מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע? זה באמת מצער, אבל לפחות הוא בא פעם בשנה, ומביא אתו, חוץ מתחפושות, איפור ועד-דלא-ידע, גם יופי של הצעות במסעדות. הנה כמה המלצות
"נתח עבה ובשרני בהכנה מדויקת ובתיבול מינימליסטי, שמקיים דואט הרמוני עם המצע הארומטי שמתחתיו..." שפרה צח בארוחה ש"באופן נדיר הייתה מעולה מהביס הראשון של המנה הראשונה ועד הכפית האחרונה של הקינוח..." – דלאל, תל אביב
"אם יבואו טורקים לארץ, אקח אותם לפאשה. בינתיים אני הולך בלעדיהם. יותר אוכל בשבילי..." עופר פרוסנר אמנם משתדל לא להתעסק בפוליטיקה, אבל בשביל אוכל טורקי משובח הוא מוכן ליחסים דיפלומטיים עם פאשה בתל אביב
"נתח הקצבים שחנה בצלחת עורר בינינו תחרות מי יגיע אליו קודם, ואחרי קרב מזלגות נחתך לשניים ונאכל עד ידי שני הצדדים בשמחה והנאה..." שירי שקד אוכלת הרבה בשר במסעדת אל ראנצ'ו שבטבריה – לפעם הבאה שתגיעו לאזור
לקראת "פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה", שייפתח ביום חמישי, 21 בפברואר, ויימשך עד ל-16 במארס, כדאי שתכירו את "החומוסיה של זרזיר" ביישוב הקטן כרמי יוסף
"יש מן קסם בבחירת מנה בלי לדעת למה לצפות, להפקיד את גורלך בידיו של הבשלן המשועשע ולסמוך בעיניים עצומות על מעלליו..." ענבל גרזון לומדת הכול על קפה פרדיסו בירושלים – לא נצמדים לאף ז'אנר מוכר
נפגשים היום בתל אביב? מסעדת ל'אנטרקוט, צרפתית כשרה שמגישה נתחי בשר משובחים, מציעה לכם ארוחה עסקית משתלמת. אל תאמרו שלום לפני שתטעמו את מנת הדגל: נתח אנטרקוט עסיסי, בהגשה קלאסית עם רוטב חרדל ייחודי
"מעוצב בקלילות אך בסטייל חוצה יבשות, מכיל את כל הטוב שבעולם הברים ונטול יומרות מתועשות שמוצאים במגה-ברים תל אביביים ממוצעים..." דן תורן מעביר ערב במידלטון שבאם המושבות, פתח תקווה
השף גיא פרץ, מי שאחראי על המסעדות גספאצ'ו באשקלון וקונפי בחיפה, פתח בימים אלו מסעדה ים-תיכונית כשרה במלון West בעיר אשדוד: אנדיב. שיהיה בהצלחה
"אני מרגיש איך הפנים של מסמיקות במבוכה, אז אני בוחר לשתוק ולאכול. ולאכול. ולאכול. להסביר כמה היה טעים? לא, לא צריך. רק אגיד שזה עדין ממש, ושהמילוי משתלב בצורה שהיא פשוט נכונה..." עופר פרוסנר בקראפרי, תל אביב
לכבוד סוף השבוע, הנה המלצות לתפריטי לילה במסעדות. מהם התנאים המקדימים לצריכת תפריט לילה? שעת סוף שבוע מאוחרת, רגליים עייפות מריקודים, או כמה שעות טובות בפאב שלא מגיש אוכל. והתוצאות? בטן מלאה שתשלח אתכם ישר למיטה
"חוול'ה גם מציעה פיתרון מצוין להורים שמקפיצים את הילדים לשיעור רכיבה, שיכולים להירגע כאן על הדק עם קערת מרק, כוס קפה או יין, להביט בהם מרחוק ולצלם..." לרכוב על סוסים ולשבת לארוחה. יונתן שטרנברג, חוול'ה, צור הדסה
