''עד עכשיו צחקתי יותר פעמים מאשר בכל פאב ממוצע שאני רגיל לשבת בו. וזה כיף ברמות שאי אפשר לתאר. הזמנו קרלסברג בשבילי, ואבסולוט רדבול בשבילי...''. נדב אבידן החליט לשנות אווירה, וזנח את הברים השכונתיים לטובת המשבעה בהרצליה
''סביצ'ה דג ים מצליח גם הוא לבדל את עצמו בטעמי חריף-חמוץ-מתוק של צי'לי, לימון, תמרים, בצל וכוסברה, בעיטור ביצי סלמון...''. מסעדת ג'ולייט קיטשן מציגה שילוב מעניין של אוכל מעולה המוגש בגינונים קלאסיים, באווירה לא פורמאלית
דיאטה אין פירושה ויתור על ההנאה שבאוכל, רעב וסבל – אם מצליחים להשיג שינוי בדפוסי החשיבה וההתנהגות, שהם המקור לרוב בעיות ההשמנה. ''לרזות מתחילים מהראש'', ספרו של הפסיכיאטר ד''ר שלמה לוי, מלמד איך משיגים את השינוי
''עלים ירוקים, אטריות אורז, שומשום קלוי מתפצפץ בין השיניים, משחק עם רצועות חזה העוף ברוטב סויה אורינטלי. שילוב מרענן שלא מוצאים בכל מקום...''. בין המופעים של פסטיבל המחולות בכרמיאל, ממליץ יובל אופק להתרענן באומנות בקפה
''פילה דניס ברוטב סצ'ואן היה נפלא. הדג, שנצלה בפלנצ'ה, הוגש עם אורז לבן וירקות מוקפצים. הצלחת הייתה צבעונית והביאה לידי ביטוי כמעט את כל מה שהטבע יכול לתת לנו...''. מיה בר התרשמה מהאוכל ה''באמת משובח'' של מסעדת סושי מאניה
''הכריך של אייל, מפוקצ'ת הבית עם מלח גס, כללה גם היא פרוסות סינטה צרובות, מיונז ועגבנייה, אולם מעל הוספה ביצת עין...''. נדב אבידן לא ציפה ליותר מדי מפיצטו ביסטרו בר שבאור יהודה. בדיוק בגלל זה ההפתעה הייתה נעימה כל כך
במסעדת בית תאילנדי שבתל אביב מגישים אוכל תאילנדי אותנטי, שאינו משנה במאום את דרכי ההכנה, ההגשה, או הטעמים המקוריים של תאילנד. בשעות הצהריים מוגשת שם ארוחה עסקית, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ושתייה לבחירה, במחיר 48-75 ₪
בשיא החום והלחות של יולי-אוגוסט, אין כמו להימלט לגלידרייה צבעונית וקרירה, ללקק גלידה מתוקה וצוננת, בכוס או בגביע, ולקחת חופשה קצרה ממזג האוויר המהביל שבחוץ. הנה ארבע גלידריות בהן תוכלו לקחת פסק זמן מהחום
''צאצאי הקרניבור הצעיר בחר בהמבורגר 150 גרם לצד סטייק צ'יפס. ההמבורגר נאכל בעונג רב, והצ'יפס, שקיבל הזלפה פראית של קטשופ מהבקבוק הלחיץ שהוצב על השולחן וזכה לתשואות, כנ''ל...''. אדווה גן סתיו לקחה את בנה הצעיר לבר. בורגרס בר
''הגבר מתכבד בסטייקבורגר, רצועות צרות של סינטה מיושנת, עשוית על הגריל, עסיסיות ומתובלות היטב ברוטב ברביקיו...''. עם אוכל משובח, עיצוב מסקרן, וליינים של מסיבות, הסינקופה בר יוצר, בלב העיר התחתית של חיפה, חווית בילוי ייחודית
''אני קיבלתי את השושקה, מנה שכבר התיאור שלה עורר לי את בלוטות הרוק - פלפל אדום בציפוי פריך, ממולא בגבינת קשקבל וריקוטה, על רוטב פלפלים פיקנטי. וכמה שזה טעים...''. נדב אבידן הרחיק עד לרחובות כדי ליהנות ממטעמי סזאר ביסטרו
''מגש טעימות יפני, הביא עימו מגוון מנות מהמטבח היפני לזוג. היו שם טונה צרובה, דים סאם, פטריות שיטאקי מטוגנות, פילה סלמון, פאנקו פיש ועוד מיני מטעמים...''. עיינה גל חיפשה פתרונות סושי ברמת גן, ומצאה ביוקו אונו הרבה יותר
