בין שייק חלב קוקוס ואגסים לשקשוקה של טופו עם ביצים אורגניות, מגישים במסעדת טיירה גם תפריט עיסויים (שניתנים על ידי המלצרים - מסאז'יסטים) ומנות חמצן בנרגילות כחולות. עומר טל, כתבתנו, ביקרה במסעדה שחוגגת על הבריאות
דיל עיסקי מיוחד לגולשים אכן עסקית מקסימה בסניף ספגטים מקסים. על כל הזמנת מנה עיקרית, קבל: מנה ראשונה+ שתיה בתוספת 12 ש''ח בלבד! ובנוסף: הדפס קופון מאתר ספגטים מקסים וקבל גם קינוח מתנה!
על חוף הים, בצימר בגליל או אצלכם בבית. לקראת ט''ו באב שיחול בעוד שלושה שבועות, מספרים ארבעה שפים שמתמחים בארוחות זוגיות מושקעות במיוחד, על הארוחה הכי רומנטית שהגישו
פרימוורה, מסעדה איטלקית-חלבית אלגנטית במלון שרתון פלאזה בירושלים. המסעדה גלאט כשרה ומציעה תפריט עסקי המתחלף משבוע לשבוע.
יותר ויותר מסעדות, בתי קפה וברים, משדרגים ללקוחותיהם את החוויה כשהם מציגים על הקירות תערוכות אמנות מתחלפות. ארבע המלצות על מוסדות שיכולים להוסיף לשמם בכבוד גם את התואר גלריה
מיד אחרי שבירר שאין לנו שום מגבלת כשרות או בריאות, בנה לנו דון ארוחה שנפתחה בסלט ירוק עם עלי חסה, בזיליקום, כוסברה וירוקים אחרים והמשיכה בסדרה של מנות שריגשו לנו את החיך כמו שלא ריגשו אותו מזמן. למשל מנת הפנקייקס הויאטנמים הקטנים העשויים מקמח אורז עם עדשים ובצל ירוק ברוטב אננס
מסעדת גבריאל, צרפתיה כשרה ואלגנטית, מציעה עסקיות מגוונות ומשתלמות 43-68 ש''ח לסועד, לארוחה מלאה.
איך מתאים לכם לחגוג: עם בשרים צלויים על האש, טעימות סושי או אולי בארוחה אלגנטית באחוזת מלכים? לרגל עונת האירועים שנמצאת כעת בעיצומה, ארבע המלצות על הקייטרינג שיעשה לכם את האירוע
טעון בהערצה לאוכל הטורקי באשר הוא, היה נטע גל מאושר לגלות שטיקה, המסעדה הטורקית החדשה בהרצליה פיתוח, עומדת בכל ציפיותיו ואף מתעלה עליהן. ''המטבח ניפק מנות נפלאות שזכו לטיפול מקצועי ומעודן'', הוא דיווח בהתרגשות בסופה של ארוחה משובחת, ''לתפארת האימפריה העות'ומנית לדורותיה''
ישבנו כמעט שעה רק על הסלטים. ארז פיצל את הריכוז שלו והצליח גם לאכול וגם להתרשם מהעיצוב המושקע של המקום. חלל גדול, שיקי, בעל תקרה גבוהה ומדרגות שמובילות לקומה נוספת ובה חדר אירועים אינטימי
מבצע חגיגי באספניה לכבוד הקיץ! ארוחת דגים ופירות ים חגיגית במסעדת הדגים הספרדית של אשדוד !
את עשרת ימי תחילת הקיץ הרשמיים חוגגים בתל אביב גם השנה בפסטיבל לילה לבן, משתה אורבני שנמשך לילות שלמים ומסתיים רק עם בוקר. ארבע המלצות למי שמחפשים איפה לבלות את לילות הקיץ ואיך לחגוג בגדול בלי להוציא יותר מ-75 שקלים
לקראת הקיץ, מסעדת Ocean - בר פירות ים, יוצאת במבצע ארוחה מלאה וכוס יין ב 88 ש''ח !
