יינות תשבי נכללים גם בתפריטי היינות של מסעדת הבשרים "פיטר לוגר", הנחשבת לאחת הטובות בעולם, ובמסעדות "גראמרסי" ו"ספארקס". במסעדת "קראפט" משחק ''מרלו אסטייט 2000'' של תשבי את התפקיד הראשי- הוא מוגש שם כיין החודש.
המורגלים בגורמה בבניו-יורק מכירים ודאי את "אלן דוכס": מסעדה ניו-יורקית מפורסמת, המהווה חלק מרשת מסעדות פאר ויוקרה בפריס ובטוקיו. ההפתעה הצפויה לישראלים הבאים בשערי המסעדה הזו היא פגישה עם חבר מבית- יין ארצישראלי אמיתי.
בתפריט היינות של המסעדה משולבים שני יינות של יקב תשבי. הראשון לבן- שרדונה ריזרב 2003, ואילו השני, האדום, הוא קברנה סוביניון יונתן תשבי ספיישל ריזרב 1999.
שני היינות נכנסו לתפריט המסעדה המובחר לאחר שסומלייה המקום- מלצר היינות- טעם אותם והתלהב. היינות עצמם לא התרגשו- מזה זמן מה שהם מככבים בעוד מספר מסעדות יוקרה בניו יורק. זה לא הבמאי הראשון שמלהק אותם לסרט שלו, וככל הנראה גם לא האחרון. יינות תשבי נכללים גם בתפריטי היינות של מסעדת הבשרים "פיטר לוגר", הנחשבת לאחת הטובות בעולם, ובמסעדות "גראמרסי" ו"ספארקס". במסעדת "קראפט" משחק ''מרלו אסטייט 2000'' של תשבי את התפקיד הראשי- הוא מוגש שם כיין החודש.
יקב תשבי משווק שלושים אחוז מהייצור שלו לחו"ל, והיינות נמכרים בחמש מדינות- ארה"ב, קנדה, הולנד, גרמניה ושוודיה.
סדרת יונתן תשבי ספיישל ריזרב
בסדרת יונתן תשבי ספיישל ריזרב, סדרת העילית של היקב, מיוצרים בכמות מוגבלת שלושה יינות זניים: מרלו, קברנה סוביניון ושרדונה, המופקים מהמיץ הראשוני של זני ענבים אציליים ומשובחים הנבצרים ברובם מכרם יחיד (SINGLE VINEYARD). את איכותו הנדירה של חומר הגלם משלים הטיפול הקפדני בו, שבלעדיו לא ניתן לייצר יינות איכות.
בציר 2002 העניק לנו הזדמנות פז לייצר שלושה יינות מזני קברנה סוביניון ומרלו משלושה כרמים ייחודיים במינם: כרם כפר יובל, כרם גוש עציון וכרם בן זמרה. כל כרם העניק לכל יין טעמים מיוחדים האופייניים לאזור גידולו. המרלו מבציר 2002 יוצר מעירוב הרמוני של שני כרמים נבחרים כפר יובל וגוש עציון.
התוצאה היא יינות בעלי עוצמה, שלכל אחד מהם אופי ייחודי מרשים, הניצבים יחדיו בשורה הראשונה של היינות מתוצרת ישראל.
זמן היישון:כ-18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.