ארוחות שחיתות בלילה יכולה להיגרם מצורך נפשי, רעב, או מתרבות יציאה ובילוי לילית. כך או כך – זה לא בריא ולא מומלץ. הדיאטנית מיה בן אפרים ממפה את הסיבות לארוחות שחיתות באמצע הלילה, וממליצה מה לעשות כדי להימנע מכך
'' בחרתי בחציל בלאדי קלוי, מתובל בשמן זית ולימון, עם בשר טחון, ירקות מוקפצים וטחינה גולמית, שהיה לא פחות ממעדן ונבלע עד תום...''. מיכל וייס כבר יודעת: לנונה מגיעים לארוחה טובה. האווירה – ומשדרי הספורט - רק משלימים את התענוג
''כמנת פתיחה קיבלנו פטריות ענקיות, ממולאות בפטריות, בטטה, חציל וגבינת פטה, ברוטב שמנת וחרדל דיז'ון. המנה הייתה מדהימה לחלוטין ומעוררת חושים...''. ריקי אלעזר נהנתה מאוכל ייחודי, המוגש במנות נדיבות, בבית הקפה של גידי
החופש הגדול כבר כאן, וזה בדיוק הזמן לתכנן את החופשה המשפחתית השנתית, ולמצוא אטרקציות שמתאימות לילדים, וגם למבוגרים, בסמוך לאזור הנופש. הנה ארבע מסעדות לכל המשפחה, ברחבי הארץ. אחרי הכל, גם את נושא האוכל כדאי לתכנן מראש
''המנה העיקרית שלי - מניפת חזה עוף בגריל, ברוטב טריאקי, מוגשת בחן על מצע אורז מוקפץ עם ירקות - הייתה גולת הכותרת עבורי...''. היום הרע של שירי טוב נמוג כאיננו, בזכות האביר שלה, וארוחת הצהריים המשותפת שלהם בסופר סושי
אם אחד המלצרים הופך במהלך האירוע שלנו מגש מלא כל טוב על אחד החוגגים – אנחנו יכולים להתבאס, להתנצל, להציע לשלם על הניקוי היבש, לפטר את המלצר. אנחנו יכולים גם למנוע את הבעיה מראש, עם המגשים מונעי ההחלקה של צוקר
''אני הזמנתי בירת בנות טיפוסית: שליש קריק אפרסק, בירה בלגית מתוקה, היישר מהחבית. הבחורה שאיתי החליטה שיש לשקם את כבודנו האבוד, והזמינה חצי גינס....''. סיון טל ברחה מהחום והלחות אל האווירה האותנטית של הפאב האירי אוקונור
''עגל החלב היה משובח ורוטב הפלפל מצוין. הברווז, שנכנע בקלות למגע המזלג, נטבל ברוטב תפוזים מתקתק ומריר, שמשלים את התמונה (המופלאה גם בלעדיו)...''. מצב רוחה השפוף של אדווה גן סתיו השתפר ללא היכר אחרי סבב טעימות בפרי מגדים
מהדגנים, שיבולת השועל אמנם נפוצה פחות בארץ, אולם במדינות רבות היא משמשת כמזון בסיסי. היא עשירה בפחמימות מורכבות ובסיבים תזונתיים, וסגולותיה הבריאותיות הופכות אותה לצמח מרפא לכל דבר ועניין. הדיאטנית ליאורה חוברה מסבירה
''בצק פילו מתפצפץ במילוי גבינת עזים, סביצ'ה טונה עם שלל בצלים ועשבי תיבול, ושיפוד קטן עם שקדי עגל נימוחים, בציר עצמות וירקות שורש..''. קפה-מסעדה מקום בלב התחדש בחנות חדשה, ובשף חדש. סיבה טובה עבור שפרה צח לקפוץ לביקור
מסעדת מונטיפיורי הכשרה, הממוקמת במשכנות שאננים שבירושלים ומשקיפה על חומות העיר העתיקה, מציעה בשעות הצהריים ארוחה עסקית הכוללת מנה ראשונה ועיקרית, במחיר 65 עד 83 ₪. בתוספת מחיר, ניתן ליהנות גם משתייה וממגוון של קינוחים
''לא הרבה זמן אחרי שסגרנו את התפריט הגיע הבשר לשולחן - שיפודי פרגית, אנטרקוט, קבב ביתי ולבבות. לאחר הפתיחה המפוארת, פיתחנו ציפיות גבוהות מהבשרים...''. האירוח אצל עובד בכפר, באור יהודה, גרם לנדב אבידן לחוש כמו מהרג'ה
''למנות העיקריות, קיבל יובל סטייק אנטרקוט מיושן, שלדבריו אם רציתי יכולתי לבקש חתיכה, אבל זה היה הורס את החברות בינינו...''. ממש כמו בארי מנילו, ששר על אהבתו למנדי, מזמרר נדב אבידן על אהובתו החדשה, מסעדת מנדי'ס בפארק הירקון