיימה בהצטיינות את לימודיה בתחום הקונדיטוריה, חולמת לפתוח נישה חדשה בתחום, לא מחליפה את עיסוקה בשום דבר אחר ונותנת מתכון לעוגת שוקולד, גם לכאלה שאין להם מושג קלוש באפייה
פורים הגיע ואיתו שתי שאלות מטרידות: כיצד משדרגים את משלוח המנות ויוצרים מארז שכולם ירצו לקבל או להגריל? והיכן ניתן לאכול אוזני המן במילוי מיוחד וגם לבלות בפורים? אספנו עבורכם ארבעה פתרונות לסוגיות אשר מעלה החג
רואי גרשון, מקים רשת בוטיקי השוקולד Roy שוקולד, נזכר איך בילדותו היה קוטף פירות יער לסבתו בפינלנד, בוחר לעצמו אלטרנטיבה אחרת אילו לא היה שוקולטייר ומספר שהאתגר שלו הוא לנסות ולהמציא טעם חדש ומיוחד בכל פעם