אנו נכנסים לבית-קפה בפעם הראשונה ומציצים בתפריט. מהדף קופצים לעינינו שלל שמות מתוחכמים ומסובכים של משקאות הקפה השונים. מילון מונחים בסיסי שישמש אותנו במסענו בעולם משקאות הקפה.
הראפ היה טעים מאוד, הבצק המגולגל בשילוב הסלמון והגבינה היה נעים מאוד לחיך ונתן הרגשה מעודנת ולא כבדה לארוחת הבוקר
פטריות שמפיניון במעטפת קראנצ'ית ממולאות בגבינת עיזים ואגוזי מלך על רוטב אלפרדו היו פיקנטיות וקצרו תשואות רבות בשולחן. גם הפטריות בטמפורה (בצק בירה)
אני אוהבת בשר, אבל תמיד שמחה לקבל באותו ה"דיל" עוד רכיבים- וב"ראגו" ענו לי בדיוק על הצורך הזה. בצלחת הגדולה הוגשו כמה סוגי ירקות אפויים
הצעה מעניינת היא העסקית של רוזמרין- בין השעות 12:00-17:00 ניתן לקבל מבחר סוגי דגים ב- 50 ₪ בלבד לאדם. לרוזמרין אחזור ביום חמים, כדי לשבת בגן וגם לבדוק את מנות הדגים.
יחד עם בירה תאית צוננת קיבלנו מו יאנג , בשר לבן צלוי ופרוס דק, עם מישרה שום, נאם פלה ופלפלים על מצע של כרוב לבן פריך שהיה חמים והתקרר מעט מהרוטב הפיקנטי. מנה מצוינת.
מסעדת טרין ביבנה פוצחת בפסטיבל פירות ים שימשך 14-26 בפברואר, אז אפשר יהיה ממש לשבוע מפירות ים במחיר מצחיק של 78 שקלים לסועד. לרגל האירוע מתכון אחד מיני רבים המשתתפים בחגיגה של יוסי סויסה, מפצח המולים והמבשל במקום
את היינות המצוינים ליוו טאפאס שונים: כבד קצוץ, כרובית ברוטב איולי, בטטה אפויה, חציל בלאדי עם לבנה וסלט פלפלים קלויים עם פרוסות ברזאולה
הנה מתקרב לו עוד יומולדת ובשלל הפעילויות והליצנים תוכלו להזמין לילדכם גם עוגה כמו שהוא רק חלם עליה: מינימום מאמץ, במקסימום מקצועיות.
אפשר לעשות אירוע בכל מקום, אבל יש מקומות שיעשו לכם את האירוע, בהא הידיעה. בין אם אתם פריקים של טבע, או פיינשמקרים עירוניים יש לכם אפשרויות תפורות בדיוק עליכם. ארבעה מקומות שכל אחד מהם, יעשה לכם את זה בדרך שלו.
בסך הכול מערבבים שוקולד עם שמנת, ואז מוסיפים את שני האלמנטים התאוותניים האלה, תותים ופסיפלורה. אפילו אתם לא תצליחו להיכשל במשימה. אם נשאר קצת כוח, מכסים את השולחן במשהו אדום ויש לכם יופי של חג.
היה שם אוסו-בוקו טלה במרלו, רך ונימוח עד שנפרד מהעצם בנגיעת מזלג, וכבדי עוף עסיסיים שהוכנו עם ליקר קסיס שהעניק להם צבע חום עמוק ולווית טעם מיוחדת, ושתי המנות נחו על מצע פירה טעים וקוביות של ירקות שורש, שספגו את הרוטב העשיר שלהן.
הוולנטיינס, מה שהפך בשנים האחרונות לחג האבסולוטי של המסעדות והתפריטים, נמצא איתנו שוב להנעים את זמננו. בררנו עבורכם מה קורה בחלק ממסעדות העיר (ולא רק) והרי התוצאות.
בחלק מהשולחנות עדיין מתנהלות פגישות עסקיות, ובחלק האחר ניתן לזהות דייטים ראשונים באווירה רומנטית לאור נרות ומפגשים חברתיים. צחוקים, חיוכים, חיבוקים ונשיקות. איזה טיימינג נפלא לכל אלה.
ניתן הסבר מפורט על החומרים המשמשים בייצור בירה – מים, לתת, כישות, שמרים, סוגיהם השונים והשפעתם על הטעם המראה והארומה של הבירה
את הפסטות עושים במקום, כלומר מכינים במטבח את הבצק ויוצרים ממנו רצועות בצורה הרצויה במכונת פסטה. תהיתי אם אפשר להרגיש את ההבדל- ואפשר גם אפשר. המרקם של הפטוצ'יני שלי היה מצוין, אל דנטה והמנה עצמה הייתה מגוונת טעמים ופיקנטית מעט.
לא חייבים לשתות בערב נס. אפשר גם יין ואפילו חם ומתוק. מתכון של פונץ' חורפי ומפנק מיקב צרעה
תמיד האמנתי שהאוכל משמש כתירוץ מיותר להגיע לקינוחים, ומהווה לשוחרת מתוק שכמותי פרומו ארוך ודי מיותר. קינוחים טובים מצליחים להוציא ממני אנחות עונג ששום סטייק או פסטה מצוינת לא יתחרו בהן, השף של אדוארדו, אייל פרץ, מציג את סדרת הקינוחים החדשה והחדשנית
זה שאת חג האהבה אפשר להתחיל כבר בארוחה רומנטית, כולם יודעים, אבל מה לשים בצלחת כדי שהיא תהפוך לאפרודיזיאק? זו כבר שאלה יותר מסובכת.
האפשרויות בריזוטו הן בלתי מוגבלות מבחינת וירטואוזיות של תוספות וטעמים. השף ארז שטרן, שמארח את הסועדים בביתו הפרטי והמעוצב בחר בשני המרכיבים הללו כדי להקל על כולנו את תקופת החורף הקרירה.
בערב בו היינו בחר השף להציע תפריט טעימות בן 9 מנות מגוונות, כולל מרק מיסו עדין בספלוני תה סיניים, דגים מבושלים בצורות שונות: טמפורה סלמון נימוחה מהטובים שאכלנו, ילו טייל נפלא בגריל, בס בפנקו ובציפוי של סומסום שחור, ועוד.
רצינו שמישהו במסעדה יאמץ אותנו, אבל התביישנו לבקש אז הזמנו קינוח כתחליף. שטרודל תפוחים ולפתן בתיה, שהכיל תפוחים, שזיפים, צימוקים ומשמשים. אפילו בריטני ספירס שהתנגנה ברקע נשמעה באותו רגע כמו פולניה גאה.
הקורס מיועד למורות, גננות, אנשי חינוך ונשים שאוהבות ילדים ורוצות ללמד אותם בדרך אחרת תוך כדי שאיפה לעצמאות כלכלית, פחות שעות מחוץ לבית ורוצות להביא לידי ביטוי את היצירתיות והעצמאות שלהן.
בצלחת הגדולה הוגשו כמה סוגי ירקות אפויים- ברוקולי, תפוחי אדמה, קישואים, בטטות ודלעת, ורוטב הרוזמרין היטיב איתם מאד
הטריק הכי מדליק במקום הוא מסע טעימות של בירות וויסקי. מסעות הוויסקי מתחלקים לשלושה ואפשר לבחור בין 4 כוסות וויסקי מסביב לעולם, 5 כוסות או אפילו 6 כוסות אם אתם ממש אמיצים ואוהבים וויסקי מסקוטלנד.