''הגיע הזמן למנות העיקריות, ואל השולחן הגיע המלצר עם קבב לבנוני, המוגש עם מקלות קינמון כשלצידו צוואר כבש במילוי אורז עם בשר. יחד עם שתי המנות האלו הוגשו לנו גם שלושה סוגי אורז...'' נדב אבידן יצא לשיחת גברים בערבסקה
''לראשונות הזמנו רביולי תרד ואגוזי מלך ברוטב פרמזן – מנה מופלאה ממש: מספר כיסונים פריכים שטעמם פיקנטי, עטופים בשמנת ורוקפור. עוד הזמנו קלמרי פריך מצופה סולת...'' מיה בר מתיישבת בשורה ראשונה, מול הים, בקום איל פו
כשאומרים איטליה מתכוונים לאומנות, ספורט ואופנה. כשטועמים איטליה מתכוונים לרוסטיקו. מוצרלה שנמסה על פיצה שיצאה עכשיו מתנור לבנים, פסטה בניחוח איטלקי ועוד. בואו להנות מעסקית צהריים ברוסטיקו, סניף בזל בת''א
כנס מחזור לחובבי בירות צוננות, מתחיל היום ונמשך עד סוף הקיץ. הכנס מתקיים בארבע מסעדות ברחבי הארץ ובתוכנית האומנותית: מפגש עם עשרות בירות, קרות במיוחד, מכל העולם ונשנוש מנות מיוחדות לצדן. אולי תקפצו?
''טוטון, פועלת 43 שנה באיזור סמטאות האמנים בדרומה של יפו העתיקה. התפריט צרפתי, והמנות בו מחולקות לדגים, פירות ים, פסטות, סלטים ועוד. לא תמצאו טעמים כאלה בשום בית קפה רשתי...'' עיינה גל מגלה אוצר חדש ושמו טוטון
''אני לקחתי קומבינציה של שש עשרה יחידות שונות. סלמון טריאקי עטוף בבטטה, ספייסי סלמון, סלמון סקין רול וסלמון גריל רול...'' שיר כידן מעידה על עצמה שהיא מכורה לסושי. המקרה נעשה קשה יותר, כשהיא מגיעה לסופר סושי
סלמון כבוש וקוויאר על מצע אנטיפסטי, פילה סלמון חרוך ואפוי ביין לבן, אלו הן רק חלק מהמנות המיוחדות, על טהרת הטעם הצרפתי, שתמצאו בתפריט העסקיות של אחוזת מרגו. המסעדה מציעה עסקיות צהריים אטרקטיביות החל מ- 75 ₪
''טיסה 778 לפריז יוצאת בעוד מספר דקות...'' את זה ישמעו אלפי טסים מרוצים בדרכם לחו''ל. לטובת אלה שבחודשיים הבאים ישמעו רק את השיר ''אנחנו נשארים בארץ...'' ריכזנו ארבע מסעדות שיעזרו, אפילו טיפה, להרגיש בחו''ל
"הכבדים נצלו באש גבוהה, מה שאיפשר להם להיצלות היטב מבחוץ ולהישאר אדומים ורכים במרכז. יחד עם מתיקות הרוטב וחמיצות התפוחים, היתה זו מנה מקסימה..." זיו תפוז נהנה במסעדת הצרפתיה הקטנה ולא רוצה לעזוב
"ההחלטה לדלג על המרק מתבררת כחכמה אחרי שאנחנו רואים מה מוצע לעיקריות: דג נסיכת הנילוס בסגנון מזרחי, נתחי חזה עוף מתובלים ברוטב בטטות וחצילים, קבבים מהפלנצ'ה..." אפרת רוזן מתמוגגת מהטעמים הנפלאים של ארוגולה
התפריט העסקי של קפה לואיז בחיפה מבטיח לכם שתשמרו על הגזרה ובאותה העת תלקקו את האצבעות. במסגרת העסקית מוצעות מנה ראשונה ועיקרית בריאות ומפנקות, באווירה קסומה, בליווי שתיה ובמחיר אטרקטיבי במיוחד
הקיץ שכבר ממש כאן, הביא איתו שמש, חופש וכיף, אך עם זאת גם חום כבד ורצון להתפנק עם מנות טובות וקרירות שיצננו את הגוף והנשמה. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות המציעות פתרונות ומנות קרות לקיץ, ומהוות מקום מפלט מהשרב
''שמוליק ביקש את ראפ האנטריקוט, מנה שהסתברה כהפתעת הערב- טעימה, משביעה ובעיקר כזו שגילתה לנו את הקסם שבהזמנה בבורגרס בר- אתה מבקש והאוכל מוכן מול עיניך...'' נדב אבידן מנסה את סניף פ''ת של בורגרס בר ולא מצטער
''הדולמה, או בעברית עלי גפן, הגיעו כשהם חמים ומזמינים, צבעם ירוק עז ותוכנם עשיר ומשביע. ללא ספק, צריך לדעת לאיזו אמא להיוולד בכדי לחוות טעם שכזה...'' רונית טל וחברה נפגשים בדדה וזוכים להכיר טעמים חדשים
פסטיבל יין לבן על הים יתקיים ב- 1-2 ביולי. במהלך יומיים, סביב בר ענק הבנוי קרח, יוצעו לטעימה למעלה מ- 100 יינות לבנים. בפסטיבל יככבו בעיקר: יינות מבעבעים, יינות ארומאטיים, סמוקים ועוד. בואו לשתות כיד המלך
התפריט הנוסטלגי של שה רומי ממשיך, צובר תאוצה וסוחף אחריו מעריצים רבים. המסעדה מציעה תפריט ערב מוזל הכולל הנחות עד 40%. התפריט מבוסס על טהרת הטעם הצרפתי ועל המנות אחראיים שפים וקונדיטורים מקצועים
הקיץ כבר כאן ועימו המשימה: כיצד ''לשעשע'' את הילדים עד ה- 1 בספטמבר? אז אם אחרי כל האטרקציות אתם מתחילים להיות רעבים, ורעיון הבישול נראה רחוק מתמיד, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות המתמחות במאכלים שילדים אוהבים
''למנה עיקרית החלטתי להמשיך בקו של דגים והזמנתי פילה סלמון – הפילה שלי הגיע על מצע של רוטב קונפי שום וציר ים מלווה בשעועית שחורה, טרטר סלמון וקדאיף. מנה מלאה ביצירתיות...'' אורלי פרש אזולאי ובן זוגה מרגישים שלווים ביער
''המנה, שהיוותה עבור אוכל בשר כמוני נקודת ציון בארוחה, הייתה רביולי פרומעז שבושל כהלכה ברוטב עגבניות ביתי וסמיך...'' דניאל לוין ביקר ב - Mc2 , בביתן אהרן, והופתע לגלות כמה מנות צמחוניות יכולות להיות טעימות, מפתות ומגרות
דוכני אוכל ומשקה, תזונה ובריאות, אמנות ודוכני הפעלה לילדים, תחרות אפיית עוגות ומפגשי נטוורקינג הם רק חלק משלל הפעילויות שמציע פסטיבל טעמים וצבעים 2009 במרכז הקהילתי ''דרור''. והרי חדשות הפסטיבל
בערב היא בר-מסעדה מעוצב עם אלכוהול משובח ובצהריים מסעדת בשרים כשרה, המציעה ללקוחותיה ארוחה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתייה חמה, ב- 79 ₪ בלבד. מסעדת מיתוס נהנית משני העולמות
אין מקום בישראל שהוא יותר חו''ל מאילת: מלונות מפוארים, ים, שמש, שפע מקומות בילוי וכמובן- מסעדות משובחות. בואו לגלות אילו מסעדות הן הכי מומלצות, מהן המנות הכי אטרקטיביות ואיפה הכי כדאי לראות ולהיראות באילת
''הפתעה לא קטנה נחתה על חברתי כשהחלטתי לגוון ולהזמין אנטריקוט עם פירה בצל. הסטייק היה גדול ועסיסי ותובל ברוטב טריאקי מתקתק...'' שיר כידן וחברתה סיימו יום עמוס חוויות ברפאלו והצליחו להפתיע אפילו את עצמן
''לטעמנו, גולת הכותרת היא פלטת הממולאים. בזו שלנו היו עלי גפן ממולאים באורז, פרוסות חציל מגולגלות סביב מילוי בשר טחון בתיבול פיקנטי ובצל ממולא מבושל במיץ רימונים...'' שפרה צח מגלה במטעמי התאומות אוכל לבנוני מהו
בורוכוב 88 ברעננה, מזמין אתכם לעשות הפסקה קטנה בשעות הצהרים וליהנות מעסקית אטרקטיבית הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח (המחיר נקבע עפ''י המנה העיקרית). מלבד העסקיות, קיימות בבורוכוב ארוחות בוקר מפנקות