שפרה צח: מה יהיה השנה בפסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה, שייערך בתאריכים 21.2 – 16.3? נוף הררי מוריק, בשלנים ביתיים, פעילויות לילדים, אמנים בסטודיו פתוח, סיורים, אירועי מוסיקה וסדנאות בישול. ומה עוד? יהיה טעים
"פלחי בטטה אפויים עם עגבניות שרי, בצל סגול, קוביות פטה וצ'יפס בטטה מושלם מעל, שחוסל עוד לפני שהתחלתי לערבב..." שירלי רחמים באה לקפה אבל נשארה לארוחת ערב – סניף קקאו בקריית אונו
אונו, המסעדה הוותיקה ברחוב וייצמן בלב תל אביב של השף ניצן רז. מטבח איטלקי כשר, אווירה חמה וקלילה בחלל רחב ידיים והרבה ברוסקטות, סלטים, פסטות שמוכנות במקום בעבודת יד, פיצות ודגים טריים. עסקית לשעת צהריים
זוכרים את הסרט "איך להיפטר מבחור ב-10 ימים?" אז במקום זה, מצאנו לכם 10 דרכים לגרום לו/לה להישאר. אהבת נצח מובטחת לכל מי שיעקוב אחר הכללים הבאים
דואט אווז ברוטב תפוזים, צלחת פירות ים זוגית, זוג צלעות בייבי טלה, מרטיני פסיפלורה - הכנו לכם לא פחות מ-10 מנות שתאהבו לאכול במסעדות
ולנטיין 2013: שוב נגזר עליכם לחגוג את חג האהבה. אל חשש, הכנו לכם תכנית פעולה. היא מורכבת מארוחה מעולה במסעדה טובה, כשבחלק מהמקרים יעניקו לכם ורדים, ולפעמים גם ימזגו נוזל מבעבע לכוסות. זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע
מתי בפעם האחרונה אכלתם ארנבת? NG בר & בשר בנווה צדק מכינה ארנבות כל הזמן. ומתי בפעם האחרונה הכנתם מתכון של יואב בר ממאראבו? ומה תרצו לקינוח? מתכונים לוולנטיין 2013
קופאות לכם האצבעות בחורף? הדיאטנית הקלינית והמטפלת ברפואה סינית ובצמחי מרפא ממליצה על קינמון, ג'ינג'ר, הל וציפורן לחימום הגוף. יחד נעבור את החורף בשלום
סניף האקספרס של רשת ריבר בתל אביב מציע לכם הנחה של 10% בארוחה במסעדה וב-TA, ו-5% הנחה בהזמנת משלוח. ולמה עוד כדאי לכם להגיע לשם? ובכן
"מנת המעורב הערבי, שכוללת שיפוד פרגית, שיפוד כבש, צלע כבש וקבב הדגימו את תשומת הלב המושקעת בפרטים..." שירי שקד במסעדת הר מירון שביישוב גוש חלב (ג'יש) הצפוני – בפעם הבאה שתהיו על כביש 89
ל-206 בשרים יש היסטוריה ארוכה בתל אביב, שהתחילה לפני שלושה עשורים ברחוב דיזינגוף. מאז ועד היום, גם במיקומה בקרבת הכפר הירוק, היא משפיעה על עולם המסעדנות המקומי עם הרבה בשר. ארוחה עסקית – ולא רק לשעת צהריים
"מנת הטורטליני שלו מפתה קודם כל במראה שלה: מעגל של כיסוני טורטליני דקי-בצק ושופעי מילוי, ממולאים תבשיל פטריות וכרישה וטובלים ברוטב חמאה, שום ועגבניות מיובשות..." שפרה צח, דון ויטו שבצדו האחורי של בסיס תל השומר
פסטיבל דרום אדום נפתח היום עם סוף שבוע קולינרי. בין הכדורים הפורחים, הכלניות, ההופעות, ההצגות, שוקי האיכרים והנוף, מוזמנים לנצל את ההזדמנות כדי לבקר במסעדת "לה פרובינציאל" שבמושב גיאה ליד אשקלון