מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על סדנאות קצרות בספייסס כלים וטעמים

מונדיאל בספייסס


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ולכבוד הקיץ והמונדיאל: מה אפשר להספיק ב-90 דקות? ספייסס כלים וטעמים עם קונספט סדנאות חדש: סדנאות קיץ קצרות הכוללות שלושה מתכונים בשעה וחצי (אל חשש, יש גם זמן לאכול), וכל זה תמורת 50 ₪ בלבד. ממהרים? גם אנחנו

ברשת החנויות ספייסס כלים וטעמים מציעים לכם אלטרנטיבה למונדיאל: במקום לצפות ב-22 אנשים רצים אחרי כדור, אפשר ב-90 דקות לטעום סדנת בישול קצרה וזריזה. זהו קונספט חדש לסדנאות הבישול במרכזים הקולינריים ספייסס כלים וטעמים בתל אביב ובביל"ו, הכולל סדנאות בישול קצרות בסגנון קליפי שמתאימות במיוחד לאורח החיים המהיר שלכם.

סדנאות הקיץ הקצרות, בנות שעה וחצי כל אחת, מועברות על ידי מיטב השפים של ספייסס המעניקים לכם טיפים רבים, מקלים וממוקדים, להכנת שלושה מתכונים, אל חשש, נשאר עוד זמן לאכול. עלות כל סדנת קיץ קצרה – 50 ₪ למשתתף. הסדנאות יתקיימו במהלך השבוע הראשון של יולי, בין התאריכים 4-9 ביולי 2010.

פירוט סדנאות הקיץ הקצרות ב"SPICES כלים וטעמים" בסניפי תל אביב וביל"ו:

"הפתעות עם שוקולד ", מעשי – עם רונית פוגל
הכנת שוקולד על מקל, ריבועי שוקולד עם אגוזים, ממתקי טרפלס במגוון ציפויים.
4.7.10 יום א', 11:00-12:30 - סניף תל אביב
6.7.10 יום ג', 18:00-19:30 - סניף ביל"ו

ארוחת בשר קלילה לימי הקיץ, מעשי – עם רונן פילוסוף
כנפי עוף עם חמאה הולנדית ורוטב צ'ילי, קבבוני הפתעה: קבבוני עגל במילוי קשקבל עשבי תיבול מוגשים על מיני פוקצ'ות, סלט בורגול מרענן עם קבנוס עגל שלל עשבי תיבול ולימון כבוש.
4.7.10 יום א', 18:30-20:00– סניף תל אביב
5.7.10 יום ב' 19:00-20:30 - סניף ביל"ו

מנות קטנות ומפתות, מעשי – עם שרון גבאי
אצבעות פילו מגולגלות בעגבניות מיובשות, גבינת פטה, פיסטוקים ונענע מוגשות עם יוגורט כבשים, אנטיפסטי בצלצלים עגבניות וחצילים צרובים על פוקצ'ה מתובלת, כדורי ריזוטו ומוצרלה במעטפת פריכה על רוטב עגבניות ובזיליקום.
5.7.10 יום ב', 18:00-19:30 – סניף תל אביב
9.7.10 יום ו', 11:00-12:30 – סניף ביל"ו

סושי בקלי קלות, מעשי – עם אסנת איתו
בסדנה נלמד על כל המצרכים הנדרשים להכנת הסושי וכל דרכי השימוש והאכסון. נכין: טמפורה ירקות, קונוס סושי ורול פוטו מאקי בטעמים שונים.
4.7.10 יום א', 18:00-19:30 – סניף ביל"ו
7.7.10 יום ד', 18:00-19:30 – סניף תל אביב

מתנות מתוקות, מעשי – עם גלית ברגר
בסדנה: לבבות מרשמלו ורודים עטופים בצלופן. פיסול דובי מתוק מבצק סוכר על מאפין אישי, עוגיות ויטראז' – עוגיות פריכות עם חלונות ויטראז' ורודים בצורות שונות.
7.7.10 יום ד', 18:00-19:30 – סניף ביל"ו
8.7.10, יום ה', 18:00-19:30– סניף תל אביב

הכול על ריזוטו, מעשי – עם אתי מורדו
בסדנה: נפיג את כל הפחדים מהכנת ריזוטו ונלמד להכין אותו שלב אחר שלב, נכין ריזוטו כרישה עם חלמון ביצת משק, וריזוטו עם אפונה ירוקה.
8.7.10, יום ה', 18:00-19:30 – סניף ביל"ו
9.7.10, יום ו', 11:00-12:30– סניף תל אביב

ניפגש בספייסס כלים וטעמים