הביסטרו בר היפני שבהוד השרון פתוח מעתה גם בשעות הצהריים עם תפריט חדש. השף איה אימטני, שמאחוריה קריירה עשירה ביפן ובארץ, מציעה תפריט גורמה יפני מסורתי ומודרני עם נגיעות אישיות האופייניות לה. מוזמנים לצהריים
העסקית של יאמטויה:
מוגשת בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00
העסקית כוללת פתיח, מנה ראשונה, מנה עיקרית, ושתייה קלה
מחיר העסקית: כמחיר המנה העיקרית
בין המנות של יאמטויה:
זוסואי קייסן \ טורי – קדירה יפנית עם שרימפס וקלמארי\נתחי פרגית, אורז, גזר, פטריות שיטקה, ביצה עלומה ועלי רוקט – 69 ₪
נודלס יאקיסובה ג'יו \ אבי – אטריות ביצים עם נתחי אנטרקוט\שרימפס, פלפלים צבעוניים, פטריות שמפניון, כרוב ובצל ירוק מוקפצים ברוטב יאקיסובה – 79 ₪
סטייק סלמון 200 גרם – על מצע פטריות, חם מוגש עם אורז מאודה\צ'יפס – 99 ₪
סושי – קומבו זוגי – 8 יחידות אינסייד אאוט – סלמון סקין\קליפורניה\שרימפס טמפורה\ספייסי טונה – 149 ₪
צהריים ביפן
יאמטויה הוד השרון - גם בצהריים
שף איה אימטני למסעדת יאמטויה
מטבח גורמה יפני - יאמטויה
והסושי של יאמטויה הוד השרון