מי אמר שחובה לאכול ארוחת בוקר בבוקר? ומי אמר שאי אפשר להגיש סושי במסעדה מרוקאית או למרוח את השוקולד על הלחמנייה עוד לפני האפייה? ארבע מנות שישאירו אתכם פעורי פה או לפחות מחויכים מאוזן לאוזן
בגלל טעות של הגורל נולד ג'אקומו ויולה, הלוא הוא יעקב פיאלקוב, בישראל ולא באיטליה. אבל גם טעויות של הגורל אפשר לתקן וג'אקומו הקים בכפר-סבא שלוחה איטלקית של ארץ המגף. שפרה צח כתבתנו קפצה אליו לביקור, התענגה על האנטיפסטי, התרפקה על הסיפורים והתלקקה מהזופה אינגלזה. את הביקור היא מסכמת בשתי מילים: לכו ותתמסרו
בפרץ אביביות ספורטיבי יצאה ענת פרנק מהעיר הגדולה לטיול דו-גלגלי ברמת הגולן. לפני העלייה לשטח היא עצרה לארוחת בוקר אצל שפרה מיכאלוביץ' בשמורת האלונים, ובין סלט השומר עם המשמש המיובש לחצילים המטוגנים עם הגבינה הבולגרית, שכחה את עצמה לגמרי
כולנו כבר יודעים שדיאט-גורמה הוא הטוב מכל העולמות. איך עושים את זה בפועל? 40 מסעדות בתל אביב הצטרפו לפרויקט המיוחד של שומרי משקל, עיריית תל אביב ואתר 2eat וניקדו את המנות הבריאות והדיאטטיות בתפריטיהן
מטילדה, בית קפה - מציעים עסקיות משתלמות - בצפון העיר. אז מה? לא נטעם?
כמעט כל המסעדות קופצות על ההזדמנות החגיגית ללבוש לבן, לשתות יין משובח ולהרכיב תפריטים מיוחדים על טהרת הגבינות וביכורי השדה. רשימה מפורטת ומומלצת
נסו לדמיין שמסעדה שלמה תעמוד אך ורק לרשותכם ושף פרטי יגשים לכם כל גחמה קולינרית. נשמע חלומי? נטע גל וזוגתו הלכו בעקבות השמועה לארוחה זוגית אצל ארז שטרן ולא ידעו את נפשם מרוב הנאה. מה שהתחיל בתחושה של אינטימיות כפויה הסתיים בתחילתה של ידידות מופלאה
אז מה קורה בשבועות - חג הגבינות? מיטב המסעדות מציעות עסקיות וארוחות לחג, וכן מגוון מנות ותפריטים מיוחדים לחג השבועות.
על פריץ לאנג ומטרופוליס, סרטו האקספרסיוניסטי, למדנו בדיוק השבוע ומתאים לנו לעבד את החומר הנלמד עם ארוחה טובה. אנחנו אוכלות ברוסקטה פריכה עם עגבניות וחציל אפוי. לצידה אנחנו זוללות טוסטונים עם קונפי בצל ושום שנושאים על גבם כבד מוקפץ ומלקקות את האצבעות
עם העובדות קשה להתווכח: עם הזמן אנחנו מסגלים לעצמנו מנטליות ים תיכונית. קחו לדוגמא את הפסטה שהפכה למאכל הלאומי החדש, את הסייסטה שתורגמה אצלנו לארוחת צהריים ארוכה ואת חיבתנו המתעצמת ליין. חברו את שלושתם ותקלעו בול לטרנד החדש - הפסטה בר
מסעדת אורו – מסעדת בשרים יוצאת בבראנץ' מאכלים מרוקאים קלילים בשילוב סלטים אותנטיים ומיצים מתאימים. ארוחת בוקר-צהריים עם מאכלים פופולארים מפנקים , מוזיקה אנדלוסית ופינת מתוקים מזרחית.
זה בכל זאת דייט ואנחנו חולקים במנה העיקרית: ספייריבס סיני במרינדת פלפל, יין לבן, שום וקרמל מתקתק. כשהוא מוגש לשולחננו ניצוצות של אהבה כבר מורגשים באוויר. כל אחד אוכל בנימוס את חלק שלו, מי בידיים (הוא) ומי בסכין ובמזלג (אני). מה זה משנה אם בסופו של דבר שנינו נשענים לאחור עם חיוך של סיפוק