אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים לכם ארוחת צהריים בהגשה מהירה, שבניגוד לדעה הרווחת, אינה תופסת את מקום הבריאות. ובמיוחד לעסוקים ולרעבים, שירותי משלוחים עד המשרד או הבית, וארוחת הצהריים שלכם כבר בדרך
אמיר נהרי מבקר במסעדת גנדי הירושלמית, מסעדה הודית אמתית שמזכירה לו במאכלים ובעיצוב את מחוז חפצו, היבשת הרחוקה שבה טייל במשך שנה שלמה. בין סמוסה לצ'אטני, בין דאל לבנופי, בין צ'אי ללאסי, הוא חולם חלומות רחוקים
"שרימפס בחמאת שום מענגת עם יין לבן ופטרוזיליה, נתחי לוקוס בעגבנייה שטעמם פיקנטי והם נמסים בפה, צלעות טלה בשרניות שבשרן נוח לחיתוך הנחות על כרובית, בטטה, ופלפל שנעשו בתנור..." מקצת המנות שטעמה שיר כידן בטורקיז
אורית ורייצ'ל מבקרות במקום מהסרטים, תל אביב: כוכב נולד בקריוקי, צילומים וציורים של מפורסמים מהוליווד על הקירות, עובדי חברת ביטוח בערב מחלקה, יום הולדת עם המשפחה משמאל, מסיבת בנות מאחור ותקליטן אחד שעושה שמח
ובמסגרת הכן מטבחך לקיץ החם, הנה שתי הצעות מרשת החנויות קוק סטור: מכונת גלידה חדשנית שתצנן לכם את הקיץ עם הכנת גלידה ביתית ופורס מדויק שיקל עליכם את מלאכת חיתוך הירקות והפירות הטעימים של הקיץ. לקיץ צונן ומרווה
ליאורה חוברה: טיפים להכנת כריכים לאכילה ביום עבודה ארוך, גם אם אין לרשותכם אמצעי קירור או אחסון. כל שנדרש מכם הוא לקום 10 דקות מוקדם יותר בבוקר, והתזונה הבריאה הרי משתלמת בטווח הרחוק. אז מה כדאי לשים בסנדביץ'?
"בניבים שלופים הסתערתי על האנטרקוט של מפגש הסטייק (300גר', Medium) שהתגלה כיפיוף אמיתי – צרוב במעוייני שתי וערב שחומים, כמו דוגמן סטייקים שמוכן לצילומי הקלוז-אפ שלו..." אדם בר מתרגש מסטייק במפגש הסטייק, הרצלייה
"ואז היא הגיעה: השווארמה. צלחת רחבה עמוסה בפרוסות דקות-דקות של בשר, מעט חרוך בשוליים אבל בעל מרכז ורדרד ומעל לכל – מפיץ ריח שמאתחל מחדש את תחושת השובע..." דניאל לוין מגיע רעב לבשר אל מסעדת ושבעת וברכת, תל אביב
אמיר נהרי מבקר בבית הקפה רשלה שבירושלים, ומגלה את בעלת הבית רחל שידה טובה במטבח. מהטאבון שבחצר היא שולפת פוקצ'ות חמות, והחמוציות שהיא מוסיפה לבורגול פשוט הופכות את כל הקומפוזיציה למושלמת יותר. הנאמנות נקנתה
מסעדת לה טרטוריה שברעננה, איטלקית חלבית מעוצבת, מציעה לכם ארוחה עסקית לשעת צהריים, הכוללת פסטות טריות מחומרי גלם מעולים, רטבים מורכבים ומעניינים, פיצות טובות וקינוחים משובחים שיגרמו לכם לרצות לקפוץ לאיטליה
האירוע המשפחתי שלכם חייב להיות כשר? למסיבה של העבודה צריכים להגיע אורחים שומרי כשרות? אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שישמחו לארח את השמחה שלכם, יחד עם האורחים השומרים, או לספק לכם ולמוזמנים שלכם אוכל לא מתפשר
"פתאום נשמע ברחבי המסעדה צליל עז דמוי גונג וכמעט שהפלתי את המזלג מידי. למשמע הגונג הגיח בסון מהמטבח בטקסיות כשבידיו סיר גדול ומגש..." יונתן שטרנברג על יכולותיו הקולינריות של שף משה בסון למסעדת האקליפטוס בירושלים
