"הדניס שהוגש לי נפרש על ידי הטבח לשניים, כך שהן חלקו החיצוני והן הפנימי נצרבו בגריל. גם כאן ניכרה מיומנות המטבח של רפאלו בהכנת מנות דגים..." יובל בלנקובסקי אוכל דגים אל מול נוף הכינרת במסעדת רפאלו שבטבריה
"לאחר חיפושים רבים במסעדות אין ספור, אני חושב שסוף סוף מצאתי אחת שהיא גם תל אביבית וגם זולה..." אמיר נהרי מופתע לגלות ארוחת צהריים זולה ומעולה במסעדת פטרוזיליה הוותיקה בשטח - שדרות רוטשילד, תל אביב
חאלד עדוי היא מסעדת בשרים ותיקה המתמחה באוכל מזרחי אסלי. עם מוניטין שכבר מזמן הפך לשם דבר בחיפה, מטעמים חמים, יחס לבבי ומגוון בשרים על האש – תמצאו פה את מבוקשכם. והארוחה העסקית של חאלד עדוי - כמובן, משתלמת
לאלו מאתנו שמתמוגגים למראה חומוס בתרד, שאוהבים את הקטניות שלהם ללא תחתית, שאוכלים ירקות כאילו היו גרעינים, שמלקקים את שיפולי הצלחת משאריות הטחינה. מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם מנות צמחוניות. רק בשבילכם
יש עוד זמן ואין לחץ, אבל כדאי כבר להתחיל להתכונן לקראת תאריך חגיגות הבוז'ולה העולמיות, שמתקרב ומביא אתו ניחוחות יין משובח. ויש מסעדות שמתכוננות שעה אחת קודם, כדי להבטיח לכם חגיגות מיוחדות מלוא כוס היין
"שלוש צלעות עמוסות בשר לעייפה, בשרניות וטעימות להתענג, מונחות על מצע מחית תפוחי אדמה ירוקה. כשמה כן היא, ענוגה ונימוחה בפה..." שיר כידן מבקרת במסעדת פדריקו, הממוקמת במתחם קולנוע רב חן שבכיכר דיזינגוף התל אביבי
"גם במנות העיקריות הקפדנו להזמין מנה אחת ממנות הדגל של קימל שאנחנו מכירים ואוהבים: צלעות טלה בגריל על תבשיל חומוס גרגירים..." אורלי פרש-אזולאי מגלה את מסעדת קימל בגלבוע של שף שאול בן-אדרת: הגלבוע יפה ומאתגר
מסעדת מסיק היא ביסטרו בר איכותי הממוקם במתחם ישפרו סנטר במודיעין. עם התמחות בבשרים ובאוכל כשר תמצאו כאן ניסיון שפים רב, קהל נאמן, קינוחים מפנקים, מקום נעים ואיכותי שהוא גם ידידותי לילדים. וכמובן – עסקית משובחת
אנחנו לא מוותרים על כל מה שיוצא מן הים, ונהנים לשלוק את המולים, להרגיש את חמיצות הלימון שמלווה את השרימפס, ללעוס את הקלמארי וללקק עוד קצת את רוטב המיונז החרפרף. אנחנו גם אוהבים את הים שליד פירות הים. טיול בחוף
"למרכז השולחן הגיעה קערת חרס עגולה, שחורה ויפהפייה ובתוכה נחו להם כלאחר כבוד רולים של טונה אדומה ומלפפון בכיסוי של סלמון, רולים של סלמון ואבוקדו בכיסוי של שכבת סלמון קצוץ..." אמיר נהרי, רנינג סושי, הרצליה
"במחלקת הבשר התעוררה מחלוקת שבסופה נבחרו קרפצ'יו עגל בעיטור בלסמי ופרמזן (שאני בחרתי) וסרסיסו לבן חריף בגריל ברוטב יין ודבש (שבחרה החמות)..." אורלי פרש-אזולאי מנסה את כל מחלקות הטאפאסים במסעדת גאודי, חיפה
"עקבנו אחרי הקבוע אל הבופה, הסתכלנו כה וכה, והחלטנו ללכת על זה: ארוחת צהריים בכתום עולה פחות מ-40 שקלים, ומקבלים בה מנה עיקרית אחת עם תוספות וסלטים ללא הגבלה..." עיינה גל מוצאת אוכל מהיר וטוב במסעדת כתום, חיפה
