לעיקריות חלקנו מנה מצויינת של פילה דג בס מטוגן שהוגש עם רוטב מעולה (למדתי כבר מזמן שחמאה, יין לבן, שום ולימון לא מסוגלים להניב יחד שום דבר שאינו משובח)..." אדוה גן סתיו וחברתה חולקות את כל המנות בבצל ירוק
"השרימפס הגיע במחבת לוהטת ומלחשת, צרוב בחמאת שום ומעליו לימון טרי ורוטב עגבניות, עשבי תיבול ויין לבן. כל המנות הוגשו כיצירת אמנות על גבי פלטות..." אורלי פרש אזולאי חוגגת יום נישואין (ולא עם הבעל) בפרליקה
בריחן, במשך היום, קוראים המון דברים: בשעות היום- ארוחות בוקר ב- 25 ₪, בצהריים - עסקיות צהריים ב -42 ₪ ובערב - מרקי חורף חמים ב – 20 ₪. בואו להתפנק במקום מיוחד, במרחק דקה נסיעה מכפר סבא, ראש העין והוד השרון
מחפשים מתנה מקורית או פעילות לא שגרתית לילדים? מחפשים מסעדה מתאימה לילדים ביום שבת? הילד לא רוצה לאכול שניצל ומתעקש על סושי? לא בא לכם לצאת מהבית? ארבעת המקומות שלפניכם יספקו לכם את כל הפתרונות
"הזמנתי נתחי פילה בקר ברוטב סילאן. מספר נתחי בשר נחים על הצלחת יוקרתית ומכוסים ברוטב סילאן מתקתק. הבשר נעשה וול דאן, חף משומן וכולו מעיד על איכותו..." שיר כידן ממליצה לתושבי אשקלון והסביבה, לבקר באוקייאנוס
"החלטנו לבחור ב'ארוחת הפתעה' – ארוחה המורכבת ממנות שלא מופיעות בתפריט והסועדים מקבלים אתגר כפול: לאכול בחושך ולנסות לזהות את המנות. אני בחרתי בדגים..." דניאל לוין מבקר במקום הכי מיוחד שיש - "מרכז נא לגעת"
"שלב הקינוחים היה תצוגת יופי ויצירתיות של המסעדה. בתוך פנכת זכוכית נח לו קרם אגוזי לוז וקפה, מעליו נמתחה רשת דקיקה של טוויל סוכר זרוע בפרורי זהב..." יובל בלנקובסקי מגיע להשקת תפריט החורף של סקאלה
בלב רעננה, הידועה כפנינת השרון, שוכנת מסעדת קרוסל. קרוסל הינה מסעדה קטנה ואינטימית בה מתבשל מדי יום, ע"י השף סטפן, אוכל צרפתי משובח. קרוסל מציעה בשעות הצהריים והערב תפריט עסקיות החל מ- 60 ש"ח לסועד
קרם שוקולד לבן, מקפא פטל, מוס קפוצ'ינו, סופלה כפול, קרם שוקולד עם שבבי פקאן או סלט פירות טרי, מה מתחשק לכם עכשיו? מבחר קינוחים עשירים מבית: מרכז העוגות, המטבח של מטילדה, גשן ובית דולב, שיעשו לכם סופ"ש מתוק
"כאן כל צלוחית היא יצירה קטנה ומורכבת בפני עצמה- נתחים של בורי כבוש בסומק ובצל סגול, סלט יוצא דופן של סביצ'ה, פלמידה לבנה, קרפצ'ו אינטיאס מעודן..."שפרה צח מבינה שהדברים הטובים באמת, נמצאים במאנטה ריי
"הלזניה של בעלי עלתה על כל הציפיות. שכבות הבשר היו נדיבות ורוטב הבשמל העשיר את הטעמים בפה ושבר היטב את טעם העגבניות. אני הזמנתי פילה דניס על מצע ניוקי בטטה ברוטב שמנת..." אפרת רוזן מצאה משפחה חדשה בלה פמיליה
"שלו ביער היא אחת המסעדות הממוקמות במקום הפסטורלי ביותר במדינה. המסעדה המטופחת נראית למי שמגיע לראשונה כאילו הגיע לבית מהאגדות..." בימים אלו שלו ביער משיקה את "המהפכה הצרפתית", עסקיות ערב החל מ – 68 ₪