"בכל נגיסה של קלאמרי שנצרב בדיוק מופלא ומקבל בזרועות פתוחות את טעמו החמצמץ של היוגורט ואת עקיצתם העדינה של סחוג הרשד והלימון, אנחת תענוג אמתי משתחררת..." גם אדוה גן סתיו כמהה להלנה מטרויה במסעדת הלנה שבקיסריה
עוזי בשן נוטל לעצמו הפוגה קלה מהסטטוס המשפחתי (נשוי, מודה באשמה ועומד מאחוריה), ולוקח את החבר הטוב אלכס אל הפרנקי פאב שבחיפה. המשקאות הטהורים מבהירים לו שמדובר בפאב אמתי, וזה עוד לפני שניסה את מנת הדגל
המסעדות Ocean ואוליב ליף מציעות לכם תפריטי קיץ מיוחדים שירעננו לכם את העונה החמה שכבר החלה לתת את אותותיה. תפריטי הקיץ הקלילים כוללים שילובי טעמים מקומיים, חוויה קולינרית מענגת ומצננת והנאה מרובה, גם בקיץ
שירלי רחמים מפתיעה את בן זוגה בסדנת אפייה אצל גאיה ברטלה. הוא אינו מומחה ולא ממש יודע מה עושים עם שמרים, אבל אחרי צפייה בהנס ברטלה תוך השתתפות פעילה, שניהם מלקקים שוקולד ומתרגשים לקראת המאפים שיוצאים מן התנור
יובל בלנקובסקי סוקר יינות שיתאימו השנה לחג השבועות: יין אדום של יקב אדיר? ירדן רום 2006 של יקבי רמת הגולן? רקאנטי רוזה 2009 של כרם מנרה? כרגיל, לשאלה איזה יין מתאים לאילו גבינות נצא ללא תשובה חד משמעית
שירלי רחמים יוצאת אחרי השמש אל אורלי קפה שבקיבוץ נען: מלבד החניה שיש כאן בשפע גם האוכל מצוין. ולצדו של בית הקפה מתחם הכולל חנות בגדים וחנות נוספת, המציעה מגוון כלים ואביזרים. היא שותה עוד קצת לאסי ונרגעת בשקט
שיר כידן מגיעה למסעדת פורטבלו שביבנה בחושבה, בסופו של יום שבו לא אכלה דבר, שתמצא בתפריט של המסעדה האיטלקית משהו לאכול. היא לא תיארה לעצמה שתאהב את כל מה שתטעם. וזה עוד לפני הקינוח. מי יכול לוותר על שוקולד?
מיתוס גריל בר שבתל אביב היא מסעדה בשרית כשרה המציעה תפריט עסקי מגוון שמוגש עד שעות הערב. עת ערב מציעים לכם במיתוס גריל בר אולם אירועים הכולל כ-200 מקומות ישיבה ומציע מגוון מנות לצד תפריט אלכוהול איכותי
כשחג השבועות בפתח מפליאים כולם בפלפולים קולינריים ובמתכונים מיוחדים למאכלי חלב לסוגיהם. אולם למול עיניכם נגלים שני ימי חופש, שאותם מתחשק לכם לנצל במסעדות טובות. הנה כמה מהן, שמציעות לכם ארוחות מיוחדות לכבוד החג
"המטבח של רמה אינה עוד מסעדה אלא מקום שבו נפגשים אוכל יוצא דופן ומקורי עם מיקום פסטורלי בפאתי היישוב נטף..." יובל בלנקובסקי מתרשם עמוקות ממטבח הגורמה המשובח של מסעדת המטבח של רמה ביישוב נטף, בואך ירושלים
עומר גנור מבית הספר לברמנים, זמן אמיתי, פותח טור אלכוהול חדש שבו הוא מספר לנו את כל מה שיש לדעת עליו (האלכוהול). והפעם: וודקה סטולי עלית, זו ששמה בלבד גרם לו לרעוד. וזה עוד לפני שהוא טעם את החלקלקות שלה
אורן בקר, שף קונדיטור לבית בליקר בייקרי, מספר לנו על החלב: הידעתם מתי הוא הוזכר לראשונה בתנ"ך? ומהם הגושים הנוצרים בגבינה כשהיא מתקלקלת? כמה חלב אתם צורכים בשנה? ואיך תכינו מוס לקראת חג השבועות? זאת ועוד
מכיוון שאתם לא נותנים לאף אחד אחר להגיד לכם איך מכינים קיש ואיך אתם אוהבים את עוגת הגבינה שלכם, נוכל רק להציע לקנות את הרכיבים שיעשו לכם את החג: גבינות, טנא וקינוח שתתנו במתנה למארחים. לחג שבועות כהלכתו