"את הלחוח בעלת המרקם הספוגי אני מנסה לשמור למרק שתכף יגיע. את פיתת הסלוף בעלת המרקם הבשרני יותר אני מקבלת לוהטת ושחומה במקומות הנכונים, והיא קלאסית לניגובים..." שירלי רחמים דוקטור לחומוס אצל יוחנן, נס ציונה
"וכעת לכוכבי הערב של מוזס – ההמבורגרים כמובן. היות ששנינו רוצים לנסות את הסדרה החדשה, אנחנו לוקחים את שני המיוחדים של אותו שבוע – 'מומביי בורגר' בשבילי ו'אטאטורק בורגר' בשבילו..." שפרה צח חובקת עולם במסעדת מוזס
מסעדת קאראס ממוקמת אל מול נוף ים מדהים ובאווירה אינטימית באזור הטיילת המתחדשת של בת ים. בתפריט של קאראס תמצאו מאכלים איכותיים ומיוחדים מהמטבח האיטלקי ומהמטבח היפני, ארוחות בוקר מפנקות ועסקיות משתלמות
ארוחת בוקר. המחקרים המדעיים מכירים בחשיבותה. וגם אנחנו. מלאו את הריאות אנרגיה טרייה, תנו להבלי הקפה לחדור אל נימי נשמתכם, התחילו את היום רגוע. אספנו בשבילכם ארבע ארוחות בוקר מעולות. כדי שיהיה לכם יום נהדר
"את ארוחת שלושת אלפים המנות הזו חותם כבד אווז צרוב על הפלאנצ'ה שהונח על תפוח עץ מבושל בסנגריה לבנה. הכבד... קוצר הצלחה ונעלם מהצלחת במהירות..." שיר כידן וחברה טועמות המון טאפאסים באחד העם טאפאס, תל אביב
"קרפצ'יו פילה בקר וסביצ'ה מוסר נשמע בנאלי? לא אצל הנמל 24. כאן מוגש הקרפצ'יו עם רוטב בלסמי סיגליות שמדיף ניחוח משכר וגילופי גבינת פרמזן אלגנטיים פזורים מעליו..." אורלי פרש-אזולאי, מסעדת הנמל 24, חיפה
"צלע החזיר הייתה רכה ועסיסית, הרוטב שבו הוגשה הזכיר לי גרייבי עדין ... ובכל מקרה הוא עשה נפלאות לפירה הרך שלצדה. זו היתה מנה מהסוג שגורם לך לחזור..." אדוה גן סתיו מבקרת בערב קריר במסעדת סרגוס שבתל אביב
מסעדת לורן בעפולה, מבין היפות בעמק, מצטיינת בעיצוב ייחודי, בתחושת מרחב נעימה, בהידור, בטכנולוגיה מתקדמת, בתפריט כשר למהדרין עשיר ובמחירים נוחים. במסעדת לורן תמצאו ערבי תרבות ואמנות, מפגשי חברים וגם ארוחה עסקית
ריח הגריל לא יוצא לכם מהראש, אתם יכולים לחוש את מיצי הבשר הצרוב מתערבבים בהבל פיכם. לפעמים אתם רק עוברים ליד כדי להריח, ולפעמים גם נכנעים לפיתוי ופשוט מתיישבים לאכול. אספנו בשבילכם ארבעה גריל ברים איכותיים
"מנת הצלעות חוסלה בדקות ספורות לעיניה המשתאות של המלצרית. הייתי מזמינה אותה שוב ושוב בשל טעמו של הטלה, שכל צלע שלו עברה טיפול מסור תחת ידי השף..." אורלי פרש-אזולאי משלמת מחיר נמוך במסעדת אחוזת שולמית בראש פינה
"נתח הקצבים עם עצם המח שלצדו, שגרם לי לחשוב שנית על מערכת היחסים שלי עם הקצב המקומי, היה עבה ועסיסי ואסף בתוכו המון טעמים..." יובל בלנקובסקי ממליץ לנסוע במיוחד לירושלים ולטעום את מטעמיה של מסעדת השף לארא
"בשר העגל השומני והרך התמוסס לנו בפה והתמזג עם מליחות הבצק..." אפרת רוזן מוצאת אהבה בתוך בצק המאפים הבשריים והפריכים של מסעדת בית חצ'פורי בבת ים – מטבח גרוזיני מסורתי ובית מלא תשוקה, תבלינים, טעמים וריחות
בלב רחוב דיזינגוף שבמרכז תל אביב פועלת כבר כמה שנים מסעדת לה לזניה, ומתפארת במתכונים איטלקיים עתיקים ובמסורת חלבית וכשרה. מדי יום מוגשת כאן בשעת הצהריים ארוחה עסקית הכוללת עיקרית איטלקית נהדרת, סלט ושתייה