כל סוגי הבשר שאי פעם רציתם לאכול: הפרות, הכבשים, הפרגיות, האיברים הפנימיים שלהן, וגם עוד כמה קצת פחות כשרים, לא עלינו. אתם מאלו שצריכים תוספת עם מנת הבשר שלכם, או שבעיניכם היא רק קישוט מיותר? מסעדת בשרים מומלצת
NG היא מילה נרדפת לבשר משובח שקרניבורים אוהבים, ועוד איזה בשר. עם מנת דגל כמו נתח הפורטרהאוס וארוחת ברברים שאוכלים בידיים עד שכל האוכל נגמר, זה בוודאי המקום בשבילכם. נסו ברווז צלוי, חזירון במייפל ובתפוחים, שוק טלה ענק, פילה מדמם על עצם ויש עוד הרבה על מה לדבר. את כל אלו תוכלו לשטוף עם הרבה יין משובח או בירת בוטיק שמביאים למסעדה היישר מהמבשלה.
בוצ'רי דה ברילוצ'ה ברמת החי"ל, תל אביב
בשר, יין, שוקולד וגלידות – בוצ'רי דה ברילוצ'י מציעה את הטוב ביותר מכל העולמות. שוקולד מארגנטינה לצד יין שנמזג ישירות מהחבית, ומגוון נתחים – עם שומן או בלי – באיזה משקל שתבחרו. בקצבייה של בוצ'רי דה ברילוצ'ה תמצאו אנטרקוט ארגנטינאי או ישראלי, טי בון סטייק, סינטה, נתח קצבים, כבד אווז, צלעות טלה, שקדי עגל, המבורגר בוצ'רי, נקניקיית רוקפור – ועוד רבים וטובים.
דיאנא בנצרת
מסעדת דיאנא שוכנת במרכז נצרת כבר למעלה מארבעים שנים, והיא מסעדה מזרחית מהוותיקות והטובות בארץ. הארוחה בדיאנא מתחילה עם מגוון סלטים עשיר שממלא את השולחן, וממשיכה עם מנה בשרית טובה שמוגשת לסועד מיד אחרי שהיא יוצאת מן האש. את קבב הכבש של דיאנא טוחנים במקום לעיני הסועדים ומתבלים בצמחי תבלין ובצנוברים. על הכול מנצחת פיתה עיראקית חמה וגדולה המוגשת עם ירקות קלויים.
הירקון 99 בתל אביב
חזרנו לתל אביב לחוויית פיין-דיינינג. הירקון 99 מציעה תפריט המבוסס על חומרי גלם טריים ומקומיים עם נגיעה אישית וסולידית של השפים. שמן הזית מגיע ממשק אחיה שבשפלה, הטלאים שבתפריט הם מרמת הגולן, מנות הדגים – טריות מן הים והיין מיקבי בוטיק מקומיים. בתפריט של הירקון 99 תמצאו מנות בשריות מעודנות כמרק עגל צח ורביולי לחי בקר ואנטרקוט טלה אפוי בציר טבעי עם קרם שעועית לבנה, סלק ופול ירוק.
-
NG - מילה נרדפת לבשר משובח
-
מנת הדגל: נתח פורטרהאוס
-
בוצ'רי דה ברילוצ'ה: הטוב מכל העולמות