יונתן שטרנברג מבקר בקפה ליון הממוקם באזור הבילוי המועדף בירושלים.
השבוע יצאנו לבדוק על מה המהומה במקום החדש שנפתח שכולו- חלהוולה
השבוע ביקרנו במסעדת 2C הפופולארית שללא ספק הצליחה לעורר אצלנו את כל החושים.
"מאפה משולש ממולא במנגולד בר ושום, ירקות ממולאים וסמבוסק חלקי פנים. הקראס היה כוכב הסיבוב הראשון, בצק מצוין שנאפה בצורה מושלמת בטאבון כך שהיה פריך מבחוץ ואוורירי מפנים. תערובת העלים תובלה בנדיבות והטעמים חילחלו לבצק ושמרו על הלחות..." בין שדות ירוקים וניחוחות של אדמה וטבע, מסעדת השף רשטא, שואבת את יובל שטרנברג אל תוך חוויה קולינרית ערבית-שורשית-אותנטית
מסעדת שפדוני היא ההזדמנות שלכם לטעום מהאווירה המיוחדת של שוק מחנה יהודה ומהתרבות הקולינארית שהתפתחה באזור השוק.
בשר, ברזיל, קפיריניה ומוסיקה טובה, הכל מתכנס לחוויה אותנטית בקאסה דה ברזיל, המסעדה במיקום המרכזי באילת.
שפרה צח והבת שלה קובעות צהריים אצל בני הדייג בחוף ראשון. שמש – צ'ק, נוף לחוף – צ'ק, מגוון מזטים לפתיחה – צ'ק, דגים מעולים לעיקרית – צ'ק, קינוחים מפנקים – צ'ק. מה צריך יותר.
השבוע דניאל גרוס ביקרה במסעדת אריא הידועה וסיכמה את הערב המוצלח כחגיגה.
מסעדת אדלינה קיימת, חיה ושומרת על מעמד יציב של מסעדת שף מובילה בגליל המערבי מזה 18 שנה, בהובלת השף רושדי דקוואר. השבוע יצאנו לבדוק בעצמנו.
ענבל לורן מטיילת ברמת הגולן ועוצרת לאכול במסעדת בית הצייד בג'יש.
כמחווה ליום העצמאות של איטליה מסעת לינק קסטל משיקה ביום שני 25/4 ערב איטלקי עם תפריט מיוחד, מוסיקה ושתייה.
השבוע יצנו לבדוק את אחת המסעדות המיתולוגיות בירושלים- פונדק עין כרם.
ענבל לורן חגגה את הוולנטיינס במסעדת שף בבית שאן, ומתברר שלא היה נכון מזה לאותו ערב.
אם בשבועות האחרונים אתם חולמים על סטייקים עסיסיים, הנה ארבע מסעדות מבירת הדרום שיגשימו לכם את הפנטזיה.
השבוע התחשק לנו לפתוח שולחן בשרים עם סלטים איכותיים, אז נסענו לגריל בר בירושלים ואין לנו ספק שעוד נחזור...
אוויר הרים צלול כיין, נוף עוצר נשימה, אווירה בשמיים והאוכל...האוכל! השבוע- דייט לילי בלינק קסטל שורש
יצאנו לאכל במסעדת באדולינה בזמן הרצתה, בישוב שכניה אשר בחבל משגב.
השבוע עלינו למקום הכי גבוה בתל אביב ונהנו מאוכל טעים ואווירה מיוחדת
ענבל לורן ביקרה בסושי בר בקומה העליונה במגדל עזריאלי וחזרה כשליבה טוב בדגים וביין.
השבוע יצאנו מזרחה למסעדת רנזו החדשה שבקריית ענבים וחזרנו עם טעם של עוד!
השבוע נסענו לסניף החדש של לחם ארז בגבעת שמואל
ענבל לורן יצאה השבוע לבדוק את המסעדה החלבית הכשרה החדשה בהרצליה פיתוח וחזרה עם קריאות התפעלות מהאפייה, המשקאות והאירוח.
ביקור שני בתוך חודש במזכרת בתיה הוא בהחלט דבר ראוי לציון. ארוחת השבוע בגפן בר יין של השף עמוס חיון.
השבוע הגענו למסעדת רובידה שבמזכרת בתיה ויצאנו עם רצון רב לחזור!
במושב עזריאל בשרון פעמים בשבוע בימי שלישי וחמישי בחצר של TASTE FROM THE WEST - חוויה קרניבורית הכוללת מבחר של נתחים מן המעשנה הנפרסים במקום ומוגשים לצלחת שלכם.