טוב לנו עם סטייקים, בלילה אנחנו חולמים על פרגיות, שיפודים הם עניין שבשגרה ונתח קצבים הוא שם נרדף לאהבת אמת. במסגרת חיפושינו אחר מסעדת בשרים מומלצת הכנו רשימה של כאלו. שלעולם לא יחסר לכם בשר מן הצלחת
העמק משופע במסעדות טובות, אבל נדמה שרובן מתפזרות בישובים הקטנים מסביב, ודווקא בעיר עפולה, בירת העמק, יש מחסור. אנחנו יוצאות לבחון את מסעדת בשרים החדשה
כל סוגי הבשר שאי פעם רציתם לאכול: הפרות, הכבשים, הפרגיות, האיברים הפנימיים שלהן, וגם עוד כמה קצת פחות כשרים, לא עלינו. אתם מאלו שצריכים תוספת עם מנת הבשר שלכם, או שבעיניכם היא רק קישוט מיותר? מסעדת בשרים מומלצת
מרבין בשמחה, ודווקא בסוכות. החופש גדול, הנוף ירוק, מזג האוויר משתפר (או לפחות כך מספרים) – אין הזדמנות טובה יותר לצאת לטיול פלוס מסעדה. אספנו בשבילכם כמה מסעדות מומלצות בצפון הארץ, אולי תצאו מהמרפסת?
מסעדת בשרים שבעפולה מציעה ארוחות עסקיות במהלך היום, מפגש חברים בשעות הערב, מופעי אמנים ותרבות, מקום לאירועים פרטיים ולכנסים. בתפריט – מנות כשרות ויצירתיות, קרנבל בשרים ואסאדו ארגנטינאי ומחירים הוגנים
"שרימפס וקלאמרי ברוטב שום ושמנת; שרימפס וקלאמרי מטוגנים; קוקי סאן ז'אק ברוטב מרטיני, חמאה ויין; ג'מבו שרימפס בגריל; מולים, וגולת הכותרת - סרטן פריך. זה היה מראה מרגש ויפה..." אורלי פרש אזולאי, רק דגים, אילת
"רוטב היין האדום על הסינטה הוסיף מתקתקות נעימה, כבד האווז על הפילה הוסיף נימוחות עילאית, קונפיטורת עגבניות השרי הייתה משגעת והוסיפה צבע עז למנה..." אורלי פרש אזולאי מגלה את הבשורה של מסעדת רק בשרים באילת
מסעדת בשרים: המקום שבו מגשימים חלומות ונותנים דרור לתאוות הבשרים, המקום שבו ורידים משוישים מתקבלים בברכה, המקום שבו מקובלים קולות לעיסה, מציצה וגיהוק. מסעדת בשרים: כל מה שאי פעם רציתם ולא היה לכם את מי לשאול
הצעה לארוחה עסקית במסעדת ישראל בשרים על האש הממוקמת בלב ירושלים. ישראל בשרים על האש מתמחה באוכל ביתי אותנטי, מתהדרת בגריל מיוחד ויודעת היטב את מלאכת העישון ואיך מכינים שווארמה. עסקית בשרית ראויה לשמה
לכל מי שהוא תאב בשר, לכל מי שכמהה נפשו לפרגיות, לצלעות, לשיפודים או לנתחים נימוחים, לכל מי שמעולם לא הבין את פשר הקינואה והעלים הירוקים, בשבילכם אספנו ארבע מסעדות ומעדניות שמחכות לכם עם הבשר שאתם כל כך אוהבים
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
על האש עם המשפחה או החבר'ה ביום העצמאות הפך למסורת לא פחות מארוחה חגיגת בליל הסדר, או תחפושות בפורים. לכבוד חג המנגלים הלאומי, כינסנו שלושה קצבים, וביקשנו מהם טיפים לברביקיו האופטימלי. זה מה שהיה להם להגיד
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר
''הצלע הגברית התענגה על שווארמה רכה ועסיסית, צלויה למשעי וטריה מאד, עשויה בול לטעמה הבשרני...'' מיכל וייס ביקרה במסעדת אליו הכשרה שבמודיעין, וגילתה לא רק את פירוש השם – אלא גם את תאוות הבשרים שבתוכה
''התיאוריה הופכת לפרקטיקה אל מול עינינו המשתאות: יניב מרוקן מח מעצמות להכנת רביכה, צולה על הפלטה מדליוני פילה, וחולק איתנו טיפ...'' בארבע שעות של סדנה בלגעת באוכל, למדה מיכל שי על בשר יותר ממה שידעה אי פעם
''בצלחת נפרדת הגיע ''טורה דה-לומו'', מנה יפה כל כך, שהיה כמעט לא נעים לאכול אותה. אבל רק כמעט. על צלחת גדולה שחה פילה עסיסי ברוטב פלפלת מעודן. סביבו היו מסודרים ירקות קלויים. מנה צבעונית ומשובבת נפש...'' עם אוכל משובח ותפאורה הולמת, מסעדת אל גאוצ'ו בקרית מוצקין היא המקום האידיאלי לארוחה רומנטית
העונה הכי מתאימה לפיקניקים נמצאת כעת בשיאה. רגע לפני החמסינים הגדולים והשבתות במזגן, ממליצה כינרת הראל על ארבע מעדניות שיציידו אתכם בסל לפיקניק המושלם
טיפים והמלצות מקצבים מומחים שישדרגו לכם את המנגל לדרגות שלא חלמתם עליהן. פרויקט מיוחד לפתיחת עונת המנגל
מיתוס - גריל בר כשר, מושקע ומעוצב, הנמצא במגדלי אירופה ישראל בת''א. מציע ארוחות עסקיות מצוינות עד שעות הערב המוקדמות, ואז הופך לבר מסעדה עם אווירה אלגנטית. התפריט העסקי מוגש בימים א' – ה' בין השעות: 12:00 – 17:00 במחיר של 69 ש''ח בלבד!
ראש השנה אוטוטו כאן ואתו הקניות, המתנות, הדודים והבישולים. לפחות בסעיף האחרון אפשר לעשות לעצמנו חיים קצת יותר קלים, והמחיר, תתפלאו לגלות, מצדיק את הרעיון. על חטאינו נכפר כבר ביום כיפור, ועד אז, שנהיה לראש ולא לסמרטוט
אג'נדה, מסעדת הבשרים החדשה בנמל ת''א, מציעה מגוון עסקיות, הכוללות מנה ראשונה, עקרית ושתיה.
עם פרוץ עונת המנגל אספנו מתכונים, טיפים והמלצות אישיות מחבורה מובילה של קצבים ומסעדנים מומחים לבשר. כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לנפנף. להדפיס ולשמור
המאייר המוכשר עמוס בידרמן נשלח על ידינו להתארח בסדנא לאוהבי בשר של ארז שטרן וערן אופיר וחזר עם תיאור קריקטוריסטי של הערב: ארז שטרן בתפקיד אפרים קישון מדג'ה גב אל גב עם השף ערן אופיר. במקום דיסקים מונחים לפניהם נתחי בשר אדומים ועסיסיים ובמקום אולם מלא רוקדים יש להם קהל זללנים נהנתן
בעיקרית התלבטנו בין שלל מנות הבשר והעוף למיניהן. הבעיה נפתרה באחת כאשר המלצר הציע לנו, איך לא – גם וגם. מסתבר שיש להם עכשיו דיל מפתה במיוחד של ''אוצר הבשרים''