מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על סדנאות קיץ לילדים בספייסס כלים וטעמים

קיץ בספייסס


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ילדים הופכים לשפים בקייטנות הקיץ של רשת החנויות ספייסס כלים וטעמים. את הקייטנות המתקיימות בסניפי תל אביב וביל"ו של רשת החנויות ינחו השפים אסנת איתו, אתי מורדו, גלית ברגר, רונית פוגל, רונן פילוסוף ושרון גבאי

הקיץ הזה ילדים הופכים לשפים וגם נהנים בגדול, בארבעת מחזורי קייטנת הבישול של רשת ספייסס כלים וטעמים. כל מחזור קייטנה מתקיים מיום א' ועד יום ה' בין השעות 9:30-12:00, במהלך שבוע הקייטנה יפגשו הילדים בכל יום שף מוביל אחר ללימוד חווייתי של סגנון בישול מיוחד. לכל מחזור קייטנה תכנים חדשים ומיוחדים לו.

בין הנושאים שיעבירו השפים: רונן פילוסוף עם ארוחה אסייתית, גלית ברגר עם "הכול על מקל", אתי מורדו ב"מנגל לילדים בלבד", שרון גבאי עם ארוחה איטלקית חלומית, רונית פוגל ב"שוקולד ללקק את האצבעות", אסנת איתו עם סושי ועוד נושאים טעימים ומגוונים.

הקייטנה מתקיימת בסניפי ספייסס כלים וטעמים בתל אביב ובביל"ו במועדים הבאים: מחזור א' בתאריכים 11-15/7, מחזור ב' בתאריכים 18-22/7, מחזור ג' בתאריכים 8-12/8, מחזור ד' בתאריכים 15-29/8. הקייטנה מתאימה לגילאי 6-12.

מחיר: 699 ₪. מחיר ליום בודד על בסיס מקום פנוי 145 ₪.

פירוט הפעילות במחזור לדוגמה (סניף תל-אביב 18-22/7):
יום א' 18.7 עם רונן פילוסוף- חומוס אסלי: נכין הכול לבד, טרי בריא ובלי חומרים משמרים, נאפה מיני פיתות ולהן נכין חומוס עם גרגרים, מסבחה מושלמת, חומוס עם פטריות, חומוס עם בולונז וטחינה אדומה וכמובן קבב עם טחינה ירוקה.

יום ב' 19.7 עם אסנת איתו- סושי סושי סושי: הילדים ילמדו את כל רזי הכנת הסושי. בסדנא: סושי הפוך, משולש סנדוויץ' סושי, סושי בצורות וצבעים: פרח, פנדה, ארנב! נכין אטריות מוקפצות, חביתה מתוקה ולקינוח פירות הטמפורה ושוקולד.

יום ג' 20.7 עם שרון גבאי- ארוחה אמריקאית מפנקת: נכין המבורגר אמיתי בלחמניית שומשום, הום פרייז, חלת בצל עם רוטב מיונז, סלט קולסלאו ולקינוח דונאטס עם זיגוג סוכר וסוכריות צבעוניות.

יום ד' 21.7 עם גלית ברגר- מיני קאפקייקס מעוצבים: על שישיית מיני קאפקייקס שוקולדים נפסל ונעצב חיות מתוקות, פרחים, לבבות ועוד הרבה קישוטים ופיסולים צבעוניים ומתוקים מבצק סוכר. הסדנה מלווה בכיבוד קל.

יום ה' 22.7 עם אתי מורדו- ארוחת בוקר צרפתית: פרנץ' טוסט עם ריבת פירות שנכין יחד, קוביות בצק עלים במילוי פרמזן וריקוטה, סלט תפוח אדמה עם ביצים ומיונז אמיתי שנכין יחד, סטייק סנדוויץ' עם עגבניות ובצל סגול, סלט מלפפונים מתקתק ורענן, לקינוח: טארט שזיפים עם גלידת וניל.