היקב הוא לא רק יין, היקב הוא גם מקום מקסים השוכן בטיילת של נתניה. אם במקרה התמזל מזלכם ונפלתם על כמה שעות חופשיות בבוקר, כדאי שתנצלו אותן במסעדת היקב המציעה ארוחות בוקר עשירות ואטרקטיביות החל מ – 36 ש"ח
לצד הכותל בירושלים או בגני התערוכה בת"א?בסגנון צרפתי או בסגנון יהודי מסורתי? לפניכם ארבע המלצות למקומות שידאגו שיהיה לכם אירוע מהאגדות, לצד חוויה קולינארית שעוד ידובר עליה רבות
מנת הפילה הגיעה נימוחה ומלאת טעם. הבשר נצלה היטב ובמדויק והוא הומלח ופולפל במקצועיות. האחרונה מבין העיקריות הייתה מעין סגירת מעגל עם החומוס ובשר הטלה..." דניאל לוין יוצא לחפש עבודה ומוצא מקום מהסרטים
המנה המיוחדת של היום: רביולי במלית טעימה ביותר של כרישה וגבינות, ברוטב קרם ארטישוק, יחד עם עלי תרד טריים, לבבות ארטישוק וזיתים שחורים. טעים ומיוחד כמו שזה נשמע...." שפרה צח מוזמנת למסיבת יום ההולדת של רוסטיקו
במהלך הסופ"ש הקרוב, יתקיים פסטיבל ימי ענף הזית במסעדות נבחרות בצפון המציעות הטבות והנחות אטרקטיביות למבקרים. לצד החוויה הקוליאנרית, מציג הפסטיבל שלל אירועים לכל המשפחה: מופעי מוסיקה, סדנאות יצירה, טיולים ועוד
ההצעה העסקית של מיי גרנולה הינה הצעה מאתגרת, מעניינית ובלתי שגרתית בעליל. באמצעות אתר ידידותי וצבעוני, אתם בוחרים את מיקס גרנולה האישי שלכם. פנו דרך לשיגעון החדש: הזמנת מיקס גרנולה אישי דרך האינטרנט
לפני שעונת הגשמים מתחילה, מומלץ לנצל את קרני השמש האחרונות ולצאת ולמנגל בחוץ. לפניכם ארבע המלצות על מקומות המתמחות בבשר איכותי, משובח וטעים. כי בשר זה אומנות ובאומנות לא מתפשרים
"קוביות בשר רך ועסיסי ברוטב טריאקי מתקתק נחו על מצע אורז לבן, הרוטב זלג על האורז ונתן לו מתיקות עדינה..." שיר כידן ממליצה לתושבי גבעתיים, לא לנסוע רחוק כשיש את נורי סושי בסביבה הקרובה
"על מחבת לוהטת הוגש לנו האוסובוקו טובע ברוטב ירקות, אפוף טעם, תבלינים וניחוחות של בישול ארוך. השוק היה עשיר בבשר ורך כחמאה, וניכר היה שבושל שעות ארוכות..." אפרת רוזן מבקרת בג'עוני ופשוט מתאהבת במקום
השנים עושות רק טוב לדובים בזכרון. מקונדיטוריה כשרה (על בסיס קונדיטוריה גרמנית), היא הפכה למסעדה ובית קפה חלבי. מידי יום ג', החל מהשעה 20:00, מתקיימים ערבי ג'אז, ובשעות הצהריים המבקרים נהנים מעסקיות אטרקטיביות
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. צריך רק כמה שקלים בודדים ולהגיע לאחת המסעדות המופיעות בכתבה שלפניכם
"אז מה אוכלים? את חטיפי הבצק המסורתיים, הבאו - לחמניית שמרים שמנמנה מאודה, גיוזה – מעטפת בצק דקיקה, בדומה לרביולי, המוכנה באידוי..." שפרה צח מרגישה שהיא בטיול בסין כשהיא מבקרת בדים סאם בר, מינג לינג
"הברוסקטה היתה מצויינת גם בגלל פריכות הלחם הקלוי, גם בזכות הסלט הקצוץ שהונח בנדיבות מעליהן ובעיקר בגלל סלט הרוקט והבצל הסגול שהבהיר שאכן, כאן מתמחים בעשבי תבלין..." אדי רון, לא מפסיק לשיר, כל הדרך חזרה מתבלין