למעוניינים בארוחה בשרית איכותית במחיר אטרטיבי במיוחד, כדאי לפנות למסעדת הבשרים, הטאבון והמנגל. המסעדה מציעה שני סוגי עסקיות במחיר 75 ₪ ו-106 ₪ לאדם. התפריט כולל מבחר סלטים, מנת בשר, שתיה קלה/ חמה וקינוח
לה לזניה הינה מסעדה איטלקית חלבית וכשרה, הממוקמת בלב רחוב דיזינגוף בתל אביב. לה לזניה מציעה שלושה סוגי עסקיות, בשעות הצהריים, החל מ- 43 ₪. מלבד העסקיות, ניתן להזמין במקום גם ארוחות בוקר, ריבות ומאפים שונים
שבועות נחשב לחג שהוא הכי ''תוצרת הארץ''. אז אם לפתע שירו של אריק אינשטיין מתנגן לכם בראש (''לעורר אהבה וכבוד וחיבה וקנאה לתוצרת הארץ') אתם מוזמנים לזמזם אותו, תוך כדי ביקור במסעדות שהן הכי ''מתוצרת הארץ''
פסטיבל ''לילה לבן'' מתחיל עכשיו! כולכם מוזמנים ליהנות משלל האטרקציות וכמובן לבקר, לטעום ולהתאהב במנות המיוחדות שיוגשו בפסטיבל. מיטב המסעדות פתוחות עד לשעות הקטנות של הלילה ומציעות תפריט במחיר 79 ש''ח
''האטריות שמיוצרות במסעדה היו גולת הכותרת של הארוחה. הן היו טעימות, מדויקות ובעלות טעם עשיר עד כדי שיכלו להוות מנה בפני עצמן...'' שירי טוב ניצלה את ימי האבטלה הארוכים ויצאה לאכול בחומה הסינית
יום ירושלים הוא יום חג לאומי בישראל, שנקבע לציון איחודה של ירושלים. לטובת החגיגות, אספנו ארבע מסעדות ירושלמיות, שחוץ מאוויר הרים צלול כיין מציעות טעם מיוחד כמו שיש רק לעיר העתיקה, החשובה והמיוחדת ביותר להציע
בית הקפה השכונתי Njoy, הממוקם באזורי חן, מציע ארוחות בוקר עשירות ועסקיות צהרים אטרקטיביות. ארוחות הבוקר מוגשות עד השעה 13:00 (בהמשך היום מוגש ללא שתייה) וכוללות ארוחות בריאות, קפה ומאפה, שקשוקה ועוד
''מה אכלנו? פקורה- כרובית, תפוח אדמה, חצילים ותרד מטוגנים בצפוי קמח חומוס ותבלינים, פראטה- לחם ממולא בסגנון ''פיצה'' עם רוטב עגבניות, טאלי- מגש הודי מסורתי עם אורז...'' עיינה גל מגלה שהכל אפשרי בסאב קוצ' מילגה
''צורת ההגשה של הדניס משובבת נפש – השיפודונים מוקפים בעטרת ירקות משמחת, ובירקות שנחתכו למגוון צורות, כמו למשל שושן עשוי צנונית או מלפפון שהוענקה לו, בהינף סכין, צורה של סרטן...'' גלי בן נון מתמכרת לטעם במצודה
מטעמי קוצ'ין, במושב מסילת ציון, מציעה שלושה תפריטים (החל מ- 100 ₪) על טהרת האירוח הקוצ'יני האותנטי. התפריטים משלבים מגוון טעמים מסורתיים, המאופיינים בתיבול פיקנטי, ומאכלים הדורשים המון סבלנות, דיוק והשקעה
האוכל האסיאתי עשיר בטעמים, ניחוחות ומרקמים והוא משלב בתוכו מגוון תבלינים ישנים לצד חדשים. רכזנו עבורכם ארבע מסעדות, ברחבי הארץ, המתמקדות בעיקר במאכל שהוא היום בגדר חובה בכל ארוחת ערב, אירוע או T.A: הסושי
בכל שנה כשמגיע ל''ג בעמר, עולים הזיכרונות הנוסטלגיים: על המדורות, על החבר'ה, על ריח העשן שלא עוזב את הבגדים. עברו וחלפו השנים וגם היום יש לנו זיכרונות נוסטלגיים, בעיקר על בילוי וחוויה. זיו תפוז מספר חוויות מהבית בגליל
''אנחנו מחליטים שבפראג התנהג כצ'כי, ומזמינים את תפארת המבשלות הצ'כיות – ''סטרופראמן'' בהיר ומרענן, בשבילו, ובשבילי את ה''קוזל'' בטעם מתקתק-קרמלי...'' שפרה צח ובן זוגה התנהגו כמו שני צ'כים רציניים בפראג הקטנה
מליס הנו בית קפה ואספרסו בר, השוכן במרכז ת''א. במקום אווירה נעימה, אוכל טעים, תחושה משפחתית ושירות מכל הלב. מדי יום, בשעות הצהריים, מציעים במליס ארוחה עסקית הכוללת מנה עיקרית + 3 תוספות + שתייה קלה ב-44 ש''ח
איטלקייה, אסיאתית, פרסייה ומרוקאית נפגשות. על מה ידברו? בעיקר על איך מכינים אורז פרסי, כיצד משדרגים פסטה ובאילו תבלינים משתמשים המרוקאים. אספנו עבורכם ארבע מסעדות שישמחו לתת לכם טעימה מהעולם הפרטי שלהן
''אנחנו לוקחות את הזמן. בבשר, כמו ברוב הדברים הטובים בחיים, לא צריך להאיץ. המנגל הפרטי שלנו על השולחן שומר את הכל חם ומבעבע...'' אדווה גן סתיו מבקרת באל גאוצ'ו, השוכנת במלון כרמל, המשקיף אל מרחבי הים הכחול
''לשולחן מגיעה מעין עוגה של אורז בסמטי דחוס, בצבע אדום עמוק, מנוקדת שברי אגוזים, שקדים ופירות יבשים, שבתוכה טמונים נתחי כבש עסיסיים. כל זה יחד מתחבר למעדן שקשה להפסיק לטעום...'' שפרה צח יוצאת למסע הודי באינדירה
מיתוס, מסעדת גריל בר כשרה ומעוצבת בלב ת''א, מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 79 ₪. מלבד העסקיות, מיתוס מציעה תפריט בשרים ומנות פתיחה וכמו כן, מבחר עשיר של אלכוהול איכותי
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
''באמצע המרק החלה התקפה של מנות, כולן יפות, מוגשות באסתטיות רבה. ממש כמו מצעד דוגמניות על השולחן שלנו. מתברר שיש להן גם שם- אוצומאמי – אוכל קטן'' אורלי פרש אזולאי מגיעה לטאטאמי ועושה את זה פעם ראשונה, ביפנית
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
בוקאצ'ו, השוכנת ברחוב הירקון בת''א, הינה מסעדה וגלריה עם נוף לים. בבוקאצ'ו מבחר מנות יצירתיות מהמטבח האיטלקי ים תיכוני. בוקאצ'ו מציעה עסקיות צהרים אטרקטיביות, הכוללות מנה ראשונה ועיקרית במחיר 60 ₪, 75 ₪ ו – 85 ₪
אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
''אדי ריח משכר של כבד עלו לאוויר והספגטי השתלב מצוין עם השמנת והיין האדום המתקתק. חברי הגדיר את טעם הספגטי כפרוע ומסעיר, מי אני שאתווכח...'' רונית טל ביקרה ביום הבחירות באמורה מיו והרגישה שעשתה בחירה מצוינת
''נתח הסטייק היה עשוי בדיוק במידה הנכונה, רך ועסיסי, כזה שניתן לנעוץ בו את השיניים. התיבול, העדין במליחותו, נותן לבשר לעשות את העבודה ולהציג את עצמו על איכויותיו הרבות...'' שיר כידן פגשה נתח סטייק עסיסי ורציני